jutro cureeee :)
ne znam kak ste se vi probudile jutros, ali mene ko da je netko uspavao, jedva sam se izvukla iz kreveta. onda sam se na poslu na internom sastanku zakacila sa sefom jer on tupi jedno i nikak da nam da konkretne informacije, ali to je sva sreca dobro proslo.
isto malo kraci fitilj, ali svidja mi se da sam direktna, a ne ono kao, ma bude se rijesilo.
isto gledam ovu trudnocu kao malu cistku okoline, bas vidim ko mi je dobar prijatelj, a ko je pun nekih ljubomornih durenja i ne znam cega. svasta.
sutra cu napokon saznat dal mogu ici 45 dana prije ili moram 28 i krecem rasporedjivat godisnji...jedva cekam bit malo bez posla, makar i par dana za pocetak :)
opet krenule vrucine, biti ce veselo :D
Ashley, blago tebi (ne zbog komplikacija, nego zbog mora naravno :) ).
uzivaj i za nas koje se kuhamo po uredima :)))
ashley neka oni rade šta žele..više se ne nerviram...meni je jedino važno da klopa bude fina i da ne bude baš pakleno vruće te da mi haljina bude gotova na vrijeme
uživaj na moru...ja iščekujem kupanje i baš se veselim plivanju, nadam se samo da će mami šef odobriti GO da idemo svako jutro na 2-3 sata
meni je danas baš super dan...veselim se tečaju za trudnice koji danas počinje, šetnjici nakon toga...kako kaže TBF ništa mi neće ovi dan pokvarit
Ženske, ja obavila OGTT. Nije uopće bilo strašno popiti tu glukozu. Malo mi je bilo mučno nakon pola sata, ali sve u granicama izdržljivosti.
Nalaz... hmm... valjda super. Natašte 4.7, nakon 60 min 5.3, nakon 120 min 5.6.
Piše da je nakon 60 min dozvoljeno čak 10, a nakon 120 min 8.5. Ja sam po takvome super. Skoro da nema oscilacija.
Vidjet ću što doktorka veli krajem tjedna.
more, more... uživaj za sve nas !
s čime se misliš mazati?
ja dosad koristila samo maslinovo ulje, al mislim da ću ovo ljeto neki veliki faktor trebat. ne znam koliko se može sunčat uopće.. naravno, ne po najvećoj vrućini.
Ugff ja se jadna još patim sa fotkom pa ne ide! Stvarno odustajem! Čudan mobitel
Lollipop lijepo svima objasni da ne kenjaju i da ste vas dvoje i ono što vi želite najbitniji..ja sam se odmah tako postavila, i bitno je da se muž prema svojim postavi i nije bilo problema..to ja vaš dan i ako želiš tri čovjeka neka taka bude!!
Ryanne sad mi je malo lakše ja sam ogtt prebacila sama sebi od sutra na prekosutra jer sam jučer smazala palčinke i kremšnite a kao treba par dana prije paziti
Ljubav buša je jako lijepa..ti i lolil ste mi najbliže po terminu pa je baš lijepo gledati kako slično napredujemo
ps. cure ja sam od danas na GO i više neeeee radim , ispada da ću na čuvanju biti samo 15 dana prije službenog porodiljnog i baš sam happy!
Sortiraj odgovore
Najstariji