Pozdrav cure. Bila sam vam pisala jel moguce zatrudniti 9. dan ciklusa. I sad cu za par dana vidjeti hocu li dobiti menstruaciju. Htjela sam vas samo pitati boli me stomak kao pred menstruaciju,grudi su natecene,raspolozenje varira. Jel