Jesenske bebe 2014.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    12. Svibanj 2014. 07:51

Ja sam nama napikirala sjedalicu/ljuljačku koja se ljulja kako se beba miče.
    Vidjela sam to kod jedne prijateljice i čini mi se baš praktično. Prenosiva je, stavi ju na stol, u kuhinju kada kuha i bilo gdje, stalno joj je beba na vidiku. A čini mi se da je i bebi zanimljivo, kako se ona miče, tako se ljulja.
    Našla sam za sad par na njuškalu i ovdje https://www.babycenter.hr/proizvod/12380/sjedalica-balance-black-silver-009065a , pa si nekako mislim da ćemo ju pokušati nabaviti...

Krešimir 19.08.2014. <3

Iskrica1347
    12. Svibanj 2014. 08:53

Eto me. Iskreno, ja sam imala neku najobičniju kupljenu second-hand za cca 100-ak kn. I još sam je posudila frendici i sad još mene čeka opet. I meni je to bilo dovoljno. Iako sam znala da ću imati još jedno dijete nisam na to htjela trošiti previše novaca. Moja je bila "podna", pa sam je dizala na stol, ali mene to nije smetalo i ja sam malo jača ženska, pa mi nije bilo ni teško.
    Ono što bih preporučila mama kojima je prvo dijete - pri kupnji kolica (bilo koje marke, to je svejedno), toplo preporučam kolica sa spojenom ručkom jer se ta najčešće (skoro pa uvijek) mogu sklapati jednom rukom. I da, košara vam nije nužno potrebna u životu (u stvari je više smetnja nego nešto drugo). Dosta vam je praktično kupiti 2u1 kolica, a ne 3u1. Jer kod ovih 2u1 se AS spušta u ležeći položaj. Ja sad naravno nemam takva kolica, ali nemam namjeru trošiti novce na nova, pa ću iskoristiti ova koja imam. Ali eto, čisto savjet vama. :)

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

beag
    12. Svibanj 2014. 09:01

Marija, fora zvuci ta ljuljacka, jedino nema one igrackice s kojima se moze zabaviti :)

ja def.ne mislim previse izdvojiti za tu ljuljacku, do 500 kn max.jer treba jako kratko, .do 6 mj. vjerujem

MarijaŠ
    12. Svibanj 2014. 10:49

Možeš zakačiti za nju, ima kao nekakav nastavak pa se mogu pokačiti igračkice kakve hoćeš... 
    Ma ni ja ne bih trošila prevelike novce za to, vidjet ću, možda jedino ako nam netko od bližih izrazi želju da bi nam tako nešto pokloni...
    Inače, mislim kao i ti - do 500-njak kn.

Krešimir 19.08.2014. <3

Iskrica1347
    12. Svibanj 2014. 10:57

Da, beag - u principu ti treba do 6-7 mj. Iza toga bi beba već trebala sjediti i sama, a i počet će puzati na veliko, pa ti više neće trebati. Meni je i 500 kn bilo previše. Ali to sam ja - (ne)majka - ja sam radije dala 600 kn za 4D-uzv ili kasnije po porodu, odmah nakon mj dana jedno 300 kn za uzv kukića (ja sam bila rođena sa displazijom, pa mi je to važno što ranije pregledavati, da dijete ne mora završiti u remencima), ili na platnene pelene...

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

DarijaZ
    12. Svibanj 2014. 12:51

MarijaŠ; baby bjorn je super stvar....sjecam se da moja necakinja nije dala van iz nje....a i kad je malo porasla i pocela puzati ( a i kasnije hodati), jos uvijek je voljela sjediti u njoj i ljuljati se....cak je jedno vrijeme imala neku svoju " igru" da sjedne gore na vrh, pa se katapultira negdje iz te sjedalice...

mi cemo si je sigurno nabaviti....a i na ebayu se moze naci dosta povoljno

anakome, kao sto ti je ProudMomy rekla, nema ti sto biti neugodno...radje im reci sto ti treba i sto bi htjela, nego da ti kupe neku glupost koja ti ne treba i koju neces koristiti

MarijaŠ
    12. Svibanj 2014. 16:24

DarijaZ, jel tako?! Meni je to bilo toliko fora za vidjeti kako se mali sam zaigrao u njoj, ono ljuljuška se, nekad jače, nekad slabije i tako. Odmah sam se zaljubila, i odlučila da ju i mi moramo nabaviti. ebay kažeš? Morat ću malo potražiti. Hvala na savjetu! 

Krešimir 19.08.2014. <3

beag
    12. Svibanj 2014. 17:33

ja sam gledala na ebayu, ali cijene mi se cine jednake kao u nasim ducanima.. Darija, sto si ti upisala u trazilicu i po kojim si cijenama vidjela?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.