TOP TEMA: Jesam li trudna?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Brksica
    03. Veljača 2017. 13:56

Pozdrav, zadnju mjesečnicu sam imala 25.12 prije toga, sam imala spolni odnos sa zastitom ,mjesečnica mi je trajala 4 dana ali nije bila obilna SAD je 3.2 ja je jos nisam dobila  ali u 1 mjesecu nije bilo spolonog odnosa, SAD mi nije nista jasno jer mi kasni 9 dana?

• Malaruza
    08. Veljača 2017. 16:56

[size=3][font='Source Sans Pro', sans-serif]Pozdrav drage moje,[/font][/size]

[size=3][font='Source Sans Pro', sans-serif]Dakle sljedece…imala sam sa muzem odnos i dobila mengu na vrijeme ali trajala je 2 dana jako i 3 i 4 jakooo malo do nista…e sada trebam dobiti ali mi kasni 4 dana 😁 ( rodila prije7 mj.svaki mjesec tocno dobim 28.dana..tocno uvijek) napravila test dva puta negativno s tim da sam uradila test sa dva dana kasnjenja. E sada dali je ipak moguca T? 😊[/font][/size]

WannaBeMama
    20. Veljača 2017. 17:42

Pozz...ja sam zadnji mjesecnicu imala 1.2. Prije te zadnje mjesecnice sam imala nezasticeni odnos tokom plodnih dana...ta mjesecnica nije trajala koliko je trebala (inace mi traje 5 dana i uvijek je uredna, ovog puta je trajala 3 dana i nije uopce bilo obilnijeg krvarenja)...Nakon te mjesecnice smo opet pratili plodne dane i imali odnos...Za 6 dana je trebam dobit ali od jutros me sjece u desnom jajniku (ne stalno) i osjecam lagan umor i vrtoglavicu...kakva su vasa iskustva? Ja se nadam da vjestica nebu došlaa :))

28💃
    37🦸🏼‍♂️
    3 godine pokušavanja...
    Papa test ✔️
    Hormoni ✔️
    Spermiogram✔️
    2.5.2023. Odrađena histeroskopija - uklonjeno par polipa s endometrija
    Prohodnost jajovoda - oba prohodna u cjelosti
    Prva tura klomida u 4.mj 2024.

barbs
    20. Veljača 2017. 20:12

WannaBeMama, prije nego mi je mjesečnica počela kasniti bila sam jako umorna, a spavala sam dosta. Grudi su me počele boljeti i imala sam lagane bolove u trbuhu kao da trebam dobiti stvari. Nakon što sam shvatila da kasni 6 dana (inače mi je ciklus trajao od 27 do 30 dana), napravila sam test i eto, bio je pozitivan. :) 
    Nadajmo se da vještica kod vas neće doći ;) 

barbs
    20. Veljača 2017. 20:12

I zaboravila sam napomenuti da sam imala veliku želju za hranom koju nisam jako dugo jela :D

WannaBeMama
    20. Veljača 2017. 20:17

barbs

WannaBeMama, prije nego mi je mjesečnica počela kasniti bila sam jako umorna, a spavala sam dosta. Grudi su me počele boljeti i imala sam lagane bolove u trbuhu kao da trebam dobiti stvari. Nakon što sam shvatila da kasni 6 dana (inače mi je ciklus trajao od 27 do 30 dana), napravila sam test i eto, bio je pozitivan. :)
    Nadajmo se da vještica kod vas neće doći ;)

I ja se isto nadam iako je jos rano za pricat o tome jer mi treba doc tek za 6 dana...al eto htjela sam cuti vasa iskustva jer smo tek poceli da radimo na tome...a tebi hvala na podrsci  :)))))

28💃
    37🦸🏼‍♂️
    3 godine pokušavanja...
    Papa test ✔️
    Hormoni ✔️
    Spermiogram✔️

WannaBeMama
    21. Veljača 2017. 09:55

Jutrooo :)
    Evo imam pitanje...jutros mi se pojavila bol u želucu(sa malom mucninom) da li to moze biti simptom...ili nije vezano za mogucnost trudnoce...isto tako bole me jajnici vec 3 dana kao da cu dobit stvari a do sada mi se nikad nije događalo da me bole 6 dana prije nego imam dobit stvari...uvijek bi me zabolilo dan prije ocekivane mjesecnice i onda bi je sutradan odmah dobila...
    Sad vise ni sama nisam pametna jel ovo sve umisljam od puste želje da napokon postanem mamaaa!? 
    💭

28💃
    37🦸🏼‍♂️
    3 godine pokušavanja...
    Papa test ✔️
    Hormoni ✔️
    Spermiogram✔️

Lemon
    21. Veljača 2017. 17:56

Pozdrav, redovito vas čitam, ali nisam puno pisala.. 
    Nisam još nikada imala pozitivan test pa molim pomoć sa slikom testova. Je li ovo pozitivno?? Naime zadnja M bila 22.1., oko ovulacije smo svaki drugi dan imali odnose.. Dužina ciklusa 30-32 dana, najčešće 31 što je danas. Slika prikazuje prvi test na 13dpo i dva od danas na 14dpo. Znači li sjena pozitivan rezultat ili mora biti jasnija crticta? Testovi su sa e-baya.. 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.