Inače, oblekicu nisam još tražila. Ali ono što sam gledala je stvarno izričito ta dečkiće ili curice. Nema neutralnih stvari. Ako i je neutralna boja, nešto na njoj je naklonjeno određenom spolu (uzorak, naljepnica..).
jutro ženice :)
evo mene od dr....sve je u redu havla Bogu drgaome :) bebač je narasta 4 cm u 3 tjedna :) sad je ono...čovik i po hahaha....danas sam bila u svoje ginićke...a tamo je UZ čudo jedno loš..iako..žena je nabrajala i nabrajala...ja samo klimala glavom...prepoznala sam samo glavu i tjelo u komadu...a na te neke sitnice sam samo klimala hahah i pravila se da mi je sve jasno.jedino mi je bilo bitno da je sve ok.
e da...onaj glukozni profil koji sam radila (i ima rezultat od 5.28..i sad kao imam dijabetes hahaha)...e to sranje sad moram radit do kraja trudnoce mjesecno jedan put. da poludim ahhaha
inače bi popizdeknila....ali sad mi mao i paše..jer znam da ce dr u bolnici opet inzistitrat na pregledu..a njihiv je ultrazvuk mraaaak dobar....tako da se nadam da cu sljedeci tjedan kad budem isla tu jednu noc,i saznat sta je u bušici....bebač ili bebolina :D
eto..ukratko to je to...ma bitno mi je da je sve ok :)
vezano za to sapvanje sa bebama...moja ce definitivno bit u sobi s nama...jer trecu sobu nemamo ( a stan ima 70 kvadrata hahhah)...al jednog dana cemo premještat...prebacivat..pregradjivat.....
meni ne smeta da je beba sa nama....ali mi ne pada na pamet da ga uspavljujem sa sisom.to je uzas....postanu ovisni..i meckavi i bude se non stop
iskreno ja jedva cekam da spava s nama u krevetu...uh.....zivim za to :D ono da maaalćicu naraste...da nije skroz mini bebica...pa izmedju nas dvoje....mmmmm
tako...imam u planu masu mazenja paženja...i ostalih bliskosti...ali bez da ju/ga razmazim i napravim dite koje se ne moze od mene odlipit hahahha....
uh :D jedva čekaaam :D
uf mene kod tog spavanja strah da ne zgnječimo bebilija...pa glasam za kindač...inače bi ga s nama ugurali...
u mani nisam gledala oblekicu a ni u kiki a bila neki dan...samo mi je u c&a zapelo za oko to da nema ništa a u h&m-u se još pokoja boja i nađe...ja sam malo robice kupila tj dobila od mame i tate...
pošto me strah da ću morati mirovati do kraja trudnoće onda želim većinu stvari riješiti na vrijeme...
netko je pitao za radoslnicu od bebimila...meni je fora...lijepo je napravljena
Mi smo jucer bas skicirali opcije kako presloziti spavacu sobu da stane kinderbet. za prematanje cemo iskoristiti ormaric s ladicama koji je dovoljno visok da ne slomim ledja svaki put ehhe..
Isto se nadam da nece beba stalno spavati s nama, ali dobro kazete, budemo vidli. bas smo sreli frendove cija bebica sad ima godinu i pol, nije ni jednu vecer spavao u kinderbetu, hm.
Robicu nismo kupovali, ali nam je rodbina kupila par sitnica, bodice i trenirkicu, preslatko :)
Sutra idem na UZV, jedva cekam, Lijepo je citat vase izvjestaje, jedva cekam svoj :)
Hello zenskice...
Kneginja bas mi je dragoo.. Mali bebac raste..
Ja osobno jos niti jednu stvar nisam kupila za bebaca..bas nista..nekako mi je rano jos... Nakraju cu u 8. mj ko kit trcat po trgovinama...haha..
Mi imamo jos jednu manju sobicu u stanu koja nam je do sada sluzila kao odlagaliste za stvari s kojima nemam kamo..haha..i sad ubrzo planiramo je ociatit i sredit za bebaca... Iako barem prvih 6 mj ce kinderbed bit u nasoj sobi pa... Iako nisam za spavanje bebe s nama u krevetu ko zna sta ce bit...
Moja sestra ima malog od skoro 9 mj i vec 4 mjeseca je s njima u krevetu..i stalno bi sisao..al samo iz navike potegne sisu par puta i opet zaspi i tako cijelu noc...a kad ga stavi u kinderbed ko da vidi vraga..urla ko lud...
