Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    21. Travanj 2016. 22:05

ja sam ga naslijedila od sogorice, ali ga ima u babycentru:
    https://www.babycenter.hr/kos-za-pelene-nursery-essential-1276-02046.html
    uh, nisam ni znala da je tako skup. a ovih vrecica ima u mulleru. 

preporuka o sirokom povijanju se dobije u bolnici, zar ne? meni je to s malom pisalo na otpusnom pismu. necakinja mi je nedavno rodila i rekli su joj da nije potrebno.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

tala
    21. Travanj 2016. 22:08

sad sam isla gledati, koseva ima i na njukalu po 40, 50, 80 kuna... : )))

tatjana_zg
    21. Travanj 2016. 22:26

Mini25 moj termin je promijenjen na 5.9 i decko je 

minnie25
    21. Travanj 2016. 22:50

Da, imas i u Mulleru za kupiti taj kos. Imaju i neke ljekarne u webshopu. 
    Startni paket je super jer najcesce se dobije u paketu kos sa 3 ili 4 kazete za cijenu samog kosa. Jos ako iskoristis neki popust, poput Mullerovog utorkom na placanje Dinersom 10% ili slicno i bar malo si snizis cijenu. 

Za siroko povijanje kazu u bolnici da li je potrebno. Kazu da je cesce potrebno za curice nego za deckice. Ali se moze povijati i sa tetrom, sto ti pokazu u bolnici pa se ne mora nuzno kupovati platnene za tu potrebu.

Hubica01
    22. Travanj 2016. 08:44

Jutro žene!

Evo da se i ja malo javim.... ovih dana postaje sve groznije na poslu, pa mislim da ću danas reći šefu za svoje drugo stanje i što prije otići na čuvanje... postaje nepodnošljivo...uffff i samo se živciram bzvz.. 

Otišla sam prekjučer ravno u HM u Arenu da si kupim trapke a ono naiđem na sve trapke broj 34... uffff morat ću u City East....

Što se tiče platnenih pelena, moja vjenčana kuma je totalni fan.. Ja nisam, tko bi to stalno prao... Bit će jednokratne i gotovo... ima to svojih prednosti ali i mana... 

Kako se osjećate ovih dana? Ja sam opet umorna jako popodne... samo mi se spava..

Pozdrav svimaa!! 

Hubica01
    22. Travanj 2016. 08:46

Jutro žene!

Evo da se i ja malo javim.... ovih dana postaje sve groznije na poslu, pa mislim da ću danas reći šefu za svoje drugo stanje i što prije otići na čuvanje... postaje nepodnošljivo...uffff i samo se živciram bzvz.. 

Otišla sam prekjučer ravno u HM u Arenu da si kupim trapke a ono naiđem na sve trapke broj 34... uffff morat ću u City East....

Što se tiče platnenih pelena, moja vjenčana kuma je totalni fan.. Ja nisam, tko bi to stalno prao... Bit će jednokratne i gotovo... ima to svojih prednosti ali i mana... 

Kako se osjećate ovih dana? Ja sam opet umorna jako popodne... samo mi se spava..

Pozdrav svimaa!! 

Jado
    22. Travanj 2016. 08:50

Jutro curke!
    Samo da se malo javim, čitam vas redovito, ali nikako da se javim - gužva na poslu, u privatnom životu, nadam se da će od drugog tj malo sve usporiti jer sam premorena. Jest da nije tempo lud lud ali meni bude teško. Na poslu sjedim po 9 sati pa me sve trbuh zateže, pa malo padnem u panike i tako - vjerojatno znate to i same 
    Brojim koja 2 tjedna do pregleda opet, ajme što to sve dugo trajeeeee, nekako mislim da bi svaka 2 bilo optimalno samo da se vidi bebica da je OK zar ne?

Eto samo puse svima i želim vam ugodan dan, pišite a ja ću čim češće čitati i pisati! 

Jado
    22. Travanj 2016. 08:51

I da, moj termin je 26.10 ako se nekome da u popis ubaciti!! 

tala
    22. Travanj 2016. 10:59

jutro! 

svaka cast, ne znam kako mozete raditi. ja peglam sjedecki, usisam u par minuta, pa pola sata odmaram, mm stalno kuha veceru i pere suđe. 
    moja curka i ja brojimo dane do kraja skolske godine, a necekat cemo se jos. uzasno je, zatrpali su ih svakakvim pokusima, plakatima, lektirama, ucenjem za priredbu, hrpa domace zadace..., pa mi pukne film i kazem da ide malo van, u park nakon skole jer bi inace slobodno mogla doci kuci iz skole, pojesti i do 8 navecer biti za stolom. 
    streberica jedna, nije dobila ni jednu cetvorku ove sk. godine, a sto to znaci kad nemaju ni pet minuta slobodnog vremena, a tako je lijepo vrijeme ovih dana, idealno za biti vani.

sad sam se izjadala i spremna sam za novi dan 

tala
    22. Travanj 2016. 11:00

tatjana, cestitam na deckicu! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.