Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Croheidi
    22. Veljača 2016. 10:08

mimica, nećeš još raditi nuhalni? Ja ću 2.3. na pregled drugi. Prvi sam isto sa 7+2- plod 11mm (koliko on vidi na onom socijalnom uzv). Nažalost zbog udaljenosti ne mogu odlazit zbog malene kod pvt gina pa sam osuđena na ovog što pojma nema :tuzni: . Otići ću sa 21 u St radit anomaly, dotad se molit da je sve ok.

mimica24
    22. Veljača 2016. 10:08

Croheidi nažalost 99% idem u Vk roditi,i panika je ogromna već sad radi svega ovoga,naime Osijek i Vukovar zaista ne poznajem,a i tu ima više loših nego dobris iskustava. Ružno za reći,ali ganjam i malu vezicu u rodilištu samo da se ponašaju ljudski prema meni,nadam se da ću do rujna naći nekog,a i supruga nagovaram da ide samnom,premišlja se frajer,a kao hrabar. Žene meni bliske su ok prošle u Vk tako da volim čuti i koje dobro iskustvo.

Croheidi
    22. Veljača 2016. 10:17

Kontam. Ma ja sam za ono da dobro obave uzv jer bih voljela znati. Koliko su ti udaljena Vu i Os rodilišta? Hrabra si, al svakako će sad tamo uvesti veliku kontrolu pa ajd. Inače sam prvog klinca rodila sama u starom splitskom i imam lose iskustvo. S drugom lani (i muzem) u novom je proslo sve savrseno (imali su taman one inspekcije). Treci dan po otpustu smo se vozili dva sata trajektom doma, ako te strah udaljenosti drugih rodilista, oni ionako puno spavaju tada.

mimica24
    22. Veljača 2016. 10:26

Croheidi tek sad vidim da smo tu s terminima,zajedno ćemo odbrojavati. Mužu je rođ. 9.9. pa ako beba urani bit će to divan poklon.

mimica24
    22. Veljača 2016. 10:28

Ima još nekoliko trudnica iz "moje" ekipe,što smo se družile na planiranju,eto pitanje je dana kad će se pridružiti ovdje

tala
    22. Veljača 2016. 10:30

Drage curke, vec vas par dana malo skicam : )
    Prije sam bila registrirana na jednom drugom forumu, no s njim se nesto dogodilo i vise nema nikoga.  
    Strah me igdje se pridruziti jer jos ne mozemo vjerovati da imamo plusic nakon toliko vremena ttc-a. Trudnoca navodno, 4+3, termin 28.10. 
    Muz mi je kupio neku app za mobitel i pise da se rad srca ocekuje nakon 27.2., tako da cu tek nakon toga dogovoriti prvi pregled kod svoje privatne gin.  

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Croheidi
    22. Veljača 2016. 10:32

Pročitaj knjigu "Prirodan porođaj" od Ina May Gaskin (preporuka svima!). Ja sam neke dijelove više puta, svakako ću opet. Moj zaključak je da je sve u glavi. Kako sam zakočila od straha prvi porod, tako sam drugi otkočila i jedva stigla u rodilište (bila udaljena 5min) .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.