TOP TEMA: Jesam li trudna?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mar06
    19. Kolovoz 2016. 15:49

Pozdrav, 
    Dva nakon spolnog odnosa sam dobila menstruaciju, koja je trebala doc tek za tjedan dana. 
    I sada nisam sigurna je li stvarno menstruacija ili zacece? 
    Traje mi vec 6 dana, ali mi je jako slaba. Tek u menst. su mi bradavice pocele bubrit i biti osjetljive, sva sam napuhana, i apetit mi je poludio. (inace mi se to javlja prije, a ne tijekom)
    Inace nemam redovite cikluse, ali ovo se bas sad sve poklopilo. 
    Je li se moze koristiti test za trudnocu dok jos krvarim?

• chacorro
    24. Kolovoz 2016. 13:30

bok,rodila sam 14.6. i od tada sam dobila menzis 21.7.  i opet sam krvarila nakon tjedan ipo dana ...sto mislim da je zbog odnosa ali uglavnom po tom zadnjem krvarenju trebala bi dobiti 3.9. menzis..imali smo odnose i uvik bi pazili..osim jednog puta kad nismo sigurni tj ja nisam sigurna ...sad zadnja dva dana osjecam umor,tj slabinju i povracala sam...sto se tice grudi neznam jer dojim pa su mi iovako vece,osjetljive i tvrde..koje  simptome bi trebala imat jos a da ih mmogu raspoznat...neznan vise..:/

chaco

• pericaaaa
    07. Rujan 2016. 19:35

Bok curke :)
    Evo ovako, zadnju mengu imala sam 10.08. Spolni odnos 28.8. nezaštićeni...03.09. nakon 6 dana sam primjetila smeđi iscjedak na gaćicama koji se nastavio i iduci dan ujutro...od onda više niš... sad čekam, danas bi trebala dobiti međutim nemam nikakve simptome...da li je moguće da je to bilo implantacijsko? nismo baš planirali bebu, pa me malo strah sad, al i ako bude nikakav problem :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.