Kosee i danchi, ja općenito ne volim baš suknje. Haljine još da, ali suknje bome ni nemam. Imam jednu usku visokog struka, ali je ta zasad prošlost.
Ono što mene muči je ako i stavim tu svoju ljetnu trudničku haljinu ujutro mi je prehladno za sandale nego onda moram stavljati najlonke i balerinke. Ali ako će sutra biti vruće kao što predviđaju, odmah stavljam haljinu pa makar se ujutro smrzla.
danchi, odmaram koliko god mogu, a kavice se piju već :) a za kupanje mi je ionako prehladno još, more ima oko 19, 20 stupnjeva tek
no kad već dijelimo sve poslije poljednjeg pregleda sam dobila gljivice, što je kod mene uobičajno i jučer mi se malo raskrvarilo to i ja sam preko toga išla staviti kremu i toliko me je bolilo, malac se počeo tako ritati i toliko sam se još više uplašila, a nigdje nikog u kući i nznm što da napravim, prestalo je nakon sat dva kad se to sve smirilo... cure ima li koja od vas neki prirodni lijek ili zna da neki čaj pomaže, meni su preporučili čaj od vrkute da je jako dobra kod svi ženskih problema, te da ojačava maternicu u trudnoći.
I još nešto, ide koja od cura iz Rijeke na profile u bolnicu?
jutrooo :)
cestitke na novim curkama, na kraju cemo stvarno biti izjednaceni, kako i treba :)
ujutro sam bila na pregledu u 8 i vec sam se u 7 obukla minimalno - otvorene sandale, traperice i kosulja bez rukava. isto namjeravam ubrzo preci u siroke, lagane hlace koje nisu trudnicke, ali gore imaju onako kao laganu gumu tako da su savrsene (kupila u kiku, imaju super motiva i povoljne).
isto mi ne odgovaraju previse vrucine, samo gledam kak ce mi nogice nateknut oko 13 u sandalama heheh.
danas krecemo na trudnicki u petrovu, pa ko ide (znam da ide bobica), vidimo se...pripremila sam si sendvic i vodu heheh, nek se nadje.
na kontroli su mi rekli da idem 45 dana prije, 28 samo ako bas zelim, tak da si idem planirati malo godisnji, jeeeej
ima tih hlača s gumom i u kiku i u Amadeusu, new yorker.... svuda jeftino.... a moći ćemo ih i dogodine nosit jer nisu samo trudničke. ma sad će sniženja, pa će bit jeftinih ljetnih haljinica. ja imam i svadbu i kumstvo na krštenju, tako da ću trebat i neku malo finiju, al sam već zapikirala jednu u h&m... isto nije trudnička, ali je široki neki kroj pa može proći.
Pozz cure!
Sanjarice čestitam na curici!
Što se tiče opreme za bebicu, imam dva bodića iz Lidla i to je to, kupila oba za 39 kn, ali tek su za 6-12 mj. Ime također za sada imamo, vidit ćemo hoće li se mijenjati. Sinoć me mala tako lupala, muž je prvi put osjetio, kakva sreća!!
Sebi sam prije koji dan kupila spavaćicu za bolnicu u NKD-u za 34 kn, jučer u MANE kupila tanku sivu pamučnu suknju do ispod koljena (pencil skirt šema), skroz uska. Tako je udobna i super figura kad stomačić iskoči platila je 59 kn. Obožavam ove jeftine kupovine!
A što se tiče mora, evo ga tu... gledam ga svaki dan i od kuće i sa posla, još se nisam okupala, kuham se u uredu. Preko tjedna nemam vremena, posao pa neko švrljanje po kući, sređivamo stan. Planiram za vikend na kupanac.
ja sam ona grupa "termin 12.10." i nisam još ništa kupila za dijete.... sve nekako računam da je možda još rano.... da imam vremena.... ne znam..
jeste vi ostale što vam je termin tad kupile već stvari za sebe/bebu!?
danchi meni je termin 17.10., isto tako sve mislim da je prerano za kupovinu.
Dva bodića sam u Lidla kupila jer je bila akcija i to je sve što imam za bebu. A kad naletiš na spavaćicu za 34 kn, prigodnu za rodilište, da sam trudna 6 tjedana kupila bi je. :)
ja sam odlučila da za sebe neću kupovati spavačice jer to ne nosim, imam jednu...u rodilištu ću nositi njihove, tako i tako smo tamo sve žene i sve smo prošle isto i sve ćemo vaditi cice za dojenje...
grudnjak za dojenej imam, jastučiće ću si sašiti, lanolin imam jer imam problema s bradavicama i ostaju mi još mrežaste gaće i ulošci
ja sam sebi kupila u lidlu i u kauflandu one trudničke hlače tipa trenerke i ne izlazim iz njih...jako su lagane i udobne...nakon depilacije ulazim u suknje/haljine...šešir sam kupila, faktor 50 je već u upotrebi, japanke na nogama (nakon što sam jučer jedva nalakirala nožne noktiće )
bokić cure i zene trudilice :D
evo mene sa mjesecčnog noćenja u bolnici.....Šećer mi ovaj put izvrsan..zanja vrijednost 5,1 i dr odusevljeni...a uopće se nisam nesto pazila :D Ko zna kako to ide hahah
Bila na UZ i dr kaze da je beba super...sve se razvija kako treba sve mjere odgovaraju ovoj dobi :D
Pitam ga za spol (zadnji put je drigi dr reka da nije ziher da sumnja na curicu) bez da kazem sta je zadnja prognoza bila...i gleda on gleda gleda i kaze...citiram "..ovo je curica ja mislim.....da da.....iliiiiii...a ne ne ne ne...ovo je dečko....hmm..ustvari...mislim da je ipak curica...ili.....ajme stvarno ne znam ! HAHAHAHHAHAH
odvalila sam se smijat ko luda reko a jeste me rjesili dileme hahahahah
Al kaze on meni da je od 4-6 mjeseca trudnoce jako tesko točno reći...jer da su tada veličina piše i veličina klitorisa skoro jednake i da se dr u tom razdoblju jaaaaako često zabune i kazu krivo....Pa da pričekam koji dan da se ili klitoris zatvori..ili da pišo malo naraste :D
I vjerujem da ima nesto u tom ...al onda kontam moglo bi kod vas ostalih i bit iznenadjenja jos ahhahahha :D
SUtra sam na 3D narucena ...pa cemo vidit dal ce se bolje vidit....glavno da je bebinjo zdrav i dobar :D
a prekosutra odo u nabavku svega za bebu :D
poslikat cu kad se vratim pa stavit hahahah
Sortiraj odgovore
Najstariji