Sony onda se u tu svrhu može i hidrolat lavande koristit? Ja ga sprejam na lice jer mi je lice podivljalo od hormona, al vidiš, mogla bih se onda i po rukama i nogama...
JaZmajac bude ti se kuckanje sad sve češće javljalo..i lupanje..meni je nekako krenuo točno pred 21 tt lupat.. i sad ne staje..
probaj pojest nešto slatko prije pregleda, malu čokoladicu ili bombon..kažu da se onda baš okreću, a ja kužim da kad pojedem slatko da baš počne lupat u trbuhu..
Tala meni su nedavno bili pregledi,kardiologu idem 1.07 na rebro ti mi je stresno jer tamo vidim dosta bolesne djece.Ja sam se dosta brzo skulirala nakon loših vijesti jer moram sad bebi pružiti sve najbolje sa prehranom,spavanjem i ostalim da ojača do poroda i operacije,zao mi sto se ne mogu vise opustiti i uživati u trudnoci,ali sam da sve bude ok.Sretno svima na anomaly scanu i ostalim pregledima 😉 Dobila sam danas McLaren nosiljku/viber na poklon dostavom,bas lijepo zapakirana. Lose spavam i sanjam gluposti pa sam popodne prespavala pola dana
Pozdrav drage trudnice,
Vidim puno novosti, pa čestitam curama na vjenčanjima, diplomama, kupljenim stanovima..lijepo je čuti za takve pozitivne vijesti.
Posebne pozitivne vibrice šaljem i onima koje se kao Pale hrabro nose s teškim životnim situacijama...ali i to će proći i na kraju će se bebice borci izboriti za najbolje zajedno s hrabrim mamama.
Hvala vrijednim curkama na popisima odmah sam ih isprintala.
Netko je pitao za sredstva protiv komaraca. Negdje sam pročitala da trudnice trebaju izbjegavati repelente koji sadrže kem. sastojak DEET, pa eto kad budete u potrazi ne bi bilo loše obratit pažnju na DEET. Ja se još nisam pretjerano raspitivala oko tih zaštitinih sprejeva, jer na svim prozorima imamo mrežice pa napasti još nekako držimo dalje od sebe. No, prije odlaska na more nešto će mi definitivno trebat, jer prošle godine je bilo tigrastih krvopija.
Mi smo inače 19+1 tt, već dobra dva tjedna se trzamo, vibriramo i sve jače migoljimo, posebno nakon jela i navečer...stvarno predivan osjećaj .
Na zadnjem uzv ginek. je rekla da je dečko Baš je bio poprilično živahan i stalno je izvodio vratolomije.
Ima li netko info kada su trudnički tečajevi u Merkuru? Nadam se da neće biti slučaj kao i sa Sv. Duhom, jer ne bi htjeli to propusiti.
Tala javi kako je bilo na pregledu!
Da mislim da je normalno da nas sve zivcira, meni dodje da svih posaljem na kratko 😂 bas mi je lako stat na zivac sada.. Pa bi se smijala pa plakala.. U subotu sam vozila psa na kupanje i rekla sam toj zeni sa ga malo osisa, a mjesanac je pa nema neku formu kako mora bit, i kad sam se vratila po njega sam se sokirala, bas mi je bio ruzan jer sam ga drukcije zamisljala da sam se na kraju jadna rasplakala u autu 😂😂 i tako iznenadim ja samu sebe svaki dan sa svojim reakcijama...
hej, drage moje.
skoro nam svi muskici na ovom topicu. tockaM cestitam na pisulincu!
crna, nisam znala ovo za slatko. u zadnje vrijeme mogu pojesti jedino kinder, pa cu bas promatrati : )
pale, znam da su ti nedavno bili pregledi. mislila sam da te sada cesce narucuju. radis ti sve najbolje za svog sina. bit ce on super! samo pozitiva : )
dony, jesu li to ti trudnicki hormoni?
nas pregled danas! ne mogu vam to opisati. kakvi osjecaji kad smo vidjeli nasu curicu. ime joj stoji kao da je za nju izmisljeno. cijela je blaga i njezna, pokrivala se rucicama, smjeskala...
bili smo skoro sat i pol unutra i svaki je detalj dr. gledala. nalaz anomaly scan-a ima 4 stranice i sve je odlicno!
malecka je u poziciji nisko, glavom prema dolje. posteljica jako nisko. rekla je da ne zna hocemo li uopce docekati deseti mjesec, a kamo li termin (27.10.). kako sam u prosloj trudnoci imala serklazu, novi pregled mi je odmah za dva tjedna, pa opet za dva tjedna, da mozemo medikamentno sprijeciti otvaranje.
bila je i velika seka s nama. bilo je prekrasno! 🌺
i nozice male za sve one cipelice koje spremno cekaju :)
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Tala hvala ti :) Ovo što kažeš za dečke je istina..u mojoj okolini rađaju se sami dečki.
