Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lollipop
    07. Travanj 2015. 18:27

nakon dobrog ogtt-a najbolje je nagraditi se nekom slasticom 

kneginja
    07. Travanj 2015. 18:27

samo da se kratko javim...opet sam imala goste i kuhala pola dana..ostatak dana jela hahahaha
    dobrodošle sve nove....čestitam svakoj na novim ribicama koje osjećaju :D

meni je ujutro pregled..a prekosutra onaj gadni tesz za cukar...sa onom tekucinom...bljak...drzite mi fige...čujemo se sutra nadam se sa prekokrasnim vjestima :D

Ryanne
    08. Travanj 2015. 07:40

Jutro curke

Vidim da je puno vas već radilo OGTT, a meni su rekli tek nakon 20.og tjedna. Jeste imale prije povišen šećer ili?

Kako napreduju vaše buše? Ja sam još uvijek malo zabrinuta jer mi se ne vidi toliko. Već sam rekla da se ujutro ne vidi skoro ništa, pa onda kad nešto pojedem, škembica iskoči. Možda kad pojedem beba nema mjesta pa maternica skoči van? Ne znam kako to funkcionira, ali nisam vidjela bebu već mjesec dana pa se malo brinem.
    A to što ja mislim da sam ju osjetila nije baš utješno.

Ipak, vaga sada kaže +2kg pa valjda nemam razloga za brigu. A i ne bih se osjećala dobro da nešto nije u redu?
    Joj jedva čekam taj uzv za 2 tjedna pa da budem mirna. Čim vidim bebolinu odmah joj idem nešto kupiti pa makar samo čarapice. Jer dosad još nisam kupila, nabavila ni dobila baš ništa.

kosee
    08. Travanj 2015. 08:18

Lydia, baš mi je drago da ti je bolje  

Ja imam pregled danas popodne, jedva čekam  

I isto još nisam išla na OGTT, vjerojatno jer je šećer bio u granicama, sva sreća 

Baš uživam u ovom razdoblju kad ne moram na nikakve posebne pretrage, izludila su me ta vađenja krvi i piškenja u čašu, kao da sam laboratorijski štakor  

Samo neka danas bude sve u redu, a uvjerena sam da će biti 

E da, ni ja još ne osjetim bebu, ali mislim da je još rano. Trbuščić lagano raste, sad sam na oko +3kg. Vidjet ću danas na pregledu ako se beba bude migoljila osjetim li što

Svima šaljem puse i uživajte u danu

lollipop
    08. Travanj 2015. 08:51

jutro cure 
    joj ja isto jedva čekam na pregled da vidim mrvu, da vidim ako je sve ok, da li je to šta osjetim stvarno beba, da vidim šta ima novog s posteljicom...a da možda saznamo da li je u trbuhu cura ili dečko...
    baš sam primjetila kako u dućanima uopće nema rodno neodređene robice...sve il roza il plavo...a ako je bijelo onda ima detalje za cure ili dečke...tako da za sad imam samo sivo...nigdje boja...žuto, crveno, zeleno, narančasto..katastrofa...
    ova dva dana uskršnje gozbe i ugljikohidrata ostavile su 1 i pol kg više  nadam se da ću na pošteni wc jer nemoguće da sam 1,5 kg natukla a ni nisam puno jela samo sam si dala oduška i pojela kruha, krumpira i francuske...ma neka viče ginekologica na mene, šta ću joj 

ryanne meni je rekla da ću sada nakon 20.tt dobiti uputnicu za OGTT i Rh...

Anci2225
    08. Travanj 2015. 09:00

Jutro cure.

Moram se pohvaliti tj. pohvaliti mm
    Jucer mi je narucio preko neta preeeedivnu torbu za bebaca sa ziraficom
    Prva stvar koju smo kupili za bebaca

lollipop
    08. Travanj 2015. 09:04

hoćemo sliku  ili link 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.