Dobro večer mame,
Sigurno ste već zaboravile na mene :)
I zadnja "trudnica" je postala mama.. i to prije puna dva tjedna.
Nisam se stigla javiti tj. do kompa nisam ni mogla (znate kakav vam je bio početak), a na mobu mi ne da da postavim objavu.
Nisam u toku - moje zadnje čitanje je bilo oko 1000 i neke stranice, a sad ste već na 1060 ... Ako imate kakvu novu grupu za mame ili već što ste sve "dogovorile", ako me primate drage volje bi sudjelovala, jel sad sam i ja ona jedna od vas s problemima oko bebača :)
Rodila sam 25.11. porod je bio induciran. U jutro sam bila na kontroli, i pokazalo se da je jedan bubreg malo preveliki pa me dr. poslala na inducirati, a i onako sam prenjela tj. točno bila 41 tjedan.
Pokazalo se točno oko bubrega i već 3 dan, moj mali dečko je završio na kontroli u Klaićevoj.
Mi smo ostali u bolnici cijeli tjedan i onda smo za 3 dana išli opet u Klaićevu na dodatne pretrage. Tak da doslovno tjedan i pol smo po bolnicama.
Mali mi ima refluks na oba bubrega, pa to sad trebamo kontrolirati, mora biti antibiotik i kontrola je svaki mjesec.
Inače bebač je rođen sa 3980 i 52. Porod prošao ok, nisam popucala, imam jedan šav. :)
I eto prvi "problem" krenuli su već grčevi... :)
Veliki pozdrav svim i nadam se da ću sad biti malo aktivnija (koliko bebač dozvoli).
Vaši bebači su već pravi svi preko mjesec dana pa i do tri... samo neka rastu i napreduju.
neznalice, imamo grupu na face-u. ima link prije par stranica, pa nam se pridruzi.
ivcy, dođi tipkati s nama!!!
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
i zaboravih najvaznije : )))
neznalice, mi smo svi vec pretpostavili da si rodila i cestitali!!!
zao mi je sto se zakompliciralo. nadam se da ste sada dobro!
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Hvala Tala,
našla sam link na 1051 strani ali javlja mi grešku... pokušati ću prvo na svoj face pa onda pronać pod Jesenske bebe.
Malac je dobro, jede fino (dojim) i raste, samo moramo ovo kontrolirati i dobro paziti da ne dođe do infekcije... tak da na svaku temperaturu (nadam se da neće biti) trk u bolnicu..
kad odem na link dobijem ovo..
Žao nam je, ovaj sadržaj trenutno nije dostupan.
a preko svog face nemogu naći
Neznalice cestitke!
Ma nisu to grcici nego problemi za probavicom, nadam se da nece prerasti u grcice.
Idem javiti Mayi da si tu i cekas da te dodamo. Strpi se malko! Puse
Sortiraj odgovore
Najstariji