Booook :)
ovo za slobodan dan je nase pravo, a o firmi ovisi koliko ce biti susretljiva - vece firme i drzavne firme to prihvacaju koliko cujem, a privatnici kako koji.
mi smo mala privatna firma i sef je ok, pa ne trazim taj 1 dan jer je susretljiv oko tih stvari, ali definitivno mislim da se ne treba uzimati godisnji za nesto na sto imamo pravo.
meni je trbuh vec dosta velik, bas se kuzi da sam trudna sta god obucem :D
mi isto planiramo sad krajem 5 i u 6 mj pokupovat to sve tak da se ne patim u 7 i 8 mjesecu, a i da rasteretimo troskove ako cemo nesto na rate itd. da sve isplatimo prije nego jan dodje :)
e da, i ja sam sad na +5 u 21.5 tjedana. cini mi se da je to ok jer sam dobila samo trbuh i cice...plasi me sto tek krece onaj period ubrzanog rasta kilaze :)
lollipop, ako vec nisi, prije kupovine u Chicco ducanu, odi u DM da si uzmes knjizicu s popustima za trudnice jer imaju, mislim, 20% popusta za kupovinu u Chicco
Sad citam sta ima novog i bacim pogled na tickere i skoro padnem u nesvjest
Pa skoro svi smo oko 20 tt (neke vise a neke manje)
Kad sam se pridruzila forumu bile smo sve oko 10 tt.
Di proleti to vrijeme???
Anci hvala...imam to već da nemam išla bi u trst po kolica a ovako mi se ne ispalti...možda ćemo morati po jaje za auto
i ja se čudim gdje je vrijeme prošlo...danas je 15.5.
još 4 mj samo...isuse
uf sad vidim nema nam kneginje...gdje je nestala?! nadam se da je sve ok i da je nema jer negdje uživa
Mislim da je knjeginja otputovala u Sarajevo (ako me mozak dobro sluzi - ali ne garntiram)
Kneginja udara po čevapima!!! 😆
Daaa, i ja sutra ulazim u 20tt!!!
Stvarno vrime leti!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji