otkrila sam da se slika s interneta (ako je dobrih dimenzija) moze postaviti na forum odmah. desni klik na sliku i copy image. u post paste tj. ctrl i slovo V.
zaboravila sam napisati da je moja curka jucer i danas jako mirna. pokusali smo finim kroasanima, cak je i novi zara dzemperic dobila, ali neko nepotkupljivo dijete cini se....
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Tala Ne znam bi li stigla u 9.mjesecu s obzirom da mi je termin 5.9. :)
Al dobro..nesto ce se otvoriti ;)
Da vas i ja utjesim...ja sam isto radila nedavno OGTT i nije mi bilo muka od sokica..:)
Hej! ja sam prošli mjesec radila OGTT test, iako ne smatram da sam dobila puno kila (+6 u 7 mjeseci). meni testiranje nije bilo strašno, ona glukoza je kao voda sa puno šećera, kao neki gusti šećerni sok.. jedino sam noć poslije imala probavnih smetnji, valjda dok se malo pročistilo :D
ali sve OK, i nalazi svi super :-)
danas imam pregled i UZV, ne mogu dočekati da vidim curku! nadam se da će biti sve OK i da će mi dopustiti da idem na moreeee, jer ga se ne mogu dočekati, a i mislim da je lakše tamo podnijeti ove vrućine i sparine nego ovdje. A i plivanje bi mi godilo, jer me leđa već danima ubijaju :-(
ova kolica su divna i posteljina! i sve ste zaista predivne trudnice, vidim da manje-više sve dobivate samo trbuščić :)
nego, sada gledam nalaze, da provjerim kad mi je pregled i vidim da mi piše (od zadnji put) cervix 1 članak, malo uloživ...
hm, netko zna što to znači? nije mi dokt ništa spominjala, pa evo- do sada nisam to niti vidjela, niti obraćala pažnju...
Hvala cure 😊, ma ovo je dobro i za mene jer se učim strpljenju (šta meni ko meni nije na odmet) . Jučer sam i ja pila oni UŽAS od vode i šećera, ma đaba začepiti nos kad je to slatko. Ali aj nije mi došla muka.
Zovem mamu danas , pitam 'ej šta je to između kuka i zadnjeg rebra , kao di mi nemrsavice imamo salo 😆' , kaže ona to ti je beba, ne upiri, naravno da nisam UPIRALA, već ono..malo rukom pa me pecka.. sad cilo vrime već, i jeli to stvarno beba?
I imam onaj xxl jastuk za dojenje ,ali uvik se i dalje nekako nađem malo na trbuhu, i tako sam i jutros spavala, pa se pitam ako se ja u tom trenutku osjećam dobro nemoze škoditi bebi? Ps.već se ona pomiče u strane, i onda osjetim malenu kuglu, kao glava ili guza, i nikad ne boli...ali ovo od jutros BOLI I PECKA, a 'kugle' tj.izbočine nigdje. E sad... jeli to ona ili nešto drugo , i jeli ja smijem dok mi je i dalje ugodno taj "polu bok/trbuh" spavanje prakticirati...
"https://lbdf.lilypie.com/nEvcp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>
Sony mene ti malac uredno izlupa kad legnem na bok..al nekako mislim da sam još uvijek ja glavna pa se smiri nakon nekog vremena..i isto imam onaj veliki jastuk za dojenje pa pokušavam što više se oslonit na njega da nisam na trbuhu..a ovo sa strane peckanje..možda ti je beba pogurala malo nešto pa zato osjetiš..meni zna, kak je veliki, jako želudac gurat pa se budim sa užasnim bolovima u želucu..
Tala i meni je malac miran zadnjih par dana..inaće je znao ujutro i navečer obavezno lupat jako kad bi mu mm pričao..sad ga ja osjetim samo na poslu..oko 10 i oko 16..zna kad je gablec i kraj radnog vremena ali to nije ni slično lupanju kak je prije znao jako..
i ja užasno spavam..mislim da me jučer zeznulo to spavanje popodne..inaće ne spavam od 6 kad odem na posao do 11 navečer..sinoć nisam do 2 zaspala i probudila se oko 5..
Hvala na odgovorima za nadmadrac, i ja jedino znam za Dormeo s reklama
MI rezervirali krevetić, stići će nam kad se vratimo s mora, baš sam hepi: http://www.noona.hr/product/noona-komplet-kolijevka-djecji-krevetic/
Crna , nadam se.. 🤔 te bebuske su podivljale čini mi se.
"https://lbdf.lilypie.com/nEvcp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>
Curke na OGTT si slobodno uzmite limun, onda je kao preslatka limunada i da se popiti. Meni nije fino ali daleko od toga da je odurno ili da ide na povraćanje.
Sunnyday misliš još ti 2x vade krv ne jednom? Mislila sam da se vađenje natašte-glukoza-vađenje nakon 2h više ne prakticira baš zato što se propuštao taj srednji šećer provjeriti...
Evo mene, nalazi su mi uredni :)
JaZmajac vadili krv na taste pa pila tu slatku vodu i nakon 2 sata opet vadili krv. Prvi put sam sad isla na to, ne znam da li negdje rade drugacije.
Tala zanima me da li tvoja kolica imaju nulti polozaj? Taj sportski dio se namjesti u lezeci polozaj pa se u nju stavi ta nosiljka ili kako?
Sony Meni je gin rekla da bebi ne smeta spavanje na stomaku, i da mogu tako spavati dokle god mi je udobno. I ja sam prije neko vece osjetila bol i bas sutradan sam isla na pregled pa je na uzv vidjela da je tu u stvari beba oslonjena, i na najmanji dodir me je bolilo, beba se jednostavno tako namjestila.
Sortiraj odgovore
Najstariji