TOP TEMA: Jesam li trudna?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • DalekaObalaa
    25. Siječanj 2017. 18:32

Veliki pozdrav.
    Evo mene zanima ista stvar... jesam li trudna? znaci menga mi kasni mjesec i pol, inace zna kasniti i do 2 tjedna jer se ne znam bas paziti kako spada. E sad, problem je u tome sto je sve pocelo normalno... Znaci simptomi prije menge: pokoji pristic na licu, natecene grudi, bol i grcevi u trbuhu, nekad i glavobolja (ali jednodnevna).. no, sad svi ti simptomi su se desili jos prije 2 tjedna, ALI glavobolja ne prestaje, svaki dan je sve izrazajnija, imam cudne grceve po maternici i jajnicima - koda mi prolazi netko sa skarama lagano s jednog kraja maternice na drugi. U tom periodu glavobolja desilo se da idem puno cesce na wc (ja kao ja, sam znala svega 2 do 3 puta u danu otici na malu nuzdu - sad je to isto izrazajnije) , poceli su mi se pokazivati pristici na grudima, znaci izmedu grudi i kod grudi... I tako sve do danas... kad sam se probudila sa jako teskom mucninom, nisam mogla zamisliti da jedem pizzu sam jucer jela bez problema. zeludac mi se jednostavno poceo dizat na sve. I isto tako sam umorna, a nista ne radim... znaci grudi su isto i dalje natecene, nisam napuhana uopce (inace me pred mengu napuhne sve sto u svoje tijelo unesem), i sad ne znam sta da radim. I dalje se nadam da je glavobolja samo migrena il nesto, da ce menga doci... pomagajte :

Ayesha
    26. Siječanj 2017. 11:52

DalekaObala
    Pa jednostavno napravit test za trudnoću ili idi izvaditi betu iz krvi da ti ustanove je li trudnoća u pitanju. Po svemu ovome što opisuješ to je školski primjer trudnoće, ali opet može biti psihosomatika i da si sve umislila. Ne znam zašto toliko dugo čekaš sa svim tim simptomima i jednostavno ne kupiš test... po ovome što pišeš ako si trudna to bi bilo otprilike 8 tjedana trudnoće...

"Tek kada postanete majka vaše rasuđivanje polako preraste u suosjećanje i razumijevanje."

Ivee1603
    26. Siječanj 2017. 14:04

Pozdrav cure... evo mene opet kako radimo na bebi i prosli mjesec nije uspjelo... ovaj sam mjesec dobila menstruaciju 13.01.2017. Uvijek su mi tocne menstruacije i ciklusi su redoviti traju 25 dan. 22.01.smo imali odnos naravno nezasticeni... i ja danas osjecam neka probadanja u stomaku slicno kao pred menstruaciju. Jel to normalno jel znate? I jel moguca trudnoca?

Duvnjk

• jelemala
    27. Siječanj 2017. 13:52

Pozdrav, nova sam na forumu :)
    Molila bi za pomoc posto sam nova u svemu ovom
    Znaci zadnju menstruaciju sam imala 26.12 koja je trajala 2 dana, a 3 dan samo smeđi iscjedak opcenito mi traje najmanje 5 dana i dosta je obilna.. stvar je sta bi mestruaciju tribala sada dobit a nemam nikakvih simptoma koji opcenito pocnu 7 dana prije i imam osjecaj kao da je necu niti dobit. Precesto piskim i iman tu i tamo žiganja povise stidne kosti i to je to. Radila sam jutros test koji je negativan i sad me zanima ima li mogucnosti da san trudna?

30. Siječanj 2017. 10:53

Ive ja mislim da ti je malo pre rano za ikakve simptome. Super sto radite na bebi i zelite to ali se svakako treba opustiti i dati vremenu da pokaze svoje simptome :) Ja recimo dok mi nije kasnila M nisam ni na kraj pameti sumnjala na trudnocu, bila bez ikakvih simptoma. Trudnocu mi gin potvrdio sa 8 tjedana ali ja i dalje bez simptoma osim naravno kasnjenja M.. ne dodu simptomi bas odmah nakon zaceca..

jelemala s obzirom da si imala M tesko je reci da si trudna. Jesi racunala plodne dane prema tome kad si imala nezasticen odnos? Iako buduci da je krvarenja bilo a sad vec kraj mjeseca a test negativan mislim da nisi trudna..

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Tamis
    31. Siječanj 2017. 19:28

Cao cure treba mi mala pomoc😀Posto radimo na bebi prosli mjesec treba dobit za nekih 10 dana al mene grudi bole kao nikad do sata i rastu.Pospana sam stalno i samo bi jela,desava mi se ono sto prije nije.Test jos nisam radila mislim da je rano,jel imao neko od vas slicne simptome?
    Pozzz

01. Veljača 2017. 11:55

Tamis i ja sam prvo shvatila da kasni 10 dana kad sam procitala. U ovom slucaju mislim da je pre rano za ikakve simptome trudnoce. Pricekaj pa napravi test ako ti ne dode M. :) i sretnoo :)

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Tamis
    01. Veljača 2017. 17:18

Oke cure hvala vam puno😀
    Nadam se pozitivnim rezultatima uskoro😀😀
    Ostalim takoder sretno😚😚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.