Jesenske bebe 2014.

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lusilu

Broj poruka: 166

Prijavi adminu

Hope nemoj tako bitce sve u redu,nemoj misliti negativno....bitno da bebica bude dobro,a ostalo ces sve stici..... 

Lusilu

Lilica

Broj poruka: 1031

Prijavi adminu

tako je, glavno da je bebica dobro, a za ostalo lako 
    ali znam, lako je meni reci. vjerojatno bi isto tako pricala da sam na tvom mjestu. al pazi i mazi svoju bebicu, ipak je ona vaznija od svega 

anakome

Broj poruka: 149

Prijavi adminu

Hope, samo ti odmaraj. Ko zna, mozda vec drugi put dobijes dozvolu za skitanje. Ja sam odlezala dva mjeseca, dobila dozvolu za lagane aktivnosti nakon toga, ali nisam mogla nista sigurno jos 2 tjedna od grčeva i mislila sam da cu ostatak trudnoce provest pretezno mirujuci. A sad.. mogla bi kopat. Drži se, čuvaj bebu i bit će sve dobro.

Hope

Broj poruka: 415

Prijavi adminu

anakome

Hope, samo ti odmaraj. Ko zna, mozda vec drugi put dobijes dozvolu za skitanje. Ja sam odlezala dva mjeseca, dobila dozvolu za lagane aktivnosti nakon toga, ali nisam mogla nista sigurno jos 2 tjedna od grčeva i mislila sam da cu ostatak trudnoce provest pretezno mirujuci. A sad.. mogla bi kopat. Drži se, čuvaj bebu i bit će sve dobro.

Anakome, zbog cega si mirovala?
    Jesu ti ti grcevi bili kontrakcije maternice?...ja ih sad imam ucestalo, pa me sve strah...
    Najsretnija bi bila kad bi svaki dan isla doktoru da mi kaze konkretno sta je i zbog cega

Hope

Prijavi adminu

Hvala vam cure na potpori!!!!
    Najpozitivnija sam sta mogu biti!!!!
    Iako, moram priznati da nekad ima dana da potonem...onda osjetim svoju bebacicu koja mi odagna sve sumnje i bojazni na lose
    Samo neka ona bude dobro, a dalje cu sve stici!!!

• lusilu

Broj poruka: 166

Prijavi adminu

Samo glavu gore i misli pizitivno......i ja sam jucer zavrsila na hitnoj,pojavio mi se nekakav rozo smedi iscjedak pa me uhvatila panika i brzo sam isla na hitnu al sve je u redu nisam otvorena a bebica je dobro,a ni iscjetka vise nema.....

Lusilu

beag

Broj poruka: 988

Prijavi adminu

Hope

…ako sve bude u redu nasa bebica treba doci 4.10.
    U Sisku planiram roditi!…dosad nismo ama bas nista kupili, jer imam rizicnu trudnocu i vec vise od 2mj.nepomicno lezim u krevetu…pa dok ne bude sve sigurno- bojim se ista i uzimati!
    Nadam se da ce sve dobro proci…a stvarcice i savjete jos uvijek trazim samo na internetu, jer do trgovine nijedne ni ne mogu…
    Pomalo zavidim svima vama koje mozete uzivati u trudnoci…i ja se nadam da cu dobiti makar malo prilike za to!

termin nam je na isti dan ja sam na pocetku mirovala mjesec dana zbog hematoma koji se kasnije  povukao, tako da znam kako ti je.. i dalje sam na cuvanju trudnoce i ne smijem forsirati pa isto dosta odmaram... iako bi voljela da nemam nikakvih tegoba i da vise uzivam u tim slobodnim danima:))

anakome

Broj poruka: 149

Prijavi adminu

Hope

anakome

Anakome, zbog cega si mirovala?
    Jesu ti ti grcevi bili kontrakcije maternice?…ja ih sad imam ucestalo, pa me sve strah…
    Najsretnija bi bila kad bi svaki dan isla doktoru da mi kaze konkretno sta je i zbog cega

Imala sam hematom. I dokle god nije skroz nestao imala sam grčeve. Baš kao kontrakcije maternice. Kad ga je ostao bio samo neki neznatan dio dr mi rekao da mogu  pocet lagano s aktivnosti, ali je moj izlazak vanka zavrsio s tako jakim grcevima da ne mogu opisat, jos se bol produzila u noge i leđa. Baš sam se prepala bila. Sad kad se skroz povukao nemam vise nikakvih grceva. Jucer sam bila na kontrolu, sve ok i mogu sve normalno sada. A nije mi to ni morao reci jer osjecam ja i sama da je to sada vec druga prica i to sigurno vec nekih 2 tjedna.

Hope

Prijavi adminu

anakome, uf i ja ga imam dosta velikog....iako se nadam da je sad dobar dio otisao (slj.tj.idem na kontrolu pa cu cuti), jer mi je prosli tjedan u par navrata ispalo kad sam isla na wc nesto ruzno,ljigavo..i otad se krvarenje dosta smanjilo,ali su kontrakcije postale ceste...na bolne, ali jako neugodne!
    Nadam se da cemo to izgurati do kraja...i da ce moja bebica cekati svoj termin kada ce izaci !
    Hvala cure!!!!Inace bi ovu temu nazvala BOZICNE & NOVOGODISNJE BEBE !!!! ...sve su zacete tu negdje u tom periodu...i bas su pravi poklon

Lilica

Broj poruka: 1031

Prijavi adminu

Hope

Inace bi ovu temu nazvala BOZICNE & NOVOGODISNJE BEBE !!!! …sve su zacete tu negdje u tom periodu…i bas su pravi poklon

daaaaa to si dobro rekla 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.