Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    minnie25
    21. Veljača 2016. 09:18

Mimica24 dobrodosla  
    Otkud nam stizes? Pisi nam malo, kako si, jesi li bila na pregledu... 

Ja sam zadnja na popisu hehe.... Taman da me vi cure obavijestite o svemu!

Croheidi
    21. Veljača 2016. 12:31

Jesenske 2016. 
    Rujan

tatjana_zg ~~~~ 07.09.
    GrumpyCat ~~~~ 07.09.
    mimica24 ~~~~ 16.09.
    Croheidi ~~~~ 17.09.

Listopad
    Srecica25 ~~~~ 01.10.
    papaog ~~~~ 15.10.
    Hanić ~~~~ 18.10.
    minnie25 ~~~~ 22.10.

MyLenny
    21. Veljača 2016. 14:59

Papaog - pitala si me za Duphastone. Meni doktorica uopce nije rekla da ih trebam piti...nemam smedji iscjedak, ali opet mozda bih ju trebala pitati. 
    Croheidi - evo i ja sam 9. mjesec, tocnije 26.09. mi je termin 😀

Morat cu se malo vise prisiliti unositi mlijeko i mlijecne proizvode, vidim da je ovo sto ja popijem casu jogurta stvarno malo. Ovih dana cak nisam ni imala mucnine, tako da se stvarno super osjecam, samo tako nek i ostane.

mimica24
    21. Veljača 2016. 18:11

I da,osim bolnih grudi (što pripisujem duphastonu) nemam simptome-mučnina,povraćanje,osjetljivost na mirise,guram kroz 11. tjedan bez toga,nadam se da će ovako i ostati.

Ja sam punašna trudnica pa jako pazim na klopu i u minusu sam 2 kg.

Iveeeee
    21. Veljača 2016. 23:25

Vauuuu, pa koliko vas se već okupilooo! DOBRODOŠLE 
    Nisam se javljala, bebač mi jr nešto bolestan, a i imali smo goste. Inače sam iz Zagreba, imam muža, dijete od 4 mjeseca i psa. 
    Bila sam na prvom pregledu sa 6 tjedana od zadnje menge,  ali ništa se nije vidilo,  odnosno nazirala se zumanjcana. Sutra moram vaditi betu da vidimo jel sve ok, pa onda opet uzv.  Malo me toga sad strah, nadam se da je sve ok. Kad sam prošli put bila trudna s 5+3 sve se vidilo.
    Inače još nikakvih simptoma nemam. U prosloj trudnoci puno sam povracala, imala grozna krvarenja,  pila Duphaston, dva put bila na hitnoj. Nadam se da će mi ova biti školska 
    Sto se tiče mazanja i strija,  mazala se jesam,  ali to je do genetike! Popucala sam u trećem mjesecu trudnoće i te su se strije širile do devetog mjeseca, pa možete zamisliti na što to sad liči!  Uzas!!!Dakle,  mislim da ako vam je koža neelastična i skloni ste tome, možete se mazati neznam kakvim kremama, pucanje vam ne gine. 

tatjana_zg
    22. Veljača 2016. 08:24

jutro curke. kako ste danas? vrijeme je prekrasno danas u Zagrebu, pa ako niste kao ja zatvoreni u uredu mislim da idealno za provest dan na otvorenom. 
    mene uhvatila neka prehlada pa se liječim čajem, limunom i medom s obzirom da ne smijem ništa drugo, ali danas je već malo lakše.
    danas ću na prvi pregled u bolnicu pa vam javim kak je prošlo

Croheidi
    22. Veljača 2016. 10:01

Mimica, sigurna sam da nećeš ići u Vinkovce rodit, uf  jako dobro znam kako je biti trudilica, dođe to na kraju sve na svoje .
    Ive pa ti imaš bebu doma, jooooj, koliko će biti razlike (lijena računati). Mislila sam kako sam ja požurila 
    Tatjana, što podrazumjevaš pod prekrasno vrijeme u Zg?  javi se nakon pregleda! Zašto bolnica?
    Ja ću ovaj tjedan obavit kks, briseve sam na prošlom pregledu.

mimica24
    22. Veljača 2016. 10:04

Ive držim palčeve da ti je sve ok,meni se sa 4+4 vidjela mala gestacijska,sa 7+2 i bebać od 11,5 mm.

I ja danas idem na pregled, u 14,30 h i ne mogu dočekati. Uvijek kopa crv sumlje je li sve ok pošto je rano (ušla u 11 tj),a u ranim stadijima svašta se događa.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.