Slikice su krasne Curkica Drago mi je da je anomaly pokazao da je sve super. A ako se curka i požuri, ništa zato..kod tebe je ionako već skoro sve spremno, jel?
Crna, ovo što kažeš za slatko ja sam skužila za voće. Baš sam večeras pojela 2 breskve i malac se odmah razveselio..odmah me je počeo lupkat.
jutro curke..
da da..sad će sve više reagirat na hranu..ja sam malo duže trudna pa točno kužim..makar moj izjelica reagira i na salatu od špinata, ne samo na slatko..
tala slikice su predivne..vjerujem da je bilo super to sve gledati,a pogotovo seki..
PALE drži se i samo pozitivno radi malca..vidit ćeš, to su veliki borci u malom tijelu..
Jutar curke,
Tako i meni podstanar lupa, najvise nakon neceg slatkog ili kad pijem caj, valjda osjeti toplinu pa reagira. Makar to su sad vec udarci od kojih se citav trbuh pomakne, izgleda ko da je alien dolje :)
PALE bas mi je zao sto tvoja mrvica vec sada ima problema, ni kriva ni duzna. Zelim vam svu srecu, a bebi dug i sretan zivot.
TALA malo sam ljubomorna na super slikama, ja sam cekala na 3d kako preporucaju oko 28 tjedna, tako da sam isla u 27 i beba zarila glavu skroz dolje i nece se pokazati :(
Nekako sam imala ideju da se oni u tom periodu jos puno okrecu, ali to je vec veca beba pa bi mogla tako ostati do poroda. Sto zapravo i ne bi bilo tako lose jer je navodno u super polozaju za porod. Nestrpljiva ko i ja :) ima li koja cura da joj je termin blizu mojeg? Meni je 5.9.
Jutro trudnice!
Tala, Minnie25, Sunnyday, hvala vam.. zbilja je lijepo kad si svoj na svome..iako ćemo morat čekat nekih 2 mjeseca, zbog odobravanja kredita i sve te papirologije... -.- ali isplatiti će se čekat...baš smo sretni...
Tala, super si uredila za roćkas svoj vrt, a slikice sa uzv-a su fenomenalne.. :)
Meni se moj bebač jučer opet javio i to nekoliko puta...valjda ne umišljam ali nema drugog objašnjenja haha i to isto pogotovo kad pojedem nešto slatko :)
Pale, znam da će sve biti u redu drži se i samo pozitiva! :)
Dony, i mene najmanja kriva riječ živcira... baš sam osjetljiva jako..ufff
Moja baka je na samrti i svi smo se nekako pripremili na to. Ima 84 godine. Rekla nam je doktorica da je samo pitanje dana kada će umrjeti a ja ne znam hoću li moći podnjeti sprovod i tu svu ceremoniju. Mama mi govori da je najbolje da ne idem, a i mm isto tako kaže. Mislim, ipak mi je baka i voljela bi je ispratiti na vječni počinak ali ne znam koliko ću se moći nositi s tim.. Bit će mi prestresno, Bojim se da mi ne pozli i slično. Jeste vi imale možda neku takvu situaciju? Netko je od vas spominjao da je bio na nekoj sahrani..
Puno pozzz
Hubica znam taj osjećaj kad napokon kupiš stan, mi smo u svome već skoro pa 5 godina i baš smo zadovoljni stanom, nadam se da ćeš i ti biti.
Tala, super su fotke, tako su i naše slične, baš se sve lijepo vidi.
Ne moram na češće preglede zasad osim pred kraj trudnoće da se sve organizira jer je bebi sad super u trbuhu i lijepo napreduje, problem je kad iziđe van i počne disati, ali eto svi doktori mi tvrde da je to komplicirana, ali rutinska operacija, pogotovo u inozemstvu i da poslije nema zahvata, lijekova.... i da super da sam to otkrila u trudnoći što je rijetko pa se moram nadati najboljem.
Mene jučer rame, lopatica i ruka jako boljela, nemam pojma od čega, sad je ok, ali nisam mogla izdržati pa sam popila lupocet, valjda se neće ponoviti.
Sortiraj odgovore
Najstariji