Al zasto pisete jos po forumu? 😂
Ne kuzin!Ako se na fejsu konektujemo ovdi obustavljamo javno piskaranje?
Evo mi se vratile iz setnje. Bile smo sat i pol vani, bas je lijepo. Nije uopce hladno kak se cini. 😊
Pa ja bi da se prebacimo na face kad smo vec napravile grupu. 😊
curke, koje su u 11om predale za porodiljni, mozemo li ovaj mjesec 19og ocekivati prvu ratu ili da zaboravim : )))
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Tala meni uredno dolazi svaki mjesec izmedu 16. i 19.
I ja sam sad zbunjena. Di tipkamo? Ovde ili u grupi ili vamo i tamo? 😂
Lucky jel se ti mozes ukljuciti na fejs? Mislim da nam samo ti falis
Ajde kao sofi otvori profil za nas ako nemas 💕
Evo i nas..neki ludi dan danas od jutra.. zaspala sinoc tek u 2?! Pa do 6.. poslije cickanja odvalila do 11 i to je to..
a meni zlo cijeeelu noc od kobase sa Adventa, necu ih vise jesti.. i ona sirota ko da ima grceve i kaka ko mala grlica- ocito nam nije sjelo :-(
I jedni majstori otisli, drugi dosli.. i pokusavam potvrditi popis za krstitke pa zovem na sve strane itd itd..
Sve ste mi predivneee cure na fejsu!! A bebeeee su 😍😍😍
Ja sam za tipkanje tamo, ali da se sve prebacimo, da ne bi koja cura izvisila jer nema fejs.
ps- zatvorena je grupa, ne mogu nas spijunirati niti muzevi, niti poslodavci, kolege, svekrve, ma nitko 😂😂😂
Zmajac, izdrzi jos par dana svekrvu, znam kako ti je :-) jos malo u svom domu- divooota!!!
Sad idem na fejs :-) haha!!
JaZmajac,podnesla sam zahtjev za grupu. Nisam iz Ka, nego okolice Bj.
Jucer i danas imamo tegoba nesto slicno kao i ti...grcevi,stenjanje,tiskanje...grcenje,onako se skroz zgrci u luk...ma jedva cekam da to prode...
Pa ne stignem ni pratiti vas.
Sad spava,vec bi trebao papati...sve mu se poremeti,i hranjenje i spavanje... Ne znam kako da ga izvazem,na kontrolu idemo za 2 tj,a patronazna ne dolazi vise ...
Jos vam ja falim nemojte me zaboraviti. nisam doma cijeli dan, kod bake smo. cim dodem doma otvaram profil i saljem zahtjev. jel na onaj link kaj ste stavile prije par stranica?
Evo i ja se priključila na face 😀
Pričate o noćnim hranjenjima, ja ih imam 7 svaku noć 😂😂. Ako nakon toga odmah zaspu je ok, ak ne onda je veselo...
Sortiraj odgovore
Najstariji