Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    02. Lipanj 2015. 11:21

kneginja, jos ces ti onda prva zapravo saznat sta nosis hehhe. mi se stvarno mozda iznenadimo :D
    nismojso nista od robice kupovali, samo par bodica, ali smo dosta dobili, sve vecinom unisex ili naginje na musko tako da smo spremni i na promjenu ako se desi :D
    od ostalih stvari smo kupili samo kolica, a dobili super kadicu i kinderbet (posteljinu i madrac kupili u ikei).

pomalo kupujem i ove stvari za torbu za rodiliste i one za bebicu (skarice, cetku...), svaki mjesec ponesto da ne bankrotiram odjednom...vec polagano :)

i super za secer, mene malo strah petka jer mislim da jedem previse bijelih ugljikohidrata, ali od sutra cu puno pazljivije pa sta bude.

vruce mi jeeeeee, a nije ni podne :D

plavojka
    02. Lipanj 2015. 11:36

Branchi krecem i ja na tecaj danas.. Ali bez muza, na sluzbenom je putu.. Nadam se da mi nece radit probleme zbog toga, sta da radim.. 
    A moram i otic u 18h jer sam tad na pregledu isto u petrovoj.. Kak ce me naprasit..

Zvjezdica probaj protiv gljivica s gyno pro uljima u spreju! Mislim da je aromara proizvodjac, progooglaj, ima ga u gotovo svim ljekarnama. Meni je pomoglo a prirodan je skroz i siguran za trudnice.

Moja beba je 14.10. I za zad za nju osim imena nemam bas nista  Planiram za jedno tjedan, dva u nabavku..

Za sebe sam kupila nesto trudnickih hlaca u lidlu i sl. a gornje dijelove nosim svoje od ranije.. I tak sam srena sto e dosli razdoblje haljina, to mi je najudobnije..
    Ako sam zbog neceg sretna sto sam doma na mirovanju to je zbog odjece za posao! Fakat nemam pojma sto bi nosila, mi imamo neki prilican dress code na poslu a u te stvari vise nista ne stanem! 

A danas sam se malo promuvala po gradu po jeftinim ducanima tipa teranova i stvarno se moze naci stvari na gumu za male novcice!

Branchi
    02. Lipanj 2015. 11:41

Plavojka, onda se vidimo :) mislim da je bitno da je jedno od vas dvoje prisutno, a da se drugo pojavi bar par puta. danas je ionako uvodni sat, mislim o zacecu i ti neki tehnicki detalji, a to svi znamo sve valjda heheh. i placanje naravno.
    di se to tocno ide? mislila sam doc na glavni ulaz pa pitati jer nemam pojma.

ja se ok iskombiniram sa robom, ali imam problem sa obucom - sad sam recimo u sandalama i malo me vec stezu jer mi je vruce pa noge malo nateknu :( kak vi to rijesavate?
    nije nis kriticno, ali kad jos zatopli ne znam kak ce bit.

plavojka
    02. Lipanj 2015. 11:54

A cuj da, o zacecu sam nesto nacula ;)
    Zenska mi je na telefon rekla da dodjemo na glavnu portu izmedju pol 5 i 5! To je valjda ona u glavnoj zgradi odmah lijevo na ulazu..

A obuca, menije za sad ok ali danas kad sam lunjala po gradu u birkenstokicama sam si bas mislila kako ce mi se nozice naviknut na tu sirinu ako cu stalno bit u njima pa poslje vise u nis necu stat..

Sanjarica
    02. Lipanj 2015. 12:09

Bok cure... Ja isto nemam jos nis posebno za bebicu kupljeno... Sve otprilike znam kamo cu kupit ali cekam 7 mj pa cu to podjelit malo na 7.mj malo na 8.mj... Jedino jucer kad sam saznala da je curica i kad sam usla u H&M nisam mogla odoljet i kupila sam dvije pamucne kapice i jednu majcu rozu...

Inace evo meni je more tu pod nosom i nije me volja previse ic na plazu...vec su pocele guzve pomalo i stvarno mi se neda naguravat po tom suncu po plazi...ali zato navecer mi nema veceg gusta nego ic prosetat uz more...

Jucer sam u New Yorkeru nasla jeftinih hlaca,onako tankih i gore sa gumom kao...i samo 70 kn..pa sam odmah zgrabila troje i sad se nemam namjeru vise vadit iz njih... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Branchi
    02. Lipanj 2015. 12:23

aha, znaci i prije 17. onda cu jos malo ranije s posla :)

morat cu i ja nac neke anatomske u ljekarni ili negdje, one su onako sire i full udobne, nema mi druge :)

plavojka
    02. Lipanj 2015. 14:04

Svaki razlogza otic ranije s posla je super razlog ;)
    Branchi, ja cu imat jako rozu tuniku, pa da se lakse prepoznamo ;)

Branchi
    02. Lipanj 2015. 14:12

Plavojka, ja imam bijelu kosulju sa crnim kockicama :)

Thnx Lela, bas cu pogledat, definitivno mi treba tako nesto. 
    radim do 15.7., to je finalno :) 8 dana cu jos rasporedit sad u 6 mjesecu, ali eto, blizu je sve to :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.