Ma biti ce super! Jao te nase bebice ni ne slute kako im sve pripremamo 😍 Samo nek rastu
Chopica super su kolica,bas su lijepa..a ja pored tako lijepih kolica vidim pozadinu..ja sam do svoje srednje svirala,i sad me zadnje vrijeme bas uhvate hormoni i nostalgija da kad čujem klavir bi samo plakala sto u stanu nemam mjesta..
bas su mi prekrasna kolica! jako mi se sviđa black melange boja : ))))
uzivat ce nam klinceze
curke, znate li gdje ima kupiti baby vjesalica, oko 25 cm? imam plitki ormar za bebicu, a osim par takvih vjesalica koje smo dobili uz kupljenu robicu, nigdje ne nalazim tako malene.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Hvala curke :)
Crna-kod mene su u stanu u vrijeme spremanja diplome bila 2 klavira,
oba u dnevnom xD, imak mi je to profesija :)
Tala-mine vjesalice ima za kupit u Ikei, mi smo uzeli malene drvene, a ima i malih plasticnih raznih boja ;)
Book curke jooj koliko ste se raspisale! Ja imam puno posla ove dane, svaki dan od 8-18.. Od sljedeceg tjedna cu usporit jer ne mogu tako vise.
Tala drago mi je da je s bebicom sve ok, sta i dalje moras mirovat? Si pitala za more?
Ja sutra moram zvat za nalaz urinokulture, nadam se da je sve ok..
Jooj meni pregled anomaly tek 23.6. kod privatne.
A moram sutra pitat dal moram kod drzavne po uputnice sljedeci tjedan jer mi je sestra bila spominjala tu glukozu 20 tt.
Evo mene na krevetu, lezim na ledjima a moja mrva me skaklje u trbuhu, ajme ko da mi nesto hoda u trbuhu. Cudan skroz osjecaj 😊
Poceli me hvatat grcevi u listovima u nogama pa sam bila kupit magnezij danas.
Cuvajte se i sretno sutra na pregledima!
Jooj da zaboravila sam napisat.. Netko je pitao za pogreb. Mojem muzu je nono umro prosli tjedan, bilo mu je lose u zadnje vrijrme ali opet jako smo se iznenadili kad su javili iz bolnice nakon sto je dva sata bio ondje da je umro i muz me nije pustio da idem tu vecer kod none, jer bolje ne bit u tim negativnim okruzenjima. Na pogreb nisam isla naispracaj na groblje nego u crkvu nakon sto su ga pokopali. I opet se svi zacudili jer sam dosla.. Tako da trudnicama nitko ne zamjeri za to...
chippice, gledala sam u ikei. te njihove najmanje su 35 cm, a to mi je previse. : )
dony, more mi ovisi o iducim pregledima. imam jedan za dva tjedna i drugi, dva tjedna nakon tog.
zasto ides sama pitati uputnicu za ogtt? pusti... : D
i ja sam dobila preporuku za magnezij. treba usporiti : *
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
jutro curke..
Chippica klavir je moja velika i neostvarena ljubav..ja na žalost nisam nikakve škole završila nego se sama učila i kad su starci skužili, upisali me na privatne sate jer je bilo prekasno za glazbenu..al zato će malac imat svu podršku ako će htjet bilo što svirat..
tala, ja sam preko studentskog radila jedno vrijeme u hm-u i znam da su mame isto tako kad su nešto kupovale molile za više tih malih vješalica..jer te male, mislim da čak bacaju..ove velike koriste ponovno..a ako ništa, mislim da svemogući ebay to ima...
Tala sad kad sam proguglala torbu si mi dala za mislit malo Uzet cu dimenzije pa cu probat malo usporedit s torbama po centru da dobijem dojam kakva je uzivo. Jer njihove torbe su meni savrsenstvo.
Sto se tice vjesalica takve dimenzije ce biti tesko pronaci. Jesi probala mozda skicnut ebay ili amazon? Sve su u prosjeku 30cm kod nas ako se ne varam...
Ivek2207 ja cu osobno loviti Mustelinu torbu na akciji. Nisam bas upoznata dobro s Biobaza proizvodima.
Chippica brzo se javljaju te patronazne kod nas u Ri Iz kojeg si ti dijela grada?
Obavezno javi dojmove! I svakako slikaj sobicu i svasta nesto novo da se pohvalis!
Kolica su vam predivna. Pogotovo boja Nasih kolica nazalost nema u toj izvedbi inace ne bi niti trenutka razmisljala. Ovako cemo se morat odlucit na bez varijantu..
Pozdrav trudnice!
I moja curka ce biti jesenska beba, pa sam odlucila pridruzit se.. Trenutno sam 22tt tako da je beba dosta aktivna. Jel ima koja mama termin oko 12.10., a da ce radati na Sv. Duhu?
Sortiraj odgovore
Najstariji