Čestitam Sanjarice. Izgleda da se naš klub cura svaki dan sve više proširuje. Ne znam da li to piše masovno otpadaju ili su se skrivale dosad.
Cure, kako podnosite vrućinu? Mene je sve strah. Jučer mi je u uredu bilo tako vruće da mi je u jednom trenu srce počelo nenormalno lupati.
I ne znam što obući. Imam par super udobnih trudničkih trapki. Mekane su i sve, ali mi ona elastična pasica seće do sisa i kuham se u njima. Tajice mi ne dolaze u obzir na poslu, kao ni haljine na tanke naramenice. Imam samo jednu s kratkim rukavima i mislim da ću je početi furati čim jutra ne budu toliko hladna.
jutro cure
sanjarica čestitam na curici...evo stvarno se broj nekako izjednačava
neka, da i ovi naši momci mogu sebu curu jedan dan naći
ja jučer bila na prvom predavanju za trudnice i u obilasku rodilišta...ajme ja sam mislila da je tamo strašno i ružno a zapravo je ful lijepo i intimno...kaže primalja ima šetanja, skakanja po lopti i da ona najmanje preporučuje ležanje...pokazala nam stolčić za porod i kadu...
baš je sve fino uređeno, novo...zadovoljna sam...
nego da vas pitam...da li vas boli pupak? imam osjećaj da će mi ga bebač izbit van i da mu je tamo unutra moj pupak najzanimljiviji
joj kako vam zavidim svima koji imate u blizini more ili iddete sada, a ja na ovim vrućinama krepavat na poslu. Iako se nešto priča da bi spojili i petak si sa vikendom pa bi onda mogli jedan dan nekud na bazene otići jer i to mi je sve daleko kad kod nas nema ništa :(
Ryanne ja isto ne smijem u tankim naramenicama, ali ako te tješi ja sam ti u dugačkim rukavima jer iz ureda bez kute ne smijem, imam zatvorene cipele na nogama( radne) i još kad trebam nešto obići moram imat kacigu na glavi. Imam osjećaj da će mi beba ukuhat u stomaku!
žene jeste smislile imena? s obzirom da sad više manje svi znaju spol
ime spremno, robica spremna, stol za presvlačenje spreman...moramo pokupiti još krevetić i jogi i kolica nakon 15.7.
i to je to
ja se još nisam umočila u more ali bila sam u subotu prošetati uz more i ful se puno ljudi kupalo...
jučer mi je baš bilo teško od silne vrućine a tek smo krenuli
I kod mene je dosta toga spremno. Dječja soba ispražnjena i spremna, ormarić za robicu spreman, kolica spremna.
Jedino još nemam ništa robice (osim tetrica iz Malog anđela) jer je trebam dosta dobiti, krevetić, kadicu za kupanje i kozmetičko-higijenske stvari.
Ni sebi nisam ništa kupila. Trebam pidžamu, grudnjak za dojenje, kremu za bradavice.. Uglavnom, ja se planiram opskrbiti prije poroda da ne moram poslije skakati ili slati nekoga.
Torbu za rodilište ću tek za koja 2 mjeseca početi pripremati, ali moram sastaviti popis. I moram negdje naći spavaćicu i pidžame. Inače mrzim spavaćice, a teško je naći pidžame na kopčanje. A tek ti stilovi, ili su za bake ili za curice... fuj.
Doduše, našla sam prekrasne na ebayu, ali su cca. 180-200 kuna.
što se odjeće tiče, mislim da je u trapericama sad vruće, šta ne?
ja sam uzela neke platnene trudničke hlače u h&m i još sam uzela NEtrudničke lagane hlače što imaju gumu gore tako da stanem u njih bez problema, sad ih ima svuda i u svi bojama.
ne mogu u tajicama na posao, pa mi je ovo ok.... gore mijenjam majice/košulje, ovisi u šta stanem
Branchi, ogtt sam radila kod sebe u domu zdravlja (Vrapče).
Ryanne, ja sam ovih dana na poslu u dugoj suknji koju imam otprije trudnoće, skroz je pamučna i ugodna, a ispod su lijepo gole noge pa mi to paše. Na nogama cipele i gore majčice i bluze kratkih rukava. Imam i jednu traper suknju trudničku, ali mi se ovih dana neda navlačiti najlonke, a ne usudim se još bez njih. Na traperice se više ne mogu natjerati
Jutro cure, da vam javim ipak sam se išla u Senj prijaviti kod doktora, uspjeli su me nagovoriti. Pričate z more, meni je tu ispod nosa a nznm dal ću se smjeti kupati uopće, na zadnjem pregledu mi je rekla da mi je cervix jako mekan i da moram paziti da se ne počnem otvarati, još mi je rano. No, ništa me ne sprječava da ga gledam i bar ovako rano dok nije još toliko vruće, evo i vama jedna slikica, ako je uspijem staviti :)
Zvjezdice, samo ti sebe i bebu čuvaj, bit će mora i iduće godine..
al niko ti ne brani da umočiš noge i popiješ kavu uz more
Sortiraj odgovore
Najstariji