Ja sam imala implant. Vecer prije nego sam trebala dobit,al ono dve roze kapi.. I imala sam sve moguce simptome kao da cu dobit,jos i pojacane..i trbuh me bolio i sise i raspolozenje mi je skakalo koma
A ne znam..pričekat ću još dva dana ak ne dobim onda ću radit test...il je prerano? jer sam danas trebala dobit...
Pozdrav drage mame i buduce mame. Nova sam na forumu,pratim vas danima,ne znam ni sama koliko sam samo komentara citala izbeljitih ociju i koliko sam se radovala u tugovala s vama. Stvarno ste super i vasi komentari su mi dosta pomogli. Naime moja prica je ta, da ovog mjeseca ja i mm radimo na bebi Otprilike od danas mi se racunaji plodni dani,testovi za ovulaciju koje sam narucila jos stigli nisu pa ne mogu tacno ni znati kad mi je OVU. Ja i mm svako drugi dan radimo na tome vec tri dana unazad pa me zanima sta vi mislite koje su sanse da ostanem u drugom stanju i kako cu to najprije ,,utvrditi,, bez testa i svega ostalog. :) Malo tesko pitanje,al' ajde da vas cujem,nestrpljiva sam :D Veliki pozdrav i pusa za vas sve :* :*
Amy
Amy,
Mislim da ne bi trebala traziti simptome jer ces si ih na kraju i umisliti.
Ja iskreno, dok nisam napravila test nisam imala neke posebne simptome, osim sto mi je znalo na nalete biti jako vruce, ali to ni nije tipican simtom T ( inace sam jako zimogrozna i uvijek mi je hladno ).
Imala sam neopisivu želju za Mozzarellom, koju nisam jela godinama, i onda odjedanput bas mi je to falilo.
E sad, da li je to bio simptom T ili ne, ne znam, ali mislim da je to kod svakoga drukcije.
E da, stalno sam isla piskiti, ali to je bilo tek recimo par dana prije nego sam test napravila.
Nemoj se zamarati sa simptomima. Napravi test 12 dpo, eventualno 14 poslije odnosa i tad bi trebao pokazati.
Sretno
Amy
Naruci si LH trakice koje pokazuju O. Jako su jeftine preko ebaya. Piškiš svaki dan u vrijeme očekivane O i pokaze ti kada je.
Ako ti ciklus traje 28 dana, O ti je 14 dc.
Ako su ti ciklusi vise manje redoviti, onda ti O nikad nije odmah nakon M, nego u sredini ciklusa.
Molim savjet
Bila na duphastonima 6mj i s njima redoviti ciklusi
Zadnja M 8.11. U trajanju od 4 dana, slabija ali hmmm cini se normalna, nakon 5 dana znaci 13.11/bolovi u preponama i stomaku dosta jaki, i s desne strane, iscjedak bilo 1 dana malo bijeli ljepljivast, stomak toliko boli da se moram lagano ustajat i lagano sjedat jer sve osjetim, a sise toliko bole da je to koma (nikad al nikad prije ih nisam niti osjetila), sad je 18.11.stomak vec drugi dan ne boli tako nesto maljo zanemarivo ono a sise i dalje, i one i bradavice jakooo cak me lijeva i pece...sta mislit uopce?
Radimo na bebi ..
I
Odnosi bili za vrijrme M i kasnije tih dana
Nerakorina,
Rano ti je za bilo kakve simptome.
Tada kada su se pojavili nije ni bila O.
Pricekaj, vjerovatno nije nista. Ako budu ponovno bolovi javi se svom ginekologu.
Moguce je svasta, puno sam toga zguglala ovih par mjeseci koliko pratim takve teme...cekam vrijeme menge pa cemo vidjet...
Pozdrav,
Imala sam spolni odnos zadnji dan menstruacije..gdje je .. u mene...sljedeći dan me oblijao nekakav znoj, koji me držao cijelu večer, mislila sam da ću biti bolesna, a sljedećih dana bila sam samo umorna, i imam osjećaj da su mi prsa jako teška. Od prehlade niti traga...već me par dana drži umor.. da li je moguće da sam trudna?
Sortiraj odgovore
Najstariji