Tarah dobrodošla!
Ja ti na trudnički tečaj krećem ovaj četvrtak u dom zdravlja, Novi Zagreb, prijave nisu bile potrebne, ali patronažna je rekla da očekuju gužvu i da puno trudnica dolazi, u 7. i 8.mj nema tečajeva, raspored po domovima zdravlja u ZG imaš ovdje http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=453 , ako bih htjela ići na tečaj u bolnicu u kojoj ćeš roditi možeš ih nazvati pa pitati.
Pale jel taj tecaj traje 2 dana il mozes birat hoces doci 9 ili 16.? I da li moras imat pratnju?
Curke da se i ja pohvalim malo sa napretcima!
Jučer ja napokon legla i oko 23h osjetim neko kuckanje, dignem majicu čekam. gledam, kadli kuckanje i onako mi se koža pomakne! I ja reko ma poludila sam ali nakon toga još jednom, i nakon 10tak min još 2x (da brojala sam haha) ajme rasplakala sam se od veselja! Baš me uzele emocije.
Onako slabašno jako, ali zamjetljivo, i nije na jednom mjestu samo bilo tako da sam isključila živac ili nešto pa da mi se pričinilo, baš jednom je kucnula a jednom baš kao da se okrenula haha....zakon!
Malo ispod pupka na lijevo, taman gdje bi i trebalo biti!
Odmah čovjeku bude lakše u ponedjeljak nekako!! Puse svima, i strpljenja curama koje očekuju kuckanje željno kao i ja. E da nemam ticker, moram se pozabaviti time, ali koga zanima 19+3 sam bila jučer!! Anomaly zakazan u četvrtak!
PALE Hvala na informacijama, uspjela sam dogovoriti za Hirćevu jer sam iz tog djela grada pa mi je nekako najbliže, imali su još mjesta. Zapravo sam htjela da i zaručnik ide samnom, ali su svugdje termini takvi da bi morao uzimati slobodne dane pa nek radije čuva, bude mu trebalo kad bebonja dođe. Moram samo vidjeti u kojim rodilištima nije taj tečaj uvijet za pratnju na porodu.
TALA imaš zbilja prekrasan vrt, ja sam nedavno preselila u stan bez vrta i zelenila okolo i užasno mi to fali, posadila sam zato na terasi svu silu cvijeća i napravila mini lounge za opuštanje :)
Za komarce ću svim silama protiv jer me strah Zike, znam da još nema kod nas, ali ne želim biti prvi primjer :) Za sad sam kupila lampu protiv komaraca za stan, a za van imam isto taj dječji sprej, ne spominje neke nuspojave pa ću ja špricati
Jazmajac super je osjećaj kad prvi put osjetiš bebu, baš mi drago
Tatjana tečaj ti traje 2 dana, dakle 9. i 16. 06. i traje 3h, patronažna mi rekla da se nekad i oduži, stvarno nisam sigurna da li možeš bez pratnje, ja ću ići s pratnjom, MM će izići ranije s posla, možda najbolje da nazoveš pa pitaš
hej, cure!
jazmajac, pocela se curica cesce javljati mami
tarah, hvala! ja ne mogu bez vrta i cvijeca, a dobro ce doci i kad stigne beba. vec zamisljam nekakve ljuljacke, tobogane... za nas koje ne mozemo na tecaj, hvataj biljeske : )
ja sam nekidan uzela tablete za komarce i nekakve spirale koje mm pali po vrtu. jos nemam uboda. ne znam djeluju li ili jos nije pocela sezona. strah me da ce im ova kisa samo olaksati razmnozavanje.
pale, kako si ti? kad ti je iduci pregled?
jucer sam se potpuno preforsirala. na kraju veceri me uzasno bolilo, a jutros sam nadoknadila jos malo sna. sad skupljam snagu da se ustanem s trosjeda i krenem s pripremama za pregled.
19+4, radimo anomaly. bas mi je frka : ///
uzivajte, pazite i mazite svoje trbuscice : *
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Ivcy1306 i tala...svakoj čestitam zasebno..
meni je sinoć bila užasna noć..želudac me sve češće po noći boli do te mjere da nemogu zaspat, sad me bolila i leđa i trbuh i već sam mislila da ću prosjedit čitavu noć..još je malac čitavu noć lupao..
u subotu smo po drugi puta išli u west gate s namjerom da kupimo kolica..naravno da nismo.. ja ne znam jel samo mi previše analiziramo sve i slušamo previše savjeta, ali definitivno vidim da je problem u meni i mm, budući da vas dosta već ima kolica ili zna točno koja će.. naravno da onda nisam kupila ni ostale stvari za sebe za bolnicu koje trebaju, odmah sam se sjetila vas i izbora jastučića, uložaka, gačica...
Tala da nisam komentirala, prekrasno ste uredili kćerkici za rođendan! Baš krasno izgleda sve a i vrt.
Ideš danas na pregled? Sretno i javi nam se! Sve nas je frka itekako, i kaže mi frendica "a biti će te frka pregleda sve dok ne dobiješ bebu u naručje i ne kažu da je 10/10!"
Sve smo na istoj valnoj duljini....šaljem pozitivne vibre da bude što manje nervoze.
Što se tiče kolica, mi nismo previše oko toga, našla koja mi se sviđaju, usporedila sa drugim veličinama, težinama i pašu mi, komentare pogledali svi super bili, i naručili, dostava kad se vratimo sa malog godišnjega - samo da mi isto pregled u četv bude OK i da smijem ići na put.
Bok cure, sve je u redu. Mm se više ne ljuti. Hahaha 😄
Ali kod mene je strašno, moram kod osteopata (koliko će pomoći, neznam) ali vrijedi pokušati. Ukocilo me jezivo, ni čarape nisam mogla obući, a piskim 'stojecki'. Stvarno ne znam šta će bit kad trbuh još naraste. Šta se tiče komaraca meni je to uvik bilo najbolje rješenje, lavanda... Par kapi pravog lavandinog ulja i oko 200ml vode.. i ona bočica za prskanje i prskaj. Em mirise,em nema kemije.
src="https://lbdf.lilypie.com/1GMIp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>
Sortiraj odgovore
Najstariji