Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    08. Lipanj 2016. 15:59

ma, ja sam vec bila u panici za taj ogtt da sam si sve isplanirala kako idem privatno, 120 kuna i kako cu sjediti vani na zrinjevcu i moliti se da sto prije prođe.... isto ne mogu slatko. moze se piti voda cijelo vrijeme 

chippica, pa vi ste skoro spremni!!! poslikaj nam kolica i sobicu 
    o carskom ne zelim ni razmisljati. imala sam savrsen prvi porod, pa se nekako nadam da ce me sreca i ovaj put potrefiti pogotovo sto se brzo otvaram i obiteljski svi rodimo u pola sata. sestra mi nije ni do bolnice stigla, rodila sina u autu : )))

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

tatjana_zg
    08. Lipanj 2016. 16:02

Ivek ja sam dosla u 7 i 20 cisto da budem prije gotova da mogu jesti :) 
    A guzva ti nema veze sa trudnicama jer odmah ides unutra. Kad sam ja bila bilo je 3 trudnice samo.

mimica24
    08. Lipanj 2016. 16:59

Pozdrav! Tu i tamo svratim vidjeti što ima novo kod jesenskih budućih mama. Evo mi smo prošli tjedan prošli OGTT i meni to ni malo nije bilo strašno. Gore mi je bilo to što je trudnica kraj mene povrćala dok ja još nisam počela piti pa mi je frka bila kak ću ja sad,ali kad sam krenila piti išlo je bez problema. Brzo je prošlo ta 2 h. Kod nas je obavezno javiti se tamo u 7,pa u 8 i u 9 h,nije gužva pa to ide bez nekih teškoća.

Chippica
    08. Lipanj 2016. 18:17

Evo probe, nadam se da ce uspjet fotka kolica :-D

Chippica
    08. Lipanj 2016. 18:21

Eto uspjelo je, ne znam samo zast je naopako, malo zakrivite glavu kod gledanja :-D

Chippica
    08. Lipanj 2016. 18:29

Evo jaje :)

Jado
    08. Lipanj 2016. 18:29

Hej curke pozdravi od nas dvije! 
    Sutra na kontrolu nakon 100 g i jedva cekam. I trema me i sve. Samo da je mala OK i kamen ce mi sa srca pasti
    I onda tjedan dana do godisnjega i napokon malo odmora. 
    Lijepo mi je kad pisete puno pa i imam sta citati kad se spojim 😆
    Chippica lijepa su kolica. Ne sjecam se sta si pisala. Jeste uzeli i kosaru ili samo autosj i sportski dio?

Chippica
    08. Lipanj 2016. 18:38

Evo mislim da ce sad bit ok

Jado
    08. Lipanj 2016. 19:03

Ma biti ce super! Jao te nase bebice ni ne slute kako im sve pripremamo 😍 Samo nek rastu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.