I možda je bitno da vam kažem da ja ne idem kod privatnika, već vodim trudnoću samo u bolnici, odnosno kod socijalne doktorice.
Pa sad kad sam svu ovu računicu stavila ovdje crno na bijelo to odstupanje mi ima smisla (ili se varam?). Uglavnom, od jutros to odstupanje vrtim po glavi i cijeli dan sam baš nikakva i zabrinuta. Toliko me to zbediralo da nisam pošteno ni procesuirala informaciju da nosim dečkića (ali to je inf sa rezervom, za tjedan dana ćemo znati točnije).
Naanaa nemas razloga nikakvoga za paniku, bitno da se bebica razvija a tko ce znat tocan datum oplodnje.. ja sam prva uvjerena da su falili :)
Samo opusteno
Jos jedan piško haha super..
Sretno svim curama sutra na pregledu
Fluffy
Vecer cure... Zamolila bi nekog ko je voljan da mi objasni sve te testove...bar ono otprilike... Mene moj gin nije slao na NIKAKVE testove, u 15 tt sam,nit mi je mjerio nuhalni nabor...nit taj double test, triple test ili kako se vec zovu...nis...ali bas nis... Pa me sad zanima jel to svima rade ili kako to ide? Ako je koja voljna malo pojasnit bila bi jakoooo zahvalna...
Inace Naanaa.. Cestitke za deckica...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
jutro curke
Naanaa ne brini se jer je to malo odstupanje i oni imaju svoje računanje ciklusa a nije da sve imamo ciklus 28 dana i ovuliramo 14.dan...mislim da se ne trebaš sekirati ako je nuhalni ok i nosna kost...
Sanjarica mene je dr pitala da li želim privatno raditi kombinirani što sam odbila i to mi je upisala u karton i trudničku knjižicu, u 12.tt sam morala na ultrazvuk da mi mjeri nuhalni nabor i to je za sad to...za taj kombinirani me više nije ni pitala...
nego da vas pitam...da li se vi brinete oko toga u kojem položaju spavate?
ja sam jučer čitala kako je položaj spavanja na leđima jako loš i svaki put noćas kad bi se probudila i vidjela da sam na leđima bi se brzo okrenula na bok...jutros sam se probudila polomljena, svaka kost u tijelu me boli
Jutro cure
Ovo pomicanje vremena me skršilo i nikako da se naspavam. Lollipop, čitala sam da je najbolje spavati na lijevom boku, ali ja izmjenjujem lijevi i desni bok jer me inače boli kuk ako spavam samo na jednoj strani.
Jedva čekam da osjetim bebu. Već sam dva puta sanjala da imam bebu i oba puta je bio dečkić pa me baš zanima što će uzv pokazati za tri tjedna. Inače, sanjala bih bebu svaki put kad bi me tijekom dana mučile misli tipa "Jesam li ja spremna za to?". I onda tu noć sanjam da se lijepo družim sa svojom bebicom. Izgleda da mi moje malo sunce poručuje da ne brinem.
Inače, danas mi je vaga pokazala 1 kg više nego jučer i totalno me šokiralo. Pa kako mogu dobiti jedan kilogram u jednom danu?? A jučer uopće nisam toliko puno ni kalorično jela. I još sam šetala sigurno sat i pol vremena.
S obzirom da tek sad slijedi uskršnja gozba sa šunkom i francuskom, ovo me malo šokiralo.
a da ja se trudim spavati na lijevom boku ali već me kuk boli inače je trbuh moja poza za spavanje...
ma to je možda samo od više tekućine, loša probava...nekako mi čudno 1 kg u 1 dan...ja već 3 tj stojim na istoj kilaži...
Naanaa, ne brini se radi veličine to apsolutno nema veze niti će biti problema. To da si kod socijalne, također nema veze, ja sam kod socijalnog i ne mislim ga mjenjati. Čovjek mi je super.
Čestitam na muškiću :)
Sanjarica, gin mi je objasnio koje bi sve testove bilo poželjno obaviti, jer sam "seniorka" i ovo mi je prva trudnoća. Sutra ću nešto obaviti, samo ne znam više što. Moram nositi knjižicu i sve zapisivati što govori. Zašto tebi nije preporučio, ne znam. Sve ovisi od ginekologa do ginekologa. Moj je mlad i nadobudan, predloži što misli a moje je da li ću ili neću prihvatiti. Obzirom da ga smatram pouzdanim i sigurno iskusnijim, poslušam svaki njegov savijet.
Didi: i ja sam napravila čistku prijatelja prije nekoliko godina i super je osječaj kada se riješiš priljepaka i vampira
Kneginja: potpisujem što si rekla za prijateljstvo.
Nakon nekog vremena čovjek shvati da ne može (niti vremenski niti psihički) imati sto prijateljica/prijatelja. Na kraju ostanu samo oni koji imaju sličan život, razmišljanje koji mogu vaše mane prožvakati i čije mane vi možete prožvakati i zanemariti. Slično kao i veza, samo možda nešto u lakšem obliku jer sa prijateljicom ne morate živjeti.
Drage moje, oko prijateljica se ne vrijedi živcirati, ili ih prihvatite da su takve i nemojte im zamjeriti ili smanjite intenzitet druženja.
lollipop, ne znam što bi ti rekla na spavanje. Treba li brinuti ili ne? Vjerujem da je gore ne spavati i probuditi se sva slomljenja nego spavati kako si naučila, ali stvarno ne znam. Bila sam uvjerena da odlično spavam, na lijevom boku kako je preporučeno, i to sam pričala dragom, na što se on toliko počeo smijati, jer sam ustvari svo ovo vrijeme spavala na desnom boku.
A što se piškenja tiće, drage moje zadnjih dva tjedna sam se preporodila. Otkako se hematom sam povukao više me ne pritišće na mjehur i spavam ko beba, bez dizanja. Prvi puta sam tako odspavala kada sam bila u viksi na moru, valjda mi je godila promjena i od tada nema više problema.
Sortiraj odgovore
Najstariji