pitaj pa javi...piše da je to normalno i da ih nekad ni ne osjetima ali to ne znači da ih nemamo...
http://www.roda.hr/article/read/braxton-hicksove-kontrakacije-ili-sto-me-to-steze
eto meni bilo to jednom i više ne pa sam očito to smetnula s uma
Onda mogu biti mirna :)
To za kontrakcije,mene je tako probadalo prije koj dan nakon pregleda kod dr jer je okretala bebu da je izmjeri,bolilo me cijelu noc pa sam pitala mamu sta bi moglo biti pa je rekla da se sada pocinje zdijelica siriti pa da me zato boli.. Ali najbolje ces znat kad pitas dr.. ;)
Curke, vise ne znam jesam to pitala ili ne?!:) dal ste vi koje ste iz zga isle na trudnicki tecaj tako da vam muzevi/decki mogu ic s vama u radjaonu?! Znam da ima po bolnicama al ja bi isla na one koji se odrzavaju u domu zdravlja,sam kaj sam kasno sad gledala ta 5mj i nis mi nije odg.a za 6mj jos nis na netu ne pise?! Sad me zanima jel neko vec bio il dal ce ic i di?! Najgore mi je kaj njih dosta ima oko15h a to mi nikako ne odg kad ja radim do 16:30 :/
Cvarak, hvala.
Za obleku, ne mogu ti pomoći, još uvijek mogu obući traperice koje volim a i majice.
Uz to sam na bolovanju, pa i nema potrebe za kvalitetnim oblačenjem. Pokušala s obući sakoe koje imam, nema šanse.
Ne znam što bi da moram na poslovne sastanke.
Provela sam vikend u tri shoping centra, tražila sam tenisice, uzaludno. :-(
Robu nisam gledala, ali vjerujem da bi se dalo nešto pronaći
jutro cure
ja sam stalno u tajicama i tunikama ili nekim dužim majicama...samo šta sad tajice moram navući visoko preko trbuha jer me smetaju ako su mi na trbuhu...onda izgledam kao da čekam poplavu...baš se veselim ovoj trudničkoj oblekici u lidlu da si bar neke tajice visokog struka kupim ako niš drugo
Jutro cure.
Ja vam preporučam tamne trudničke traperice iz HM-a. Ima ih za 200-injak kuna, a nosim ih od početka trudnoće i super su mi. Mekane su, udobne, rastežu se skupa sa mnom. I sigurno ću ih nositi nakon poroda jer se ta elastična traka može lijepo niže zarolati (odnosno preklopiti) i malo se stisne pa može poslužiti da me malo utegne nakon poroda.
Inače, mene obične tajice i najlonke strašno smetaju. Navučem ja njih iznad trbuha, ali onda me gore kod želuca stišće. Zato sam si još u Mani kupila trudničke tajice za 60 kn 3/4 dužine. Sad su mi još velike u trbuhu pa ih malo preklopim, ali su ekstra udobne.
ja kad sam htjela te u mani kupiti bila samo S veličina u to ne stanem ni ne trudna
h&m mama u Ri nema, C&A nema ništa trudničko, ne znam da li je to samo u Ri ili svugdje...ugl banana smo...
Mene su spasile tajice iz Lidla, imaju široku pasicu, ali ne onu klasičnu sa gumicom unutra nego kao da je samo preklopljena (ne znam bolje objasnit). uglavnom, mislim da su bile 30 ili 40 kuna, ekstra udobne i ništa se urezuje na trbuhu
Sortiraj odgovore
Najstariji