Hej curke!
Da vas i ja pozdravim. Nadam se da ste mi vesele i da uzivate na suncu
Ja sam izgleda nesto lose pojela ili nesto sto mi ne odgovara jucer i probudile me mucnine i danas kroz jutro par puta sve izbacila. Vodu. Tost
Sad sam ok. Nije mi zlo vise sva sreca ali sam malo izmucena i jadnjikava. Sve dok se ne najedem posteno!
Ja nista ne zamijetim bas. Trbuscic je tvrd i lagano lagano zaokruzen ali kako Tala kaze malo sira majica i znaju samo oni kojima sama zelim reci bar jos ta 2 tj a onda ce mislim biti teze.
A pocinjem se pripremati lagano nakon pregleda....vrijeme je
Bokk....prije tjedan dana sam saznala da sam trudna.. Moja beba ce biti zimska. Nadam se da ce sve biti u redu.. No imam pitanje ako biste mi zeljele vi koje imate vise iskustva odgovorit.. Nekad me onako zaboli trbuh kao da cu dobiti ...navodno je to normalan simptom trudnoce.. Ali me zanima do kad bi to trbalo trajati.? Inace i grudi su mi ogromne! I tri testa sam pravila i svi pozitivni... Trebam li se zabrinuti zbog trbuha ili je to normalno. Ponavljam nedogada se cesto mozda jednom ili 2 puta u danu.. Lp 😀
normalna stvar. maternica se siri : )
nista ne brini. mnoge trudnice ta boluckanja ima cijelu trudnocu. prvo maternica, pa ligamenti, pa nocni bolovi u nogama.... dok nema krvarenja sve je u redu, tvoje se tijelo priprema da bebici pruzi sve sto joj treba : )
mi smo rostiljali. mrvu sam bila vani. nije bas toplo, sunce se skrilo...
ja samo tajice i dosadasnje majice nosim. na pregled nosim haljinice. za sada imam svega. tek kad busa naraste, cu uzeti nove haljinice.
cuvajte sebe i bebice! : *
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
a bebicu sam počela osjećati prije tjedan dana, krajem 18.tjedna trudnoće i predivno mi je to , svaki dan pričam bebi i milujem trbuscic da me udari , a nije jak udarac, više škakljanje :) al je diivnooo
Bok curke sretan vam 1.maj
Iako je kisa nadam se da uzivate kako u klopi tako i u drustvu! Kako smo danas?
Meni se zeludac smirio tako da sam se nauzivala u hrani danas pa cak i pola dc crnog vina popila.
Hvala svima na odgovorima i strpljenju na pitanja koja postavim
Gabri divota! I ja jedva cekam te momente
Zna me nesto zaskakljati u trbuhu bas na tom mjestu gdje mislim da je beba pa si umislim malo da me pozdravlja ali znam da tesko. No ne sprecava me da pricam bebi vec sada hihi
Curke dobro jutro, evo vratilo nam se ruzno vrijeme, steta.
Ja imam u cetvrtak uzv i jedva cekam da opet vidim bebaca na ekranu, kako napreduje. Sad bi sa sigurnoscu trebala znati spol, zadnji put je rekla da je decko al da nije sigurna pa se nadam da ovaj put bude. Ako potvrdi idem odmah za vikend kupiti prvi komad odjecice ili neki bodic, sve se suzdrzavam da jos nista ne kupujem al sve me prstici svrbe. Jedva cekam da pocnu te prave pripreme i da se beba pocne ritati, ovako jos nemam opipljivi osjecaj da sam trudna i da nam se nesto veliko sprema. Al napredujemo sve polako, bas sam gledala kalendar jucer i meni jos 4 tjedna i bit cu u 20 -om tjednu.
Pa to je vec napola trudnoce, joj imam osjecaj da tak sporo ide a tak brzo bu proslo i vec cemo svoje smotuljke imati uz sebe, jeeej.👶😊
Sortiraj odgovore
Najstariji