ma da, meni je 9. mjesec jesen makar po novom jesen pocinje tek negdje u 11. mjesecu a traje do 2. kak je prosle godine ja sam se 9.11. udala i bila bez rukava 6 sati vani, ni na trenutak se nisam zatresla od hladnoce ne znam uopce kako oblaciti bebu za to doba godine, bas je sve nekako cudno, prije si znao kad je vruce, kad toplo il hladno a kad ugodno..
istina, ja sam vec ovdje davno potegla temu kako uopce oblaciti jesensku bebu, jer me zanima sto cu kupiti.. mekana flisasta odjelca ili obicna al dugih rukava.. no sto ti kazes, 10.mj,je jos topao, tako da da mislim da cu sve tanko, samo dugih rukavica pa oblaciti slojevito po potrebi jer ce ionako prvih tjedana biti samo u stanu, a onda poslije stignem kupiti deblje za 11.,12.mj. ...
imas pravo, ma joj sva sam tako uzbudena i trenutno ne znam kako cu ju opce primiti u ruke koliko me strah sto je tako mala, krhka i osjetljiva. al imaju to mame u sebi, sve to dode prirodno vidis ja si razmisljam da joj ne bude vruce a smetnula sam s uma da je to jako mala bebica koja je bila u toplom 9 mjeseci, sreca mamina
Sortiraj odgovore
Najstariji