Lana,
Ne vjerujem. Tada ti ne bi trebala biti O ako imas cikluse uredne i redovite.
Prerano je za ikakve simptome, pogotovo dan nakon.
Bok cure! Imala sam spontani 20.09. i dobila sam slijedecu M 26.10. Inace imam neredovite cikluse (28-35 dana). Danas mi je 35.-i dc, a M bi trebala doci za dva dana, 1.12.
Inace ne prazim ovulaciju trakicama pa neznam kad su bi bili plodni dani jer mi se vjv sve poremetilo nakon spontanog, a nezasticen odnos je bio 19.11.
Cijelo vrijeme me boli dolje kao da cu svaki tren dobiti M, a povremeno me bole i grudi koje me inace nikad prije M nisu boljele, osim kad sam prvi put bila trudna (u 7. mjesecu). Da cekam i radim test na dan ocekivane M ili?
Samo da podijelim s vama, bila je ono O jer sam dobila na 21.dc
Pozdrav cure!
Zanima me vaše mišljenje što se tiče prvih simptoma trudnoće... Dakle, prošli mjesec (11.mj), kada sam trebala dobiti mjesečnicu, sam imala 3 dana obilni smećkasti iscjedak pa tek onda je nastupila prava obilna menstruacija koja je trajala samo 3 dana (inače su mi mentruacije trajanja od 5 dana i sasvim normalne, ali ova je predugo trajala i preobilna je pri kraju bila). Dan nakon menstruacije je dečko ejakulirao u mene, te nakon toga znači tjedan dana kasnije smo nastavili spolni odnos bez ejakulacije i u plodnim danima, znači svršio je samo u danima neposredno nakon menstruacije.. 11-12 dana od toga kada je svršio u mene, a kada je po kalendaru ujedno i ovulacija, javio mi se opet smeđi iscjedak, zajedno sa smeđim točkicama, te dan nakon mi je bio obilniji i vodeniji smeđi iscjedak te se pojavila lagana sluzava krv zajedno s njim i danas,3.dan smećkastog iscjetka skoro pa i nema, već je samo lagana kao prozirna sluzava krv i imam laagane kao grčeve kao pred menstruaciju, ali skroz lagane... ne znam da li je to znak implatacijskog krvarenja, mislite da sam trudna ili nešto drugo pomagajtee?user posted image i zajedno s tim, nez dal mi se osjet mirirsa pojačao, ali stalno se šminkam već koliko godina, i odjednom nanosim maskaru na trpeavice i počne mi nešto jaako smrdit nmgu opisat takav miris kao po alkoholu što do sada nisam nikada osjetila i ono shvatim maskarala. nikad mi do sada nije ništa smrdilo u vezi nje... i počinjem bit sve umornija i umornija, stalno mi se spava... stvarno ne znam što mi se događa, ali mi je sve prečudno,ili si umšljam? pomagajte curke user posted image a menstruaciju bih trebala dobti za 12 dana
Nerakorina,
O ti je jako rano, vec 9 dc znaci. To su onda bili O bolovi i probadanja.
Pozdrav curke... Nova sam ovdje i imam pitanje za vas. Imam redovite menstruacije svaki mjesec. Posljednja je bila 18.12. Ciklusi mi obicno traju oko 25 dana.Imali smo nezasticen odnos prvih dana kad pocinju plodni dani. 9 dan ciklusa. Je li moguca trudnoca. Ako je bila bih sretna jer bi mi bila prva.
Duvnjk
Sortiraj odgovore
Najstariji