Takoo daaa...nasi planovi su jedno a kako ce bit nakon sta se rode cemo jos vidjet.. Hehe..
Danas idem bas do Pule popodne... Mislim da je neka cura odavdje bas iz pule al sam zab koja... Pa ako ona zna ili koja dr od vas... Znam za trgovinu djecjom opremom u sklopu Konzuma tamo na ulazu u pulu, za Beba-centar tamo kod onog stadiona i znam da ona robna kuca nq trznici ima u ponudi dj kolica i tako te neke stvari.. Pa ako ko zna jel ima u Puli jos koja slicna trgovina sa djecjom opremom???!
Danas idemo malo skicat kolica i kinderbede...
Pozz i uzivajteee....
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Drage moje evo i nas da se malo javimo... Kao prvo Sretan vam Uskrs, i nadam se da ste dobro papale. Ja sam se malo sokirala jutrois kad sam stala na vagu, i definitivno sam odlucila da od danas moram malo pripaziti sto papam jer u protivnom do kraja trudnoce cu postatai ormar. +4 kile u 15 tjedana je jako puno, barem se meni tako cini.
Sto se tice gdje ce bebica spavati, mi nemamo izbora nego u nasoj sobi jer imamo stan od 50 kvadrata sa jednom spavacom sobom i dnevnim boravkom, tako da sada mjerimo, i pokusavamo uklopiti sve ono sto bi trebali natrpati unutra. robicu necu kupovati prije 5-6 mjeseca jer mi je sve os uvijek rano i neznam gdje bi sa svim tim stvarima. Jedino sto smo se odlucili su kolica i to bi sada u skorije vrijeme isli kaparit jer im treba mjesec dana da stignu.
Mi imamo ultrazvuk slijedecu srijedu i tada bi vec trebali biti skoro 17 tjedana i drzim figice da vidimo sto se to skriva!
stavit ću link sada ne mogu (ne znam zašto) ali nešto šteka. To je kao pomoćni ležaj za dojilje! Montira se na rub kreveta i sve tri strane su zatvorene osim one gdje je spojen sa našim krevetom. Jako lijepo izgleda! I kada nahranite bebicu u svom krevetu samo ju prebacite 15 cm dalje u njezin ležaj! Tjelesni kontakt ostaje i bebili ne vjerujem neće probuditi, a mi možemo mirno spavati jer smo sigurni da nećemo zgnječiti bebicu. Najbolje od svega je što je ta stvar multifunkcionalna. Kasnije može biti stolić za igranje, pisanje i crtanje i klupica za sjedenje! :-)
E to ću kupiti i košta oko 400kn
kako mislite to izvodit sa dojenjem...nikako da si stvorim sliku u glavi.znam da su sve 3 moje sisterice prije svakog dojenja išle u kupatilo oprat dojke mlakom vodom.e sad ne znam jel se to mora,iam mi logike,ili su tako jedna od druge naučile.svakako to mi zvuci ka utopija...ono..bebač na sisu....doj doj doj...bebač nazad. :D
a di je prominit pelenu?...e :D dizat cemo se mi sve...po 3 puta noci hahaha...mislim da je to džabaluka taj krevetić koji je priljubljen uz krevet. mozda eventualno radi bliskosti...ili ako duda ispadne...inače... :D
a vidit cemo jos :D
ja sam bacila pogled na one noce krevtice ...bas taj tip..prikelji se uz krevet...uglavnom su polukruzni...al su brate skupi u pm....ne pada mi na pamet trošit tolike novce.za krevetic 2000 plafon....mislim na ove....fora su..ali ne vrijede toliko...a svi navodno ludi za njima...
http://male-stvari.hr/proizvod/krevetic-sleepi-stokke/#prettyPhoto
kneginja, ovaj krevetić što si dala link mi izgleda skros ok, em ima kotačiće, em se može postaviti na višlje i niže, em je za djecu do tri godine, ako tako gledam, a onda se kupi neka nadogradnja pa do 7 godine, kada se pretvara u 2 stolice !!!
To mi zvuči realno i ok i multifunkcionalno.
Nisam do sada tako nešto gledala, pa ću sigurno sada ovaj link detaljno proučiti. Hvala ti. Ako je to sve kako piše 4845 kn je punooooo, ali ako je to to, onda je to i investicija koja može potrajati i koja se može iskoristiti do maximuma
Sortiraj odgovore
Najstariji