Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crna191
    02. Svibanj 2016. 10:52

Curke bok, dugo me nije bilo pa dok sam sve pohatala šta se događalo, o cemu pricalo..
    Mi imamo pregled 16.5 i nadam se da cemo saznat jel curka ili decko..
    E da, ako nije kasno za popis, moj termin je 11.10.. Gledam vase kilaze, ja sam 17 t.t i na +4kg..valjda nije previse jer nisam imala nikakvih problema ni mucnina u početku..bas se od pocetka trudim hranit sto zdravije, nisam ovisnik o slatkom pa ne znam odakle kg dolaze..
    Ja imam problem sa bolovima u donjem dijelu već mjesec dana..na pregledu je sve bilo ok pa to pripisujem širenju i 8h-tnom sjedenju na poslu..

Saky84
    02. Svibanj 2016. 11:17

Crna191 kilaza ti je sasvim ok, bar po meni. Ja sam 21 tj i + 5 kg za sada.
    Ja sam cure prve pokrete osjetila sa 16 ipo tjedana, bili su kao leptirici tj krila leptirica, nije bilo svaki dan. Tek od prije tjedan dana osjecam svakodnevno javljanje moga malisana i da to je osjecaj koji se neda opisat . Primjetila sam da voli kad setamo duze, kad pricam sa njime, kad plesemo po kuci. Cim sjednem pocme bockat .
    Tal kako si danas?
    Sve vas pozdravljam :)

Hubica01
    02. Svibanj 2016. 15:32

Bok svima trudnicama, novima dobrodošlica!

Imali smo u petak 2.pregled i sve je u najboljem redu i termin je pomaknut na 17.11. Napravila sam testiranje na D.sindrom i rezultati su u srijedu... Valjda bude sve okej..   Dobila sam 4kg... jojj moram malo sada pripaziti... uglavnom, imam dosta nizak tlak i zato mi nije dobro, pogotovo nakon jela.. Jučer sam prespavala cijelo popodne... 

Ići ću od 1.6.na porodiljni... nemrem izdržat, pogotovo javni prijevoz,koma... 

Muž i ja smo imali prvu godišnjicu braka 1.5.pa smo ju lijepo proslavili na finom ručku... 

Tala, kako si?

S koliko se tjedana može već vidjeti spol? Jako smo znatiželjni 

Pusa svimaaa

ivek2207
    02. Svibanj 2016. 15:42

Chippica Nadam se da ce ostat pri tome da je decko, da ja ne kupim robicu kad ono curica kasnije se utvrdi, hehe makar mi nebi smetalo. Jedino sto sam primjetila me vec 4-5 dana ako se nakasljem ili kihnem oba jajnika bole, kao kad bi menstruaciju dobila pa ih prvi dan osjetim. nadam se da je to sve u redu, spomenut cu na pregledu u cetvrtak pa cemp vidjeti.
    Joj kak sam se cimala danas, radim trudnicke vjezbe iz knjige, i jedna vjezba ide da kukovima se ide u krug ako me kuzite, i cim sam krenula to raditi osjetim blago skakljanje u trbuhu, dignem majicu i vidim dok se krecem u krug kak beba s jedne na drugu stranu se ziba valjda. Kak mi je izbocen trbuscic tak se to cudno vidjelo kao da u vreci nesto ljuljate, bar mislim, inace mi se trbuh nije tako micao. Tak sam se smijala sebi sama doma, a onda se i prestrasila da se bebi kaj ne dogodi. Presmijesno...😂😅

tala
    02. Svibanj 2016. 16:04

hola, drage moje! 

svasta vam se uzbudljivo događa. Nadam se da ste sve dobro i da bebice lijepo napreduju. Isto sam za krvarenje iz nosa citala da nije opasno. 

hubica, mi smo spol saznali na 12+0. sretna godisnjica! 

mi smo na 14+4 i mislim da sam opet smrsavila zbog ovog stresa. strah me uopce stati na vagu. dr. mi je rekla da ocekuje barem mali pomak do iduceg pregleda, a to je 11.5.
    mm danas ide po uputnicu, pa ovaj tjedan idem u bolnicu po drugo misljenje oko svega, a i da si skratim tih desetak dana do pregleda i vidim kuca li srce jos uvijek. doktor nam je obiteljski prijatelj, pa mi je puno lakse s njim razgovarati o svemu. krvarenje je na srecu stalo.

saky, uzivaj u tim pokretima. jedva ih cekam osjetiti. : )))

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Jado
    02. Svibanj 2016. 16:23

Pozdrav svima!
    Pitanjce za curke koje su malo u vecem tj trudnoce - pregled u 16.tj (vise-manje) - je samo uzv i obican pregled jel tako? 
    Da se vidi da je sve ok? Ili ima jos nesto dodatno?
    Hvala!!

Sunnyday
    02. Svibanj 2016. 16:38

I ja sam primjetila krv kada brisem nos, pa valjda je to normalno sada vidim da nisam jedina. I kada se nakasljem boli me stomak.
    Tala Sretno na pregledu.
    JaZmajac ja sam išla na pregled u 17tt i radila mi je samo ultrazvuk, preko stomaka.

Gabri
    02. Svibanj 2016. 17:18

JaZmajac ja sam isla na pregled evo 26.4., početkom 19tjedna, i samo uzv preko trbuha, ali nije vidio spol nazalost :/

I ja imam to krvarenje iz nosa kad god pusem nos, sad vidim da nije nista strasno..
    a u 4 i po mjeseca sam dobila 1kg, hehe a i inace sam dosta sitna i vec par godina na jednakoj kilazi, al kaze dr.da je sve uredu i da ne brinem :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.