Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimica24
    06. Prosinac 2016. 12:01

Lijepe mamice i bebice na fb Meni je trudnoća dobro došla, bila bumbar prije, dobila 2 kg u trudnoći, a nakon nje držim -12 kg.. i opet me ima..žena i po, ali lakše je pazit kad ima manje za skidat

Neću onda hvalit bebana da ne bi bilo ""šta sam i govorila"" hehe

sanjac
    06. Prosinac 2016. 12:14

Hej hej 😊

Meni bas izgledate sve simpa 😊

Meni je viki zaspala na rukama, tako da mi je zao sad ju oblaciti za setnju jer znam da bi se razbudila. A vani ima sunceka, steta ga je ne iskoristiti. ☉

croatina
    06. Prosinac 2016. 12:26

kaj sad nis ne pisete po grupi :D neg moram doc na forum citat komentare ahaha
    cure skoro mi je rucak izgorio zbog vas...sva sam u grupi sad :D bas me razveselilo kad me crna dodala..

kad smo kod setnje..mi se secemo u ergu po stanu dok kuham rucak xD..nije mi bas vani seksi..magla, hladno..bezveze...plus dobili smo stene..majko mila..jel si mozete zamislit koji posao dupli? sve mi se cini da cu i stenetu kupit pelene ili ako ih nema izmislit cu ih i patentirat :D 

kaj papate za rucak? ja na zucnoj i dalje ahaha..pa imam kuhanu piletinu samljevenu u umaku od rajcice omnomnom
    slatko..grancereale ahaha

Hubica01
    06. Prosinac 2016. 12:51

Ja sam se vec pozalila kako kile ne idu dolje nikako... morat cu kod Jazmajac na trening 😀 vi ste sve bas zgodne 😁 

Jel mi koja od vas moze preporuciti privatnika za uzv kukova? ima dosta tih poliklinika, nekakav se spominje po googlu koji je u Horvacanskoj...

crocandy
    06. Prosinac 2016. 13:59

Mi smo bile vani, nije ni tako hladno na suncu :)

Mi danas imamo pileci saft sa fuzima i juhica. Nisam bila vrijedna, pa odmrzavam sto mi je mama skuhala neki dan :)  zato cemo napraviti finu strudlu!

Hubica, vama je danas mjesec dana :D nama je bio jucer :)

Frabe
    06. Prosinac 2016. 14:04

Oj!
    Ja imala fejs ugasen godinu dana i prije misec ga ponovo aktivirala,al neman messenger jer na ovom mobitelu nemam nikakve aplikacije otkad mi je bia crka.A sad krajen godine mi istice ugovor pa cu uzimat novi aparat.Tako ako chatate unutar messengera opet nisan u mogucnosti pratit vas!?

Frabe
    06. Prosinac 2016. 14:05

I kad stisnen link za grupu sve je zatvoreno,tako da je niko ne moze snjufkat! 😉

Jado
    06. Prosinac 2016. 14:15

Ej mace pa sve ste mi zgodne i ne vidim bas tu puno posla za mene kao trenericu! Bit ce laka lova eeee 😉
    Mi dosle izvana. Super je vrijeme za setnju ali po suncu. 1h i nama dosta za sada. Mozda ju u maramu stavim jos kasnije....nije kakala danas 😟 bit ce problema
    Gdje na kraju primarno tipkamo?? Tu?

crocandy
    06. Prosinac 2016. 14:16

Frabe nije messenger nego zatvorena grupa na fejsu :) aktiviraj se i cekamo te. Mislim da svi volimo kad nesto napises u svom stilu :)

Hubica01
    06. Prosinac 2016. 14:19

Crocandy, da punih mjesec dana  i dalje mi je to nevjerojatno 😀  

Meni danas- neka brzinska kajgana ..nema kuhanja danas 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.