Jesenske bebe 2014.

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

DarijaZ

Broj poruka: 1432

Prijavi adminu

...uisala sam BabyBjorn wippe, ali ja narucujem sa njemackog ebaya....nasala sam i nekih za oko 50 eura, dok je sve ono sto sam vidjela kod nas oko 1200 kn minimalno..

tonka28

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

I naša bebica dolazi u jesen 8.10 u Slavonskom Brodu...

Doda4

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Možda se i vidimo u rodilištu! Naša dolazi 3. 10. 

sonjaskopin

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

naša beba dolazi 2.11 :) jedva cekamo...rodit cu u Splitu, ima koja mama ili buduca mama koja ce isto tu negdje oko ovog termina rodit?

• lusilu

Broj poruka: 166

Prijavi adminu

I nasa bebica dolazi 2.11.odlucila sam se za vinogradsku.

Lusilu

leana24

Broj poruka: 65

Prijavi adminu

Nama je termin 23.9. ali rodit cu prije jer idem na dog carski.
    Rodit cu svoju curu na sv. duhu  ;)

leana24

Broj poruka: 65

Prijavi adminu

anakome

Meni je najgore sta se svi nude uzet ljuljacku ili hranilicu. Za sada sam svima rekla da cu razmislit i javit. A ja ne zelim ni jedno kad bi uzela Tatamiu. A def ne mogu nikoe reci da nam je uzme kad je stvarno preskupa. Kaze mi prija da ovima sta se nude uzet ljuljacku ili hranilicu kazem da mi uzmu bon u cco i onda da sama nadoplatim za Tatamiu, ali meni neugodno reci uzmite bon. Bi li vama to bilo neugodno reci?

Evo ja ti prodam svoju rabljenu u pol cijene ( i jos jeftinije;))
    imam dvije , jer sam imala blizance.
    meni je savrsena, bila i ostala :)

piper

Broj poruka: 674

Prijavi adminu

leana24 koju ljuljačku imaš i za koliko bi ju prodala???možeš poslat sliku da ju škicnem jer možda bi ju ja kupila ak anakome neće

anakome

Broj poruka: 149

Prijavi adminu

Plper samo naprijed, ja jos moram vidit kako ce se stvari odvijat i hocu dobit bonove ili sta pa cu onda odlucit sta cu.

MisicaMia

Broj poruka: 171

Prijavi adminu

pozdrav,ja sam nova ovdje...nama je termin 30.08.ali eto malo smo se utrpali u jesenske bebe iako ce bit prava ljetna beba :D :D

Mia 2014 🐰
    samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.