Hvala! Veselim se tipkanju s vama
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Bokić curke
Tala čestitke i dobrodošla...
Uf uf vi već sve naveliko hodate po pregledima, pretragama i sve obavljate, ajde samo neka vam je sretno i da sve bude superiška ...
Ja se osjećam super, čak mi se i energija vratila, dignem se bez problema, danas sam i cijelu kuću počistila , nije mi ni muka ujutro već navečer malo, al zanemarivo...
Jedino cice bole u 3.p.m i sanjam horore doslovno, noćas strašno nešto, doslovno sam protrnula u snu, i imala onaj osjećaj nemoći... bila sam svjesna da sanjam al nisam uspjela otvorit oći dok san nije završio
...usrala sam se, vražji horori i zombiji hahah...
AAA divan dan konačno ću opalit s mužem jednu šetnju po jarunu popodne
Budite mi dobre, lijepe i pametne
E da jedno pitanjce, kak ste si stavile ove slike profila? meni nikako ne uspjeva :( izaberem sliku, sve napravim, idem na spremi dolje i ne dogodi se ništa...
evo mene iz bonice. Bila sam u Merkuru. uopće nisam čekala odmah sam bila na redu.
Vidjela sam malo srčeko kako kuca pa sam sva pod dojmom. Ugl,moj doktor me poslao samo radi preventive u bonicu, bila sam kod neke mlade doktorice, jako je draga, potvrdila da je sve ok. objasnila mi je sve za rani probir za testiranje za Down sindrom, pa sam i to odmah obavila. ona je izmjerila taj neki nabor i vadila sam krv.
bila sam gotova sa svime za 20 minuta.
eto toliko od mene.....
Pozdrav jesenske mame
Ja sam među ljetnicama, ali vas volim pročitati...baš ste drage :)
I meni je sljedeći pregled 7.3. i nadam se da ćemo saznati spol.
Drago mi je da vidim poznata imena na ovo grupi i što ste uspjele zatrudniti..
Prvi pregled je mjerenje tlaka, vaganje, vaginalni UZV i prve pretrage koje trebate obaviti, općenite informacije. Na sljedećem sve isto, samo još kontrola mokraće, poslat će vas na Nifty i rani kombinirani (ako hoćete - ja sam to sve odbila).
Samo pijte folnu i dalje, ona se smije do 12 tt, nakon toga se kreće na Elevit, Centravit (ako je koja zainteresirana, imam Elevit za prodati 96 kom/100).
Uključite se u razne klubove i dobit ćete poklon pakete :)
Ako ima koja Međimurka, nek se javi...da nam se pridruži na kavi
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Bok zabica :) hvala ti puno na informacijama ... E a ja pijem vitaminčeke a-z mama iz dm-a, nutra ima folne 400 μg + drugi vitaminčeki, te povremeno popijem i magnezij... jel to ok?
ja pijem multivitamine i folnu vec dulje vrijeme. folna se ne nakuplja u organizmu, tako da ju je uvijek dobro piti i kad se dijete tek planira.
zabica, znas li kolika je cijena nifty testa?
tatjana, kako si se odlucila za merkur? je li istina da ta bolnica nema predrađaonu, pa pratnja moze biti s tobom od pocetka do kraja? : )
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
tala, pročitala sam sve komentare na forumima i odlučila se za Merkur. ima više pozitivnih komentara nego negativnih i po tome sam izabrala, ma da je sve to samo osobni dojam. Tamo je cijeli odjel novi, ne znam za predrađaonu, nisam to pitala.
zabica25, zašto si odbila rani probir za Down sindrom? ja sam to danas obavila i to je samo mjerenje na ultrazvuku i vađenje krvi (platila 300 kn u bolnici)
Sortiraj odgovore
Najstariji