Jesenske bebe 2014.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lusilu
    21. Svibanj 2014. 14:54

Hope nemoj tako bitce sve u redu,nemoj misliti negativno....bitno da bebica bude dobro,a ostalo ces sve stici..... 

Lusilu

Lilica
    21. Svibanj 2014. 14:58

tako je, glavno da je bebica dobro, a za ostalo lako 
    ali znam, lako je meni reci. vjerojatno bi isto tako pricala da sam na tvom mjestu. al pazi i mazi svoju bebicu, ipak je ona vaznija od svega 

anakome
    21. Svibanj 2014. 15:41

Hope, samo ti odmaraj. Ko zna, mozda vec drugi put dobijes dozvolu za skitanje. Ja sam odlezala dva mjeseca, dobila dozvolu za lagane aktivnosti nakon toga, ali nisam mogla nista sigurno jos 2 tjedna od grčeva i mislila sam da cu ostatak trudnoce provest pretezno mirujuci. A sad.. mogla bi kopat. Drži se, čuvaj bebu i bit će sve dobro.

Hope
    21. Svibanj 2014. 17:59

Hvala vam cure na potpori!!!!
    Najpozitivnija sam sta mogu biti!!!!
    Iako, moram priznati da nekad ima dana da potonem...onda osjetim svoju bebacicu koja mi odagna sve sumnje i bojazni na lose
    Samo neka ona bude dobro, a dalje cu sve stici!!!

• lusilu
    22. Svibanj 2014. 14:24

Samo glavu gore i misli pizitivno......i ja sam jucer zavrsila na hitnoj,pojavio mi se nekakav rozo smedi iscjedak pa me uhvatila panika i brzo sam isla na hitnu al sve je u redu nisam otvorena a bebica je dobro,a ni iscjetka vise nema.....

Lusilu

Hope
    23. Svibanj 2014. 18:21

anakome, uf i ja ga imam dosta velikog....iako se nadam da je sad dobar dio otisao (slj.tj.idem na kontrolu pa cu cuti), jer mi je prosli tjedan u par navrata ispalo kad sam isla na wc nesto ruzno,ljigavo..i otad se krvarenje dosta smanjilo,ali su kontrakcije postale ceste...na bolne, ali jako neugodne!
    Nadam se da cemo to izgurati do kraja...i da ce moja bebica cekati svoj termin kada ce izaci !

Hvala cure!!!!

Inace bi ovu temu nazvala BOZICNE & NOVOGODISNJE BEBE !!!! ...sve su zacete tu negdje u tom periodu...i bas su pravi poklon

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.