Nezasticen odnos sam imala 24.12, test sam radila 02.01 koji je bio negativan, a menstruaciju sam dobila 03.01 koja je trajala kao i obicno (7 dana ) i bila je i intenziteta kao i obicno kada su mi ciklusi. Unazad dva/tri dana osjecam mucninu i bol u stomaku. Da li postoji mogucnost da se radi o trudnoci ?
Pozdrav adli123,
ne vjerujem da si trudna cim si imala ciklus a i za takve simptome bi bilo malo rano.
Ako radis na trudnoci sretno i javi nam se :)
Hvala puno na odgovoru, jako ste ljubazni :-)
Znaci ova menstruacija koju sam dobila 10 dana nakon nezasticenog odnosa mi se pika kao redovna i ukazuje na nepostojanje trudnoce ?
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Pozdrav! Evo ja ću samo javiti svoje simptome... počelo je odmah oko ovulacije, jaka bol u donjem djelu leđa koja je trajala oko 3 dana, nesanica koja se javila posljednjih dva dana, pojačano osječam mirise, osjetljive grudi, lagana vrtoglavica koja se ponekad pojavi i traje kratko, ponekad se isto pojavi neki čudan okus u ustima...nebi rekla da je to metalni okus kak večina žena to opisuje...ali je čudan, blago povišena temperatura i pritisak dolje...slično kako kad trebam dobiti. I da... nekad neznam dali je ono što sam sanjala stvarno istina ili sam samo sanjala, snovi mi izgledaju prilično stvarno i dosta toga zapamt ujutro. Radila sam test 4 dana prije očekivane menstruacije, i vidi se blijeda crtica. Nadam se da je to to :) ponovit ću za par dana...ako izdržim toliko dugo :D :D :D
![]()
Pozz… M mi kasni 4 dana jutros sam radila test ali je negativan, grudi su mi natecene i bole me na dodir, na dan kada sam trebala dobiti imala sam bolove kao svaki put kada mi dolazi M ali trajalo je neko vrijeme i zavrsilo imala san bijeli gusti iscjedan, i sada me nakon cetiri dana malo zaboli al kratko..jesam li uradila prerano test? Jel imao tko takvo iskustvoo?
Hvalaa
Bebee
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji