Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ryanne
    19. Svibanj 2015. 10:08

Aaaaaaa, upravo me lagano lupnula po mjehuru, sekundu nakon što sam postala zadnji post
    Sunce mamino, skoro sam se rasplakala od olakšanja! Tu je! Nek me lupa do mile volje, nikad se više neću žaliti.

Vjerojatno se samo okrenula pa ju slabije osjećam. Ali dok god tu i tamo lupi, makar jednom dnevno, znači da je ok?

Naanaa2
    19. Svibanj 2015. 10:26

Doktoru se treba javiti ako bebu ne osjetiš, mislim, 24 sata u komadu. Sve ostalo je kao pod normalno. Jer bebe se okreću, rukice i nogice su sad vamo, sad tamo. Još ako je posteljica naprijed, kao meni i tebi i to utječe na bebine udarce.

Anci2225
    19. Svibanj 2015. 11:33

Dobrodosle nove curke, stare nam se dobro vratile i cestitke svima na pisuljama i pisulincima

Curke da li vi planirate ici na 4D ultrazvuk i kada?

lollipop
    19. Svibanj 2015. 11:55

branchi ja idem opet krajem 25.tt vaditi krv radi Rh -

naanaa uzela sam paket sa dvije plahte na gumicu (45 kn) i jedan set posteljine sa navlakom za dekicu i jastušnicom (45 kn) te ogradicu (70 kn) plus sta mi mama šiva još dvije posteljine i navlake za ogradicu...u ikei stvarno ima posteljine od 45 kn do 200

Branchi
    19. Svibanj 2015. 12:09

lollipop, to ti je ginic rekao da najbolje tad? 
    meni je rekao da mogu vec od ovg tjedna (22 tjedan), ali citala sam da se u 6-i ulazi sa 23 pa sam mislila cekat bar 23 tjedan, iduci.

mi isto planiramo u ikeu po madrac, posteljinu, one male rucnikice i svasta nesto, znaci zadovoljna si sa ikeom?

Sanjarica
    19. Svibanj 2015. 12:32

Branchy meni jucer bas gin rekao da posto sam takoder negativna da izmedu 25 i 30 tt cu ponovo ic na taj test...al tocno koji tj neznam..cekat cu da me posalje... Tako da ce vj i tebi tvoj doktor rec jos tocno kad bis trebala ic... 
    Ja se vracam sad u krevet..od 6,30 sam kod dokt.. Najprije ti testovi za tu jetru i zuc... Pa sam morala pit onu vodu sa secerom i onda tamo 2 sata mirovat za kontrolirat glukozu... Dosta mi je za danas i pikanja i doktora i onih pojedinih ljudi u cekaonici koji ocito nisu culi za rijec TUŠ!! 
    Uzivajte u danu!!

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Branchi
    19. Svibanj 2015. 12:34

onda je moj malo napredan kad mi je rekao da idem od 22 tjedna nadalje :D
    sanjarica, super da si sve obavila, sad odi odmaraj i javi sutra nalaze :)
    kud jos i ogtt uz sve to isti dan :D

Branchi
    19. Svibanj 2015. 12:58

aha, negativna iskustva s njihovim madracima?

jedva cekam 6 mjesec da opustosim ikeu heheh

sto se tice oblekice, kik zna imati sad neke zimske stvari na popustu, meni je mama uzela onako kao skafander (izgleda ko ovcica hehe) zimski, snizen na 52 kn.
    Tako da se isplati pogledati, imaju bas i zimske skafandere malih brojeva, bodice, svasta snizeno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.