Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kneginja
    31. Svibanj 2015. 17:17

Cure ujutro idem ponovo na profil za cukar....uf bojim se da nece bit bajan rezultat...nisamse bas pazila ka zadnji misec...jbga....nadam se da me neće špotat i vikat dr....i opet spominjat faking inzulin!!

bas me strah nekako....I prikosutra mi je uz ..nadam se da ce sve bit ok :D bebača osjetim svaki dan...mislim da je ok :D

e da sinoc je i muz prvi put osjetio maloooo...mene je beba lupala bas onako brutalno...i u jednom trenutku je i na van bilo moguce osjetit :)
    JEl vama to lupkanje bebe nekad onako..neugodno..ja iman osjecaj da me mlati po nezaštićenim organima hahah da ce me cilu pošemerit iznutra :D

lady6
    31. Svibanj 2015. 19:39

Srećom s probavom nemam problema, bar za sad...trbuh mi se malo vidi, dobiva formu pomalo....jedino mi je puno teže obavljati kućanske poslove, bar što se leđa tiče, a inače sam imala problema, tak da ne znam kak će biti kasnije...i primijetila sam da sam više gladna...

lollipop
    01. Lipanj 2015. 07:23

jutro cure
    didi stižeš 
    mene je prošla pekmez faza i jučer sam bila u raspoloženju ajmo mi otkazat to ženjenje jer mi je dosta i mojih roditelja i tvojih i tih gluposti...trebali smo ima 12.6.reći da 13.u 18:30 moraju biti kod matičara i bok  svi su nešto jako pametni i žele oko toga izvoditi gluposti 

vidim tema nam je bila loša probava...ja dva dana nisam bila na wc-u i jučer me toliko bolio trbuh da je to bilo strašno...popila sam toli donat i otišla prošetati uz more...kad smo stigli doma moj vjerni drug me napustio  osjećala sam se lagano ko perce a vaga odmah pokazala 1 kg manje 

pričalo se nešto i za UTZ...ja sam pročitala da je njima u trbuhu taj zvuk kao da blak ide kroz tunel i da su zato ili jako mirni (prestraše se) ili ful živi...moj se umiri i bude još dugo miran

primjećujem da me sve višlje u trbuhu lupka...prije je bilo kod pupka i niže a sad se podignuo i lupa višlje ali me neki put zna tako zveknuti da skočim u zrak od boli 

Lela29
    01. Lipanj 2015. 07:23

Jutro cure! Ja sam jutros sva u bolovima došla na posao, trtica me rastura, doslovno ne mogu hodati, šepam. Umirem...
    Ryanne ista stvar kod mene (jedino muža još toleriram) + nekontrolirano plakanje bez razloga ili zbog gluposti, ono doslovno jecanje

• danchi5
    01. Lipanj 2015. 08:50

jel znate koliko treba vremena da vinogradska pošalje termin za pregled?
    poslala sam u četvrtak ujutro uputnicu, nisam još ništa dobila.

lollipop
    01. Lipanj 2015. 09:14

joj ashley i mi isto imamo malu intimnu svadbicu...16 ljudi...kumovi, roditelji i najbolji prijatelji...ali eto roditelji su odlučili komplicirati...
    ja stvarno nisam za zadovoljavanje tih nekih drustveno prihvatljivih gluposti...njegova mama želi da cijelo selo zna da joj se sin ženi a mi to ne želimo jer nas baš briga za selo, moja mama želi raditi veliki obiteljski ručak za njegove roditelje (koje poznaje ravnih 3 dana) a mi to ne želimo...
    jučer sam na kraju rekla neka radi ko šta hoće samo neka nas izostave iz tih gluposti 
    imam ja važnijih briga sada

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.