Jesenske bebe 2014.

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

krafnica

Broj poruka: 242

Prijavi adminu

Pridruzujem se i ja, moja bebica bi trebala stici 29.11. I planiram rodit u zagrebu na svetom duhu. Ta bolnica nam je nekih 50-60 kilometara daleko, ali imam nekoliko prijatelja koji rade tamo tako da mislim da cu se osjecat bolje ako znam da su oko mene poznati ljudi. Sisak nije dolazio u obzir jer nisam cula bas nista dobro za tu bolnicu, a pakrac mi je udaljen jednako kao i zagreb...

Tina0208

Broj poruka: 2756

Prijavi adminu

dobro dosle nove cure...

Laura 21.08.2014 :-*

Lilica

Broj poruka: 1031

Prijavi adminu

dobrodoslaaa 

• Ania78

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Bok, cure...evo da se napokon pridružim... termin mi je baš jesenski 28.9. planiram roditi u KBC Split, nema puno izbora...al druga je trudnoća tako da mi je lakše...ili ipak teže...joj, ni sama ne znam:)

Lilica

Broj poruka: 1031

Prijavi adminu

dobro nam dosla i ti draga 

MarijaŠ

Broj poruka: 1925

Prijavi adminu

Dobro došle nove! 

Krešimir 19.08.2014. <3

• lusilu

Broj poruka: 166

Prijavi adminu

Dobro dosle curke

Lusilu

Iskrica1347

Broj poruka: 991

Prijavi adminu

Bok svim novim curkama. :)

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Dada32

Broj poruka: 397

Prijavi adminu

Naša bebica treba stići 4.11.  
    Uglavnom vidim tu po forumu da su mame iz Zagreba ili s mora, ne znam da li ima koja iz Podravine? 
    Odabir rodilišta mi je bolna točka jer se po drugim forumima ispostavilo da su se Varaždinci pokvarili, a i druge opcije u blizini nisu baš bajne. 

Hope

Broj poruka: 415

Prijavi adminu

...ako sve bude u redu nasa bebica treba doci 4.10.
    U Sisku planiram roditi!...dosad nismo ama bas nista kupili, jer imam rizicnu trudnocu i vec vise od 2mj.nepomicno lezim u krevetu...pa dok ne bude sve sigurno- bojim se ista i uzimati!
    Nadam se da ce sve dobro proci...a stvarcice i savjete jos uvijek trazim samo na internetu, jer do trgovine nijedne ni ne mogu...
    Pomalo zavidim svima vama koje mozete uzivati u trudnoci...i ja se nadam da cu dobiti makar malo prilike za to!

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.