Ljubav, odlično, čestitam na malom dečkiću
Za Petrovu ne treba biti natašte.
I mene naručuje svaka 4 tjedna, negdje sam vidjela da je to uobičajena praksa do 32-og tjedna, a nakon toga svaka 3 tjedna, čini mi se.
Iako mnogi ne preporučuje prečeste ultrazvuke pa rade samo 3 ultrazvuka tijekom trudnoće.
Hvala vam :) Nekako sam i ja sad mirnija kad znam da je sve ok :)
Što se kila tiče tu baš nema nekog mjerila... od zadnjeg pregleda pred mjesec dana sam dobila pola kile i sad sam na 58,5.. prije trudnoće sam znala varirat od 56 do 58.. znači skoro pa ništa JOŠ nisam dobila, a trbuh se vidi lagano :) jedem kao i obično.. ništa više ni manje.. ni prije baš nisam bila neka od hamburgera i takve hrane tako da ni sad to ne jedem, možda jednom u dva mjeseca.. kaže ginićka: blažena trudnoća :D Bez mučnina, povraćanja, gađenja i pretjerane želje za nečim :D
lollipop, ne znam šta bih ti savjetovala za psihički nestabilnog ginekologa...
...osim da ni u bus više ne ulazim ako uz šoleta nije ovjerena potvrda da nikad nije bio na psihijatrijskom liječenju, a kamoli u avion
Jooooj ljubav čestitam na vasem zivahnom sinu baš lijepa vijest...sad uzivaj u veselju i uzbudenju hihihi...ja idem u utorak i nadam se da je sve ok...
Dinarijeka Lollipop jednoglasno je njam njam...
Ja jedva čekam pomidore uuuuh njam i sve te ljetne slastice...
A Ljubav bas mi je drago...vidim da ce bit puno deckica..hehe...
Nego zanima me jesi li radila vaginalni uzv ili onaj vanjski vec pa ti je doktor vidio spol?
Nekako se nadam da cu i ja mozda sljedeci petak kad idem na pregled saznat spol..mada mi je samo zasada bitno da je sve ok...
Nego netko je pitao svakih koliko nas narucuju ma pregled i uzv... Nas ovdje svaka 3 tjedna i svaki put nam radi UZV...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sanjarica, meni je već u 12. tjednu rekla da je dečkić, al nije htjela da to uzmem 100%.. tad mi je radila i jedan i drugi uvz, ali više vaginalni jer je bio okomito nekako okrenut pa ga nije baš mogla dobro vidjet.
Danas mi je radila isto i jedan i drugi s tim da je preko trbuha vidjela sve, a samo je kratko gledala vaginalno s namjerom da ga malo natjeramo da promjeni položaj da mu može vidjet bolje profil, nepce ili ne znam šta već :) i onda je opet gledala preko trbuha i tad nam je mahnuo kao da se sprda s nama svima i našim pokušajima da se malo pomakne :D
al mislim da od sad na dalje gleda samo preko trbuha jer je već danas vaginalno samo uspjela vidjet mišića, noge i nešto malo kralježnice.. do glave nije hvatalo :D Nadam se da si skužila šta od ovoga šta sam ti pisala :D
joj da ne znam ni sama šta s ginekologom koji je malo trknut...ona se normalno inaće ponaša ali zna biti jako luda i bila je sada 6 mj na bolovanju...vidjeti ću 21.4.možda tada budem pametnija i uzmem uputnicu za bolnicu...tamo imamo 2 poznata ginekologa i to stara koji su vrhunski stručnjaci pa odo ja njima
Aha.. Hvala ti Ljubav… Shvatila sam... Samo kod naseg je gin praksa da prije 18-19 tjedna ne radi taj vanjski...tako da onda vj ni nece mi ga radit sad u petak posto ce mi bit tek 15 tjedan... A ma...cemo se jos malo strpit...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sortiraj odgovore
Najstariji