Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunnyday
    09. Prosinac 2016. 18:26

Ivciy nemoj da nas napustas :)

• Maya20
    09. Prosinac 2016. 21:32

Lubenice, si uspjela na fejs?

• Maya20
    09. Prosinac 2016. 21:32

Lubenice, si uspjela na fejs?

watermelon
    09. Prosinac 2016. 21:37

Poslala sam zahtjev jos jutros ;)

Neznalica
    11. Prosinac 2016. 22:24

Dobro večer mame,
    Sigurno ste već zaboravile na mene :)
    I zadnja "trudnica" je postala mama.. i to prije puna dva tjedna.
    Nisam se stigla javiti tj. do kompa nisam ni mogla (znate kakav vam je bio početak), a na mobu mi ne da da postavim objavu.
    Nisam u toku - moje zadnje čitanje je bilo oko 1000 i neke stranice, a sad ste već na 1060 ... Ako imate kakvu novu grupu za mame ili već što ste sve "dogovorile", ako me primate drage volje bi sudjelovala, jel sad sam i ja ona jedna od vas s problemima oko bebača :)
    Rodila sam 25.11. porod je bio induciran. U jutro sam bila na kontroli, i pokazalo se da je jedan bubreg malo preveliki pa me dr. poslala na inducirati, a i onako sam prenjela tj. točno bila 41 tjedan.
    Pokazalo se točno oko bubrega i već 3 dan, moj mali dečko je završio na kontroli u Klaićevoj.
    Mi smo ostali u bolnici cijeli tjedan i onda smo za 3 dana išli opet u Klaićevu na dodatne pretrage. Tak da doslovno tjedan i pol smo po bolnicama. 
    Mali mi ima refluks na oba bubrega, pa to sad trebamo kontrolirati, mora biti antibiotik i kontrola je svaki mjesec.
    Inače bebač je rođen sa 3980 i 52. Porod prošao ok, nisam popucala, imam jedan šav. :)
    I eto prvi "problem" krenuli su već grčevi... :)
    Veliki pozdrav svim i nadam se da ću sad biti malo aktivnija (koliko bebač dozvoli).
    Vaši bebači su već pravi svi preko mjesec dana pa i do tri... samo neka rastu i napreduju.

tala
    11. Prosinac 2016. 22:29

neznalice, imamo grupu na face-u. ima link prije par stranica, pa nam se pridruzi.

ivcy, dođi tipkati s nama!!!

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

tala
    11. Prosinac 2016. 22:31

i zaboravih najvaznije : ))) 

neznalice, mi smo svi vec pretpostavili da si rodila i cestitali!!!  
    zao mi je sto se zakompliciralo. nadam se da ste sada dobro!

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Neznalica
    11. Prosinac 2016. 22:42

Hvala Tala,
    našla sam link na 1051 strani ali javlja mi grešku... pokušati ću prvo na svoj face pa onda pronać pod Jesenske bebe.
    Malac je dobro, jede fino (dojim) i raste, samo moramo ovo kontrolirati i dobro paziti da ne dođe do infekcije... tak da na svaku temperaturu (nadam se da neće biti) trk u bolnicu..

Neznalica
    11. Prosinac 2016. 22:49

kad odem na link dobijem ovo.. 
    Žao nam je, ovaj sadržaj trenutno nije dostupan.

a preko svog face nemogu naći

Jado
    11. Prosinac 2016. 23:18

Neznalice cestitke!
    Ma nisu to grcici nego problemi za probavicom, nadam se da nece prerasti u grcice.
    Idem javiti Mayi da si tu i cekas da te dodamo. Strpi se malko! Puse

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.