Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    08. Prosinac 2016. 21:59

na face-u je zivlje, a ovdje je bilo puno preglednije. ja tamo rijetko sto mogu pohvatati : )))

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

watermelon
    08. Prosinac 2016. 22:21

Eto ga na, odose :D

Ne mogu ni ja u grupu, mora me netko ubaciti, ako me primate :)

• Maya20
    09. Prosinac 2016. 02:27

Draga Lubenice :-) sakrile smo se na fejsu, haha 😂😂
    Otvorila sam sad grupu da mozes unutra, samo posalji request (Jesenske bebe 2016)
    Pozz!!

watermelon
    09. Prosinac 2016. 06:13

Poslala! Zahvaljujem :)

ivek2207
    09. Prosinac 2016. 10:17

Tala i ja imam takav osjećaj, nemam pojma kaj tko piše i komentira,dok se snađem već se sto komentara doda novih. Slažem se tu je preglednije puno.
    Ajmo natrag.😁

watermelon
    09. Prosinac 2016. 10:49

Nije me ni odobrilo, vec natrag :D

watermelon
    09. Prosinac 2016. 10:56

Mozda da u grupi na fejsu postavljamo pitanja koja imamo, o pelenama, nosiljkama, grcevima i sl, a ovdje dalje po starom i pitanja tipa "koliko vam od 1 do 10 danas svekrva ide na zivce i zasto 10?" :)
    Mozda bi ova "tehnicka" pitanja i odgovore u komentarima bilo dobro imati sve na jednom mjestu. Znam da sam sto puta htjela pogledat sto je netko nekad napravio/preporucio, al kako da znam vise na kojoj je str

watermelon
    09. Prosinac 2016. 10:57

Tamo postoji trazilica pa se moze naci sto nas zanima. Eto, prijedlog :)

Sunnyday
    09. Prosinac 2016. 16:24

Meni se vise svidja na faceu jer nije javno, i jer mi na mob stizu obavjesti kad neko ppise :) tako da cesce pogledam. I lakse je odgovarati na postove, ne moram sve u jednom da napisem :D Tu dok sve procitam zaboravim ko je sta i pitao :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.