Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anci2225
    24. Travanj 2015. 14:41

Tocno, prvo vadis krv i onda cekas UZV. Kad obavis UZV onda se ponovo vracas di si vadila krvcu da im odneses papire sa UZV-a.
    Uspjela sam to obaviti za cca. 2 sata (poprilicno dobar prosjek vremena)

Naanaa2
    24. Travanj 2015. 14:58

Cure, zna li koja od vas smije li se jesti dinja u trudnoći? Sve što do sada još nisam jela provjeravam smijem li i dalje, ali ne mogu za dinju ništa konkretno naći.

Anci2225
    24. Travanj 2015. 14:58

Zaobici glavnu zgradu i mala zgradica iza nje ti je vadjenje krvi. Nakon toga lijevo, samo uz glavnu zgradu (po vanjskoj strani) nizbrdo i tamo ti je UZV (podrum glavne zgrade)
    (znam da ne znam objasnjavati ali nadam se da si shvatila )
    Ak se zgubis zbog mog divnog pojasnjenja, samo pitaj nekoga i objasnit ce ti.

Naanaa2
    24. Travanj 2015. 15:21

Meni je ginekolog još na prvom pregledu izričito naglasio da se u trudnoći nikako ne smije jesti crveni grejp. Ali mi je samo za njega rekao. Pa sad ja provjeravam sve, jer možda je čovjek zaboravio nešto naglasiti. I znam da s jagodama treba biti na oprezu prvi put, jer mogu izazvati alergijsku reakciju iako je prije nije bilo.

kneginja
    24. Travanj 2015. 15:29

a...ajde to ja ni ne svrstavam u voće ahhahah...ja jedva da jabuku pojedem ili naranču....morala bi malo češće :D 
    a svu tu neku egzotiku(za mene jer slabo jedem voce) ni ne računam :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.