Jesenske bebe 2014.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarijaZ
    12. Svibanj 2014. 22:26

...uisala sam BabyBjorn wippe, ali ja narucujem sa njemackog ebaya....nasala sam i nekih za oko 50 eura, dok je sve ono sto sam vidjela kod nas oko 1200 kn minimalno..

tonka28
    12. Svibanj 2014. 23:22

I naša bebica dolazi u jesen 8.10 u Slavonskom Brodu...

sonjaskopin
    13. Svibanj 2014. 12:54

naša beba dolazi 2.11 :) jedva cekamo...rodit cu u Splitu, ima koja mama ili buduca mama koja ce isto tu negdje oko ovog termina rodit?

• lusilu
    14. Svibanj 2014. 15:52

I nasa bebica dolazi 2.11.odlucila sam se za vinogradsku.

Lusilu

leana24
    15. Svibanj 2014. 08:28

Nama je termin 23.9. ali rodit cu prije jer idem na dog carski.
    Rodit cu svoju curu na sv. duhu  ;)

anakome
    16. Svibanj 2014. 14:47

Plper samo naprijed, ja jos moram vidit kako ce se stvari odvijat i hocu dobit bonove ili sta pa cu onda odlucit sta cu.

MisicaMia
    19. Svibanj 2014. 10:49

pozdrav,ja sam nova ovdje...

nama je termin 30.08.ali eto malo smo se utrpali u jesenske bebe iako ce bit prava ljetna beba :D :D

Mia 2014 🐰
    samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.