sunny, da, sportski ima tri polozaja. zadnji je spavaci za bebu i na njega se stavi vreca koja se moze ucvrstiti s vanjske strane za kolica, a ima i proreze za pojaseve, tako da se vreca moze koristiti i u sjedecm ili polusjedecem polozaju. nama tada nece trebati jer ce vec biti proljece kad krenemo sjediti.
ja isto spavam na nekakvom poluboku. djelom sam naslonjena na trbuh. ako beba pocne lupkati, brzo mijenjam polozaj : )))
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
super za nalaze!
u zg se tri puta vadi krv:
1. nataste
2. sat vremena nakon popijene glukoze
2. dva sata nakon popijene glukoze
Da tako je kako je Tala napisala
A ja citala da je to sad uobicajena praksa jer se dost Gest Dijab propustalo sa tim dvosatnim vadjenjem
Ali u sv slucaju super za nalaze woho! 😉
Meni se mali isto dosta umirio, jucer sam ga samo jednom osjetila, vec se i mm prepao i veli ako do navecer nista idemo na hitni, a obicno je on glas razuma od nas dvohj. Danas je malo aktivniji pa mi je srce na mjestu al opet to nije kao doma npr. Razmisljam dal bi osjetio promjenu kak smo na more stigli a i tempo mi je malo zesci, stan nam je na 5. katu bez lifta pa se treba i popeti do gore, kupanje, setnje..pa si mislim da sam se malo preforsirala.
Al kak se javlja danas cesce onda sam mirna. Oni osjete sve sto i mi.
Ja sam naviknuta spavati na trbuhu a sad bas i ne mogu al i na bok kad se legnem protestira pa se rotiram i tako cijelu noc. Mislim si ja jos 3 mj kad rodim i onda se vracam starom nacinu spavanja, al onda pocinju druge slatke muke.
sada se na sve poze zalimo, a kad dođu bebice, moci cemo zaspati i sjedecki : )))
cure, kakve ste bocice kupile? staklene ili plasticne?
Tala to sam bas i ja mislila pitati!
Ja se nikako odluciti pa sam mislila uzeti 1 staklo 1 plasticnu?
A koje velicine ste planirale?
Znam jedino da cu najvjerojatnije dr Browns samo gledam gdje je najpovoljnije
Kod mene ih ima u ljekarni i to svega 4-5kn skuplje od vitashop (?) A kod njih se placa i dostava ako se ne varam?
ja isto ne znam, ali slicno razmisljamo. jednu plasticnu, jednu staklenu, pa neka se nađu.
ako ce dijete biti na ad mlijeku ili mama misli izdajati, treba ona velika bocica 240 ili 260 ml ili malenu puniti dva puta.
Ja sam mislila avent..ali staklenu nemogu nac..samo plastične imaju po ovim trgovinama sa baby opremom..a kak cu se vjerojatno morati izdajati,a aventova je izdajalica,nekako mi je to najlogicnije..
Stigla mi je posteljina za koljevku sa zarahome..i stvarno je super..poslikam tamo negdje u 9.mjesecu kad složimo koljevku..
Ja sam isto mislila jednu staklenu i plasticnu. Bas sam sad bila u dmu i ima nukova staklena od 240ml 50 kn i jos za 10 bodova 30% popusta. Al se dvoumim jer sam i u jednom ducanu za bebe tu u puli nasla chiccove bocice staklene od 240 ml mislim za 60 kn al nisam kupila jer sam prvo htjela pitati vas. Ima za izabrati silikonska duda i od lateksa sa bocicom, neznam razliku pa ako netko mi zba reci, budem i googlala al iskustva su najbolja ako ima netko. Ova od lateksa je zuta neka ruzna duda i skliska je na dodir to mi se ne svida. Al budem kupila jednu od te dvije, ja bi nekak silikonsku. I ima u ton ducanu izdajalica chiccova za 70 kn i mislila ugrabiti a kad na kutiji pisalo da ne hraniti dijete sa izdojenim mlijekom kaj me sokiralo, ja sam mislila da to pod normalno ide. Doduse nema bocicu sa strane izdajalica pa neznam ni kak bi spremila to sto bi izdojila pa mozda zato. Al zbunjena sam. Dakle, duda silikonska ili lateks i izdajalica bez bocice, ona obicna plasticna...
Pomagajte
Mislila mozda staklenu veliku a plasticnu malu.
Bas to da se nadje. Nadam se da nam vise ni nece trebati od 2 😊
A mala mi u biti treba za kasnije. Cajic, voda sta li vise. Pa je plaaticna mozda zgodnija za bebu da se igra i uci?
Nisam pametna. A moram i te dudice jos prouciti tako da ivek tu jos nisam od pomoci...
Sortiraj odgovore
Najstariji