Jesenske bebe 2014.

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

beag

Broj poruka: 988

Prijavi adminu

da da, mislila sam na tu lezaljku-nazivaju je ljuljačka u ducanima tak sam si i ja zamislila da bi mi bilo zgodno da u tome bude uvijek negdje uz mene, bilo da perem sude ili stavljam ves susiti, a vidis i za hranjenje je super ideja!

piper

Broj poruka: 674

Prijavi adminu

Jel ta lezaljka-ljuljacka moze biti povisena? U ducanu je to uvijek dosta nisko sto znaci da ju fizicki moram podignut na nekakav stol ili nesto...nisam jos to proucavala jer se nadam da ce se netko sjetit nam to poklonit pa da necu morat proucavat detalje prije kupnje hahahahahahahaha bas sam zlocesta

beag

Broj poruka: 988

Prijavi adminu

ima i onih povisenih, ali uglavnom su niske i moras ih podici na stol ili sl. ali meni se te cine bolje bas zato jer ga mogu lako premjestati.. ako ce uopce htjeti biti u tome hahaha

antonio

Broj poruka: 1335

Prijavi adminu

Beag ja sam si bila kupila tu lezaljku i mogu ti rec da je super,ali za drugo mi je bilo lakse da je u jajetu nekako mi je bio visi u njemu pa tako za drugo nisam koristila tu lezaljku,a sad za moju malu princezu cu kupit novu jer mi je ovo skuro plava lezaljka a ja bi htjela rozu ili lila boju,tako da cu se bacit u potragu,a ovu sam posudila svojoj sestricni he he

Broj poruka: 5449

Prijavi adminu

Ja sam imala tu lezaljku, sad sam ju proslijedila dalje, ali moj sinek nije htio biti u njoj. Vise je volio biti u jajetu, pa mi je jaje sluzilo u tu svrhu, a lezaljka je skupljala prasinu. :-)

http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

anakome

Broj poruka: 149

Prijavi adminu

http://mojabeba.hr/Peg-Perego-hranilica-Tatamia
    Ovo sam ja pikirala uzet. Hranilica i ležaljka/ljuljačka u jednom. I super mi je bas zasto sto se ova lezaljka namjesta na vise nivoa pa beba nije skroz nisko.

Broj poruka: 5449

Prijavi adminu

anakome

http://mojabeba.hr/Peg-Perego-hranilica-Tatamia
    Ovo sam ja pikirala uzet. Hranilica i ležaljka/ljuljačka u jednom. I super mi je bas zasto sto se ova lezaljka namjesta na vise nivoa pa beba nije skroz nisko.

Tatamia mi je bolna i neprezaljena tocka! Bila mi je favorit, ali je brutalno skupa. Na kraju smo dobili i ljuljacku i hranilicu, ne bih si sama takve izabrala, ali sluze svrsi. Jos uvijek mi srce brze zakuca kad vidim Tatmiu :-)

http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tina0208

Broj poruka: 2756

Prijavi adminu

ProudMomy kupit ces ju za svoju curicu...jednoga dana.
    i ja isto planiram to kupiti,ali imam zelju da posebno kupim ljuljacku,a posebno hranilicu...

Laura 21.08.2014 :-*

anakome

Broj poruka: 149

Prijavi adminu

Meni je najgore sta se svi nude uzet ljuljacku ili hranilicu. Za sada sam svima rekla da cu razmislit i javit. A ja ne zelim ni jedno kad bi uzela Tatamiu. A def ne mogu nikoe reci da nam je uzme kad je stvarno preskupa. Kaze mi prija da ovima sta se nude uzet ljuljacku ili hranilicu kazem da mi uzmu bon u cco i onda da sama nadoplatim za Tatamiu, ali meni neugodno reci uzmite bon. Bi li vama to bilo neugodno reci?

DarijaZ

Broj poruka: 1432

Prijavi adminu

...pa nek se skupi vise nijih ( ako se poznaju medjusobno) i nek svatko sudjeluje u kupnji Tatamia....tako su mojoj necakinji sestrini frendovi za svaki rodjendan, ili koju vec prigodu, kupili nesto sto je moja sestra prizeljkivala kupiti, a bilo joj je preskupo...

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.