Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    26. Ožujak 2015. 14:07

vise malih obroka i onda se moze sve jest, tijelo se navikne da brze razgradjuje secer i sve 5 :)
    ja isto stalno podrigujem jer i inace imam gastritis, veselo :)

kneginja
    26. Ožujak 2015. 15:05

vi sve ženske sa mučninama pokusajte onaj moj provjereni recept...čisto da vidimo jel i kod vas pali....Ako ste zaboravile...mene su ubijale mucnine...dok se jednu vecer nismo.....no.....da....malo ...eee....i od tada nix :D

Fluffy2
    26. Ožujak 2015. 15:17

Ahhaah dok su meni bile najintenzivnije mucnine dragi mi se nije smia priblizit jer mi je i od njega bila muka. Sama sam spavala. Sad kad ja bi, otisa je ca na 5 mj i kad se vrati sumnjam da ce mi bit do toga 

Fluffy

kneginja
    26. Ožujak 2015. 15:24

ooo dobro si se zajebucnila ahhaha a da si mu jednom "dala" mozda bi prosle i mucnine a i nastavili bi uzivat češće...sad si "potpisala" malo dužu apstinenciju ahhahahaha ;)

uvijek slušat starije!!! uvijek ahhahahahha

Fluffy2
    26. Ožujak 2015. 15:35

Ahahah a jbg nisam se bas privlacno osjecala tih misec ipo dok me gleda u takvom stanju..a sad ce opet bit muka ali od apstinencije 
    Sta nisi prije rekla! 

Fluffy

Sanjarica
    26. Ožujak 2015. 15:39

Kneginja...hahaha..jesi me nasmijala....😂
    Ja sam do pred nekih tjedan dana otp imala jake i ceste mucnine...i povracala cesto i bila bez trunka volje...
    I iako smo se sexali redovito mucnine nisu prolazile...hahaha... 
    Ali tko zna.. Zene vrijedi pokusati...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Una4
    26. Ožujak 2015. 16:13

A sto s nama kojima su takve aktivnosti zabranjene???? 

Evo ja u 15. tj i jos uvijek povracam... koji recept da ja potrazim :)???

Aninica
    26. Ožujak 2015. 16:30

Meni kada je bilo najviše zlo... A bilo je... Pomogla mi je jamnica, ona sensation. A Joooj od toga se tako lijepo podrigne. I od ovog ponedjeljka mučnine kao da je netko jednostavno izbrisao. Eto peti dan bez mučnina i ne vjerujem kako mi je lijepo. Zato sam se valjda i uključila u grupu!

Aninica
    26. Ožujak 2015. 16:30

Meni kada je bilo najviše zlo... A bilo je... Pomogla mi je jamnica, ona sensation. A Joooj od toga se tako lijepo podrigne. I od ovog ponedjeljka mučnine kao da je netko jednostavno izbrisao. Eto peti dan bez mučnina i ne vjerujem kako mi je lijepo. Zato sam se valjda i uključila u grupu!

Aninica
    26. Ožujak 2015. 16:31

Ups.... Dvije poruke! Oprostite!!

Cvarak
    26. Ožujak 2015. 17:42

Ma ja se jos nesmijem hopa cupa jel sam krvarila!!! Meni zna na kratko pomoc mirisanje djumbira....Popijem guc coca cole bas nebi smjela al mi pase!! I skuzila sam cim sam malo gladna odma muka moram grickakt stalno nesto,sad evo laganini stapice grickam,mada nebi smjela zbog secera al eto nejedem bas slatko!! Ma jojjj sam da mucnine prodju ufff !!!!! Sve mi to pomaze al na kratko!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI