Hanić, bolje da pitaš ginekologa jel to dosta za piti..Meni je rekla Elevit jer je najbolji, ali nisam ga mogla piti jer sam imala po njemu mučnine pa ga sad prodajem...sad sam na Centravitu.
tala, Nifty je oko 5000 kn..PUNO!!!
tatjana, zato jer sam odlučila roditi dijete bez obzira hoće li imati Down ili ne..to je moje dijete i volim ga kakvo god da bude...i da sam išla, bilo bi sve ok jer ti već na sljedećem UZV mjeri nuhalni nabor i minimalan je što znači da je bebica zdrava...meni osobno je to bacanje novca...a ne radim, svaka kuna mi dobro dođe..
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
zabica25, naravno da svaka od nas voli svoje dijete. to nije upitno. i sumljam da bi se ijedna od nas odrekla svog djeteta o kakvoj god da se nepravilnosti radi.
ja volim bit pripremljena na sve pa mi taj test nije bio upitan.
svatko ima svoje razloge
Zabica, budem pitala al tek u 9 tom tjednu imam prvi pregled, prije trudnoće sam pila čistu folnu, pa kad sam to popila sam uzela te a-z-mama, po sastavu mi se čine ok...
Tatjana i mene pika taj Merkur, ne znam zakaj, možda zato kaj sam i ja čula da nema predrađaone pa je pratnja od do s tobom...a opet s druge strane za sv duh bi mogla imat vezu, a sad kolko to znači, ja ne vjerujem da je puno ... Ma znaš kak se kaže- buduća ja bude o tome mislila haha
OO zabice malo si nas posjetila ovdje Mi smo se pratile na planiranju. Slažem se s tobom za te probire i sl. pretrage, suprug i ja smo se odmah dogovorili da sve uredno odbijam (osim onog što klasično mjere,što se obavlja u sklopu trudničkih redovnih pregleda.
Ja evo došla s pregleda, veliki smo 3,7 cm što je uzv izbacio da sam trudna 10+6 što odgovara zadnjoj m,zadnji put je pokazivao 2 dana manju trudnoću. Vidjela sam rukice,nogice,srčeko,kako se meškolji i baca unutra i toliko se rastopila da su mi suze krenile na oči. Ne mogu vjerovati tom čudu!! Idući pregled 11.3., ne moram više piti Duphaston i baš mi je drago da se polako mogu opustiti.
ja cu na kombinirani ici sigurno, a razmisljamo i da platimo nifty ili harmony.
spadam u vinogradsku, ali trudnocu mislim voditi privatno, a onda u TA na sv. duh jer tamo imam ginekologa koji me operirao prosle godine. malo me strah ovog poroda jer jos osjecam sav od operacije dok hodam/trcim/vjezbam.
kad smo kod toga, radite li nekakve vjezbe za trudnice?
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
tala ja ništa od vježbi ne radim,malo se s pilates loptom samo rastežem,a inače šetam svaku večer,radim po kući,a evo počeli su i radovi u vrtu pa polagano koliko mogu radim sve od toga,ali vježbe za trudnice ne.
kaj se tiče vježbi, ništa prije 18 tt..tako bar meni piše u trudničkom dnevniku..
mimica, sjećam te se, kako ne bi :) 3,7 cm..joj...moja bebica je sad negde oko 10 cm
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Evo da se i ja pridruzim ovoj temi :) lijepo je vidjet kako svi skupa napredujemo i vidim da moje tegobe nisu cudne hehehe :)
Zabica25, tala, baby.love dobro nam dosle i neka vam trudnocd budu skolske!
Sto se tice vitamina ja sam za Elevit citala da se mnoge trudnice zale i da imaju mucnine. Nakon pomnog istrazivanja ja sam uzela Dietpharmov Prenatal jer mi se cini najbolji i Twinlabov 375mg Magnezij jer ovaj prenatal to ne sadrzi. Moram priznati da sam jako zadovoljna za sad. I plus mi je sto uz karticu vjernosti nakon 4 kupljena proizvoda imam pravo na jedan gratis-to cu uzeti kalcij. A drugi plus je sto svaki mjesec na njihove proizvode budu popusti pa me jeftinije izade. Platila sam ih 90kn.
Hvala!
Citala sam da ako smo vjezbali i prije trudnoce, normalno nastavimo i dalje.
Mm je nastavio trcati bez mene, a ja se samo razgibavam, izlezavam na spuzvi : D i malo po vrtu jer trenutno nemam sto raditi.
U duge setnje idemo vikendom i nadam se da ce tako ostati, da me nece uhvatiti mucnine, vrtoglavice... Pijem đumbir svako jutro, pa mozda djeluje
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Sortiraj odgovore
Najstariji