Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lollipop
    19. Svibanj 2015. 13:17

a ono kažu da za malu bebu ne igra neku ulogu velika kvaliteta madraca jer su prelagani ali eto MM i ja smo imali njihov madrac i bio nam je premekan...
    ne znam šta pametnog da ti kažem...možda za bebu to nema veze 

i ja sam kupila to mucasto u kiku...

Branchi
    19. Svibanj 2015. 13:40

nista, morat cemo malo isprobat na par mjesta pa vidjet.
    da, preslatko je to mucasto :D ovcice male

lollipop
    19. Svibanj 2015. 16:20

ja sam mislila uzeti onaj najobičniji od hespa za žičanom jezgrom

kneginja
    19. Svibanj 2015. 19:02

madrac nema veze za klince do 3 godine....najobičniji je ok..jer su mali i lagani...samo da nisu jako elastični i "odskočni" ..to iz iskustva govorim jer su necaci znali sa nekih 6-9 mjeseci ,probudit se..na nogice i skakutati u kreveticu...pa poletit preko ogradice jer bi madrac bio preelastičan...radje tvrdji :D

Sova5
    19. Svibanj 2015. 21:10

Ćao svima,

imam pitanjce. Uzima li koja omegu? Ja ne uzimam nikakve vitamine, ali sam čitala koji su sve benefiti kada se omega uzima, tako da bi svakako uzimala. A ribu skoro uopće ne jedem  Samo ne znam je li ok već sada uzimati, ili kasnije ili...? Sve infromacije su dobrodošle 

Btw. danas dobila nalaz za ureaplasmu. Nakon antibiotika, vaginaleta i čaja od breze - NEGATIVNO! Jejejejjejejejjejejejejjeje 

Cvarak
    19. Svibanj 2015. 21:39

Ja pijem omegu za trudnice al ne svaki dan,nekad zaboravim popit! Ribu jedem tak ne bas cesto!!

lollipop
    19. Svibanj 2015. 22:19

joj ja ne pijem ništa...evo sad sam si uzela kalcij ali cuga piti ako taj dan ne konzumiram bas namirnice s kalcijem...za omegu ne znam ša reći...do sad sam jednom tj.ribu jela ali evo već neko vrijeme nisam...dobro ste me sjetili...ribarnica stižem 

Ashley
    19. Svibanj 2015. 22:47

Pijem omegu od kada sam saznala da sam trudna. Popijem ju kada i pregnital, svaki dan poslije ručka. Ribe sam vrlo malo jela. 

Što se tiće 4d, Anomalyscan, idem sljedeći tjedan.

O krevetiću još ne razmišljam. U 6 mjesecu ću preurediti cijelu kupaonicu. Nakon toga je ljeto, pa bi krajem 8 mjeseca krenula u shoping krevetića.

kneginja
    19. Svibanj 2015. 22:53

ja pijem samo prenatal od twin laba....meni je savrsen..od kad ga pijem osjećam se super...a ribu jedem tu i tamo...ponekad i konzerva sardine..mislila sam da je to smeće ali eto izgleda da je i takva jako zdrava i ima omega 3

veceras me bas češće nesto škaklje iz unutra po stomaku..sve se nadam da se beba napokon počela javljat :D

SOVA bravo za ureaplasmu...vidis da ta breza stvarno ima učinka :D   ma svi su ljekovi u prirodi...samo treba znati :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.