Hope nemoj tako bitce sve u redu,nemoj misliti negativno....bitno da bebica bude dobro,a ostalo ces sve stici.....
Lusilu
tako je, glavno da je bebica dobro, a za ostalo lako
ali znam, lako je meni reci. vjerojatno bi isto tako pricala da sam na tvom mjestu. al pazi i mazi svoju bebicu, ipak je ona vaznija od svega
Hope, samo ti odmaraj. Ko zna, mozda vec drugi put dobijes dozvolu za skitanje. Ja sam odlezala dva mjeseca, dobila dozvolu za lagane aktivnosti nakon toga, ali nisam mogla nista sigurno jos 2 tjedna od grčeva i mislila sam da cu ostatak trudnoce provest pretezno mirujuci. A sad.. mogla bi kopat. Drži se, čuvaj bebu i bit će sve dobro.
Hvala vam cure na potpori!!!!
Najpozitivnija sam sta mogu biti!!!!
Iako, moram priznati da nekad ima dana da potonem...onda osjetim svoju bebacicu koja mi odagna sve sumnje i bojazni na lose
Samo neka ona bude dobro, a dalje cu sve stici!!!
Samo glavu gore i misli pizitivno......i ja sam jucer zavrsila na hitnoj,pojavio mi se nekakav rozo smedi iscjedak pa me uhvatila panika i brzo sam isla na hitnu al sve je u redu nisam otvorena a bebica je dobro,a ni iscjetka vise nema.....
Lusilu
anakome, uf i ja ga imam dosta velikog....iako se nadam da je sad dobar dio otisao (slj.tj.idem na kontrolu pa cu cuti), jer mi je prosli tjedan u par navrata ispalo kad sam isla na wc nesto ruzno,ljigavo..i otad se krvarenje dosta smanjilo,ali su kontrakcije postale ceste...na bolne, ali jako neugodne!
Nadam se da cemo to izgurati do kraja...i da ce moja bebica cekati svoj termin kada ce izaci !
Hvala cure!!!!
Inace bi ovu temu nazvala BOZICNE & NOVOGODISNJE BEBE !!!! ...sve su zacete tu negdje u tom periodu...i bas su pravi poklon
Sortiraj odgovore
Najstariji