lollipop zar ti mislis da ja to znam napraviti
www.aliexpress.com/item-img/Wholesale-Baby-Bag-Mummy-Bag-Waterproof-Baby-Diaper-Stroller-Nappy-Bag-for-Baby-High-Quality-Adjustable/32256513022.html
Svaki put zaboravim pitati, da li ste vi od ginica dobili poklon paket za trudnice Sretna Beba?
Da li to jos postoji?
Daaaa, hocemo sliku.
Ja sam polako počela sastavljati popis stvari koje moram kupiti za bebu (excel i ja se često družimo) i toga ima hrpa. Čak i ako dobim većinu odjeće, ipak ima hrpa stvarčica koje moram kupiti.
Da li vi imate spremnu (ili u pripremi) sobu za bebacha? I kako je planirate koristiti?
Ja sam oduvijek bila mišljenja da djeca trebaju čim prije u svoju sobu pa planiram vec nakon 2-3 mjeseca staviti bebacha u svoju sobu. Naravno, otvorena vrata, babyphone i sve je u planu. Planiram tamo staviti i jedan naslonjač da se možemo družiti tamo, napapati i sl. Međutim, sve je to samo plan. Od hrpe mama sam čula da su tako planirale ali onda su bile toliko umorne da su ne samo ostavljale bebe u svojim sobama nego i u svojim krevetima. Dvije moje frendice imaju bebe (6 mj i godina dana) i one još uvijek spavaju s njima u krevetu dok su muževi u dnevnom boravku. Jedna frendica ima već veću djecu i ona spava u jednoj sobi s mlađim, a tata u drugoj sobi sa starijim djetetom.
Ja si to nekako ne želim. Naravno, ne mogu znati kako će mi biti kad rodim, ali ipak.. Zato mi je usporedno uz kupovanje dječje robice, prioritet i uređivanje dječje sobe.
Nama je nazalost djecja soba na drugom kraju stana tako da smo mladog gospodina preselili tek s nekih 2 godine.
Ali i sada bar jednom tjedno on po noci dobaulja do nase sobe i samo se uvuce u krevet
Babyphone ali video je nama najunosnija stvar koju smo kupili. I dan danas ga koristimo da vidimo da li speljava norcarije kad treba spavati
Dobro, normalno je da se dijete dovuče u krevet mami tati ponekad. To smo svi radili.
Gledala sam te babyphone sa videom. Zvuče super, ali su skuuupi. No ako već uspijem (odnosno, ako budem imala snage) preseliti ga u svoju sobu, onda je to pametna investicija, slažem se.
Mi smo nasli babyphone na super akciji u Konzumu po cca. 450 kn (kupljen prije cca. 1,5 - 2 god.)
Mozda ce opet imati tako nesto.
Ili pogledati e-bay ili aliexpress ili takve stranice
lolipop, ozbiljno?? nema narančastih, žutih, zelenih oblekica? Mene baš iritira to rozo i plavo, općenito i svi koji nam nude neke stvari rade ogromne razlike oko toga hoće li biti curica ili dečko. Ja sam nosila hrpu robice od svog brata kad sam bila mala i nije mi ništa falilo
Mi smo kupili ormar i komodu za dječju sobu, u njoj su još dvije stare fotelje koje ću prekriti nekim prekrivačima u boji, kad nađem nešto. I to je to zasad, znam da će bebač u prvo vrijeme biti s nama, a kasnije mu samo prebacimo kinderbet u njegovu sobicu. Isto imamo u planu polako ga premjestiti u njegovu sobu čim prođe faza dojenja.. Vidjet ćemo kako će to ići, no ja sam već sad čvrsto odlučila da u naš krevet ne ide. Pitajte me za godinu dana kako je to prošlo
Haha, to sam baš ja htjela reći. Pitajte me za godinu dana kako je prošlo.
Ali npr. jedan moj kolega ima 5-mjesečnu bebu koja gotovo cijelu noć prespava u komadu. Stvarno mu zavidim. Tako da takva beba može bez problema spavati u svojoj sobi. Ali neka su djeca malo življa. Moj nećak je do godine dana svaka dva sata noću tražio sisu.
I to je je još jedna stvar za koju se stvarno molim da ću uspjeti- naučiti dijete da je sisa za papanje kad je gladno, a ne za uspavljivanje.
Jao, što smo sad naivne, mlade i pune planova. Do kraja godine budemo zombiji čija su djeca prištekana za sisu cijelu noć. U maminom krevetu, naravno.
žirafica je superkul
ma nema ništa u tim bojicama...sve je sivo bijelo...jedino u h&m-u imaju neke benkice na žute pruge i takve hlačice sa stopalima...moram u osh kosh tamo je sve šareno...
ja ne planiram bebilija u svoju sobu...zapravo smo ograničeni prostorom jer imamo jednosobni stan s velikim dnevnim...može se pregraditi knaufom u malu sobicu ali ne znam još ništa...znam da bi htjela dnevni da tv ne završi u spavaćoj a htjela bi i da bebek ima svoju sobicu jedan dan...
za sad znam da će njegov kinderbed biti uz naš krevet bez jedne stranice da nam je lakše dojiti po noći i maziti se
u spavaćpj sobi nemamo mjesta za stol za presvlačenje tako da ćemo ga morat ubacit u dnevni boravak a dio ormara tj komode u dnevnom ću preurediti da bude ormarić za bebu...
nažalost ograničeni smo s tih 50 kvadrata loše organiziranog prostora ali možda brzo sredimo kuću pa ćemo imati puuunooo mjesta...
Jedino što imam za bebicu je auto sjedalica/kolica , veličina 0, to je valjda najmanja baš za novorođenče; koju su mi poklonili prijatelji prije par dana.
Također imam i jedan bodić, žute boje (unisex), koji sam kupila u Kiki , još prošle godine prije nego se zatvorila i htjela sam dati frendici za njenu bebu, ali kako je bila tada u Švedskoj, malena je to prerasla i ostalo je kod mene.
Nisam dobila od ginica nikakav paket.
Sortiraj odgovore
Najstariji