ja sam ga naslijedila od sogorice, ali ga ima u babycentru:
https://www.babycenter.hr/kos-za-pelene-nursery-essential-1276-02046.html
uh, nisam ni znala da je tako skup. a ovih vrecica ima u mulleru.
preporuka o sirokom povijanju se dobije u bolnici, zar ne? meni je to s malom pisalo na otpusnom pismu. necakinja mi je nedavno rodila i rekli su joj da nije potrebno.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
sad sam isla gledati, koseva ima i na njukalu po 40, 50, 80 kuna... : )))
Da, imas i u Mulleru za kupiti taj kos. Imaju i neke ljekarne u webshopu.
Startni paket je super jer najcesce se dobije u paketu kos sa 3 ili 4 kazete za cijenu samog kosa. Jos ako iskoristis neki popust, poput Mullerovog utorkom na placanje Dinersom 10% ili slicno i bar malo si snizis cijenu.
Za siroko povijanje kazu u bolnici da li je potrebno. Kazu da je cesce potrebno za curice nego za deckice. Ali se moze povijati i sa tetrom, sto ti pokazu u bolnici pa se ne mora nuzno kupovati platnene za tu potrebu.
Jutro žene!
Evo da se i ja malo javim.... ovih dana postaje sve groznije na poslu, pa mislim da ću danas reći šefu za svoje drugo stanje i što prije otići na čuvanje... postaje nepodnošljivo...uffff i samo se živciram bzvz..
Otišla sam prekjučer ravno u HM u Arenu da si kupim trapke a ono naiđem na sve trapke broj 34... uffff morat ću u City East....
Što se tiče platnenih pelena, moja vjenčana kuma je totalni fan.. Ja nisam, tko bi to stalno prao... Bit će jednokratne i gotovo... ima to svojih prednosti ali i mana...
Kako se osjećate ovih dana? Ja sam opet umorna jako popodne... samo mi se spava..
Pozdrav svimaa!!
Jutro žene!
Evo da se i ja malo javim.... ovih dana postaje sve groznije na poslu, pa mislim da ću danas reći šefu za svoje drugo stanje i što prije otići na čuvanje... postaje nepodnošljivo...uffff i samo se živciram bzvz..
Otišla sam prekjučer ravno u HM u Arenu da si kupim trapke a ono naiđem na sve trapke broj 34... uffff morat ću u City East....
Što se tiče platnenih pelena, moja vjenčana kuma je totalni fan.. Ja nisam, tko bi to stalno prao... Bit će jednokratne i gotovo... ima to svojih prednosti ali i mana...
Kako se osjećate ovih dana? Ja sam opet umorna jako popodne... samo mi se spava..
Pozdrav svimaa!!
Jutro curke!
Samo da se malo javim, čitam vas redovito, ali nikako da se javim - gužva na poslu, u privatnom životu, nadam se da će od drugog tj malo sve usporiti jer sam premorena. Jest da nije tempo lud lud ali meni bude teško. Na poslu sjedim po 9 sati pa me sve trbuh zateže, pa malo padnem u panike i tako - vjerojatno znate to i same
Brojim koja 2 tjedna do pregleda opet, ajme što to sve dugo trajeeeee, nekako mislim da bi svaka 2 bilo optimalno samo da se vidi bebica da je OK zar ne?
Eto samo puse svima i želim vam ugodan dan, pišite a ja ću čim češće čitati i pisati!
jutro!
svaka cast, ne znam kako mozete raditi. ja peglam sjedecki, usisam u par minuta, pa pola sata odmaram, mm stalno kuha veceru i pere suđe.
moja curka i ja brojimo dane do kraja skolske godine, a necekat cemo se jos. uzasno je, zatrpali su ih svakakvim pokusima, plakatima, lektirama, ucenjem za priredbu, hrpa domace zadace..., pa mi pukne film i kazem da ide malo van, u park nakon skole jer bi inace slobodno mogla doci kuci iz skole, pojesti i do 8 navecer biti za stolom.
streberica jedna, nije dobila ni jednu cetvorku ove sk. godine, a sto to znaci kad nemaju ni pet minuta slobodnog vremena, a tako je lijepo vrijeme ovih dana, idealno za biti vani.
sad sam se izjadala i spremna sam za novi dan
tatjana, cestitam na deckicu!
Sortiraj odgovore
Najstariji