Pridruzujem se i ja, moja bebica bi trebala stici 29.11. I planiram rodit u zagrebu na svetom duhu. Ta bolnica nam je nekih 50-60 kilometara daleko, ali imam nekoliko prijatelja koji rade tamo tako da mislim da cu se osjecat bolje ako znam da su oko mene poznati ljudi. Sisak nije dolazio u obzir jer nisam cula bas nista dobro za tu bolnicu, a pakrac mi je udaljen jednako kao i zagreb...
Bok, cure...evo da se napokon pridružim... termin mi je baš jesenski 28.9. planiram roditi u KBC Split, nema puno izbora...al druga je trudnoća tako da mi je lakše...ili ipak teže...joj, ni sama ne znam:)
Bok svim novim curkama. :)
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Naša bebica treba stići 4.11.
Uglavnom vidim tu po forumu da su mame iz Zagreba ili s mora, ne znam da li ima koja iz Podravine?
Odabir rodilišta mi je bolna točka jer se po drugim forumima ispostavilo da su se Varaždinci pokvarili, a i druge opcije u blizini nisu baš bajne.
...ako sve bude u redu nasa bebica treba doci 4.10.
U Sisku planiram roditi!
...dosad nismo ama bas nista kupili, jer imam rizicnu trudnocu i vec vise od 2mj.nepomicno lezim u krevetu...pa dok ne bude sve sigurno- bojim se ista i uzimati!
Nadam se da ce sve dobro proci...a stvarcice i savjete jos uvijek trazim samo na internetu, jer do trgovine nijedne ni ne mogu...
Pomalo zavidim svima vama koje mozete uzivati u trudnoci...i ja se nadam da cu dobiti makar malo prilike za to!
Sortiraj odgovore
Najstariji