jutro : )
evo kod nas malo oblaka, ali nema veze. glavno da ne pada kisa.
sanjac, dobrodosla! ja cu na sv. duh, termin 27. 10. , ali gin kaze da ne vjeruje da cu docekati 10. mjesec.
chippice, jos si nam i sobicu duzna!
kad smo kod mustele, nekidan sam preslagivala stvari i ispao mi onaj njihov 2u1 kupka i sampon i plasticni cep se raspukao na nekoliko komada :((( tako da sam dobila priliku pomirisati to cudo od 100 i nesto kuna i meni ne mirisi nista posebno. dosta onako neutralno, blago. valjda to tako zbog bebica u pocetku treba biti.
kasnije mislim preci na bubchen neven. to mi mala i dan danas obozava i svaku se vecer macka s bubchen kremicom. cijela soba mirisi prekrasno.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
dobrodošla sanjac, meni je termin 14.10. i rodit ću na sv,duhu, makar ja mislim, neznam zašto al imam osjećaj da će moj sinek uraniti tjedan dana, tko zna, ja sutra ulazim u 22 tj.
Stigoh iz bolnice,išla sam taj ogtt raditi i moram pohvaliti osoblje,stvarno su tete jako ljubazne i pristupačne,sve ti objasne i nasmješene,pogotovo teta koja mi je krv vadila. Glukoza nije tako strašno, malo je slatko-kiselo, meni je to kao umak kaj ja za piletinu radim,kao kineski, sa medom i sojasosom,nije strašno, ali kad to popijete na prazan želudac katastrofa,sve me peklo po grlu i valjda kad je to počelo u krv ići,sve mi se mantalo. sjedila sam u kantini s mamom i brzo je vrijeme prošlo. Jedino kaj te tri puta pikaju a imaš samo dvije ruke,hehe, zadnji put kad me pikala u istu venu taako je bolilo,užas, al dobro,to je gotovo, sutra je nalaz.
U svakom slučaju meni je pozitivno sve to bilo,al opet sve je individualno.
Pozdrav svima
Evo i ja se prikljucujem, trenutno sam 16+3 termin mi je 21.11.
Pozdrav novim trudnicama, dobrodosle!
Mene sutra ceka glukoza i vadjenje krvi...
Tala-sliknut cu sobicu, samo da ju jos malo napunimo igrackicama i sl, ovako je dosta gola.
Minnie, ja sam ti na Vezici, a ti? Pa zar smo samo nas dvije iz Ri? Ces ic na tecaj u bolnicu? Navodno ce krenut uskoro, mm i ja cemo ic :) on ce sa mnom na porod, osim ako nece bit carski. Ide dragi s tobom?
sanjac meni je termin 11.10..mi smo onda skoro isto..
ivek taman ćeš nam se i ti u bolnici pridružit..makar ja još nisam čvrsto odlučila da će bit sv.duh..al kad vidim da vi sve idete na sv.duh, možda se desi da nas zapadne i ista soba
Tala skicni malo link, cini mi se da ima vjesalica kakve trazis
http://www.zarahome.com/hr/dekoracija/vješalice-i-vezice-c1294072-60363118.html
Chippica nitko drugi ne pise da je iz Ri pa pretpostavljam od nas tipkalica da smo jedine. Na tecaj nazalost necu moci jer ljeto provodimo u Baski, ali bilo bi mi drago ako budes mislila na mene pa mi javis o cemu se sve govorilo Inace sam ti i ja sa Vezice, tocnije Gornje, mozda se i znamo hehe... Ali sad zivim na Viskovu.
Chippica super su kolica, veliki lajk!
Ivek u kojoj si bolnici radila ogtt i dal se treba naruciti?
Mene je doktor tek sad poslao, u 28. tjednu, kaze da mora iako po njemu nije potrebno jer mi je nalaz krvi bio odlican
Uglavnom, odradili smo danas pregled i sad imamo potvrdeno curku , sve mjere su u skladu i fino napreduje. Odmah je nekako lakse makar znam da cu se 100 puta zabrinuti do iduceg pregleda
Tarah bila sam ti u bolnici vuk vrhovac,malo iznad srebrnjaka.
Netreba se naručivati, ali vade krv od 7-9 tako da u tom periodu dođi. Ja sam išla ranije oko 7 :15 da budem što prije gotova jer dva sata traje a moraš biti natašte da mogu što prije jesti. Kad se popneš na prvi kat lijevo imaš šaltere gdje su redovi, ti ideš na kraj tih šaltera,ne čekaš, gdje ti je sobica za trudnice, teta te upiše i pošalje u sobu 303,tu ti vade krv prvi put i odmah dobiješ 2 dcl glukoze. Ja sam kasnije odmah išla u kantinu,to je par stepenica niže,ne možeš fulati, tamo je lijepše za čekat da prođe vrijeme,ima zraka i svijetla a malo ljudi naspram čekaone.
Haha bit će na kraju sv.duh početkom 10 mj pun nas klokanica.
Jel ide koja od vas na trudnički na duh sad prek ljeta , ja sam dobila termin tek sredinom rujna??
Tarah taman gledam popis i vidim da pored tvog imena pise deckic. Je li to bila kakva stamparska greska s moje strane ili nije bila dobra procjena spola?
U svakom slucaju cestitke na djevojcici, na popisu ste prepravljeni
Ivek hvala ti na svim informacijama, ajme pa to je ziva procedura . Javi nam kad doznas jesu li tebi nalazi OK, drzim fige.
Minnie vjerojatno stamparska, ali ja sam ogledni primjer za trudnicki mozak pa tko zna mo
Sortiraj odgovore
Najstariji