vise malih obroka i onda se moze sve jest, tijelo se navikne da brze razgradjuje secer i sve 5 :)
ja isto stalno podrigujem jer i inace imam gastritis, veselo :)

vi sve ženske sa mučninama pokusajte onaj moj provjereni recept...čisto da vidimo jel i kod vas pali....Ako ste zaboravile...mene su ubijale mucnine...dok se jednu vecer nismo.....no.....da....malo ...eee....i od tada nix :D

Ahhaah dok su meni bile najintenzivnije mucnine dragi mi se nije smia priblizit jer mi je i od njega bila muka. Sama sam spavala. Sad kad ja bi, otisa je ca na 5 mj i kad se vrati sumnjam da ce mi bit do toga
Fluffy
ooo dobro si se zajebucnila ahhaha a da si mu jednom "dala" mozda bi prosle i mucnine a i nastavili bi uzivat češće...sad si "potpisala" malo dužu apstinenciju ahhahahaha ;)
uvijek slušat starije!!! uvijek ahhahahahha

Ahahah a jbg nisam se bas privlacno osjecala tih misec ipo dok me gleda u takvom stanju..a sad ce opet bit muka ali od apstinencije
Sta nisi prije rekla!
Fluffy
Kneginja...hahaha..jesi me nasmijala....😂
Ja sam do pred nekih tjedan dana otp imala jake i ceste mucnine...i povracala cesto i bila bez trunka volje...
I iako smo se sexali redovito mucnine nisu prolazile...hahaha...
Ali tko zna.. Zene vrijedi pokusati...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
A sto s nama kojima su takve aktivnosti zabranjene????
Evo ja u 15. tj i jos uvijek povracam... koji recept da ja potrazim :)???
Meni kada je bilo najviše zlo... A bilo je... Pomogla mi je jamnica, ona sensation. A Joooj od toga se tako lijepo podrigne. I od ovog ponedjeljka mučnine kao da je netko jednostavno izbrisao. Eto peti dan bez mučnina i ne vjerujem kako mi je lijepo. Zato sam se valjda i uključila u grupu!

Meni kada je bilo najviše zlo... A bilo je... Pomogla mi je jamnica, ona sensation. A Joooj od toga se tako lijepo podrigne. I od ovog ponedjeljka mučnine kao da je netko jednostavno izbrisao. Eto peti dan bez mučnina i ne vjerujem kako mi je lijepo. Zato sam se valjda i uključila u grupu!

Ups.... Dvije poruke! Oprostite!!
Ma ja se jos nesmijem hopa cupa jel sam krvarila!!! Meni zna na kratko pomoc mirisanje djumbira....Popijem guc coca cole bas nebi smjela al mi pase!! I skuzila sam cim sam malo gladna odma muka moram grickakt stalno nesto,sad evo laganini stapice grickam,mada nebi smjela zbog secera al eto nejedem bas slatko!! Ma jojjj sam da mucnine prodju ufff !!!!! Sve mi to pomaze al na kratko!!!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji