a ono kažu da za malu bebu ne igra neku ulogu velika kvaliteta madraca jer su prelagani ali eto MM i ja smo imali njihov madrac i bio nam je premekan...
ne znam šta pametnog da ti kažem...možda za bebu to nema veze
i ja sam kupila to mucasto u kiku...
nista, morat cemo malo isprobat na par mjesta pa vidjet.
da, preslatko je to mucasto :D ovcice male
madrac nema veze za klince do 3 godine....najobičniji je ok..jer su mali i lagani...samo da nisu jako elastični i "odskočni" ..to iz iskustva govorim jer su necaci znali sa nekih 6-9 mjeseci ,probudit se..na nogice i skakutati u kreveticu...pa poletit preko ogradice jer bi madrac bio preelastičan...radje tvrdji :D
Ćao svima,
imam pitanjce. Uzima li koja omegu? Ja ne uzimam nikakve vitamine, ali sam čitala koji su sve benefiti kada se omega uzima, tako da bi svakako uzimala. A ribu skoro uopće ne jedem Samo ne znam je li ok već sada uzimati, ili kasnije ili...? Sve infromacije su dobrodošle
Btw. danas dobila nalaz za ureaplasmu. Nakon antibiotika, vaginaleta i čaja od breze - NEGATIVNO! Jejejejjejejejjejejejejjeje
Ja pijem omegu za trudnice al ne svaki dan,nekad zaboravim popit! Ribu jedem tak ne bas cesto!!
joj ja ne pijem ništa...evo sad sam si uzela kalcij ali cuga piti ako taj dan ne konzumiram bas namirnice s kalcijem...za omegu ne znam ša reći...do sad sam jednom tj.ribu jela ali evo već neko vrijeme nisam...dobro ste me sjetili...ribarnica stižem
Pijem omegu od kada sam saznala da sam trudna. Popijem ju kada i pregnital, svaki dan poslije ručka. Ribe sam vrlo malo jela.
Što se tiće 4d, Anomalyscan, idem sljedeći tjedan.
O krevetiću još ne razmišljam. U 6 mjesecu ću preurediti cijelu kupaonicu. Nakon toga je ljeto, pa bi krajem 8 mjeseca krenula u shoping krevetića.
ja pijem samo prenatal od twin laba....meni je savrsen..od kad ga pijem osjećam se super...a ribu jedem tu i tamo...ponekad i konzerva sardine..mislila sam da je to smeće ali eto izgleda da je i takva jako zdrava i ima omega 3
veceras me bas češće nesto škaklje iz unutra po stomaku..sve se nadam da se beba napokon počela javljat :D
SOVA bravo za ureaplasmu...vidis da ta breza stvarno ima učinka :D ma svi su ljekovi u prirodi...samo treba znati :D
Sortiraj odgovore
Najstariji