Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ashley
    19. Svibanj 2015. 23:42

Od Twin laba pijem Omegu i pila sam njihovu folnu. Nažalost njihov prenatal nije bio u prodaji, barem ne u mom kvartu, pa sam se odlučila za francuski Pregnital.

Kneginja, neka se i tvoja bebica počela javljati. Jeij.

Sova, super što si se riješila ureaplasme.Jeij.

lady6
    20. Svibanj 2015. 08:15

Ja pijem omegu, magnezij i prenatal

kosee
    20. Svibanj 2015. 08:54

Mogla bih i ja nabaviti omegu jer mi riba baš nešto ne paše pretjerano otkako sam trudna (a inače ju obožavam!), možda se na moru promijeni situacija. 

Alergija me i dalje muči, jučer sam na kraju cijeli dan imala gazu i masku preko nosa pa sam koliko toliko izdržala, ako i danas bude tako mislim da ću otići na bolovanje ili uzeti slobodne dane ili nešto jer ovako zbilja više ne mogu. 

Još dva tjedna i godišnji, ne mogu dočekati!

Anci2225
    20. Svibanj 2015. 08:56

kosee ljubomorna sam jer ces za 2 tjedna uzivati.
    Ja moram cekati jos 2 mjeseca

kosee
    20. Svibanj 2015. 09:15

Ne mogu dočekati  Iako još šef to mora odobriti, ali već sam odlučila da idem kud puklo da puklo. 
    I borim se sa sobom hoću li se vraćati na posao kad dođem s mora ili ću ipak uzeti tih mjesec-dva bolovanja. Vidjet ću.

Branchi
    20. Svibanj 2015. 09:50

jutro :)

ja pijem centravit prenatal uz koji se dobije i omega, to pijem od 11 tjedna...nedavno sam pocela piti i magnezij direkt (ujutro sam imala prvi grc u nozi, valjda zato jer ne pijem svaki dan) i svaki drugi dan uzmem sumece zeljezo jer mi je na donjoj granici.
    mislim da kalcija dovoljno unosim s mlijekom, jogurtom i bademima....

pitanje - sta mislite o odlasku u kino??? isla bi danas gledati mad max...vecinom pise da to nije konstantna izlozenost buci pa da nije problem..a sad :)
    kad stignete javite sto mislite ili ako ste cule nesto strucno o tome.

dudecka
    20. Svibanj 2015. 09:54

Pozdrav svima!
    Evo da se i ja malo javim. Čekamo još jednog dečka. Osjetim udarce od 18. tjedna, sad sam 22+3. Na pregledima je sve ok. Trbuh raste i više nego u prvoj trudnoći jer je ovaj dečko naprijed.

Ryanne
    20. Svibanj 2015. 10:06

Jutro cure

Što se tiče vitamina & co. i ja pijem Centravit prenatal sa omegom (samo što omegu ne popijem baš svaki puta). Neka farmaceutkinja je tu na forumu napisala da se omega ne bi trebala istovremeno uzimati sa ostalim vitaminima (makar tako piše) pa ja omegu popijem kojih 2 sata iza vitamina. Uz to obavezno pijem šumeći magnezij. A par puta tjedno i pola šumeće tablete kalcija, s obzirom da znam da ga ne unosim dovoljno. 

Što se posla tiče, kosee, ja sma bila par dana na GO i tako mi se bilo teško vratiti na posao da sam doma cijelo vrijeme planirala bolovanje. A sad kad sam se vratila, opet sam se ufurala u posao. No samo zbog ljeta i vrućina planiram uzeti mjesec dana bolovanja + onih 45 dana prije poroda. 

Branchi, mislim da odlazak u kino ne bi smio smetati bebi. Ona je dobro zaštićena od jače buke, a i na kraju krajeva, neka se navikava da neće svi hodati kao po ljuskama od jajeta pored nje.

Ryanne
    20. Svibanj 2015. 10:07

p.s. Dudecka, čestitam na još jednom dečkiću. Sad ćeš ti biti jedina dama u obitelji. Ima da te paze i maze kad porastu.

kosee
    20. Svibanj 2015. 10:11

Branchi, samo odi u kino, ako sam ja mogla po svadbama ići, možeš i ti u kino, ista je buka  A čula sam i da film ne traje dugo. 

Ryanne, i ja si mislim da ću izgurat još tih mjesec i pol. Ipak ću bit odmorna od godišnjeg, samo se nadam da šef neće imati žutu minutu i gnjaviti me (on je pacijent posebne vrste). Ako počne, kupim se doma i nije me briga 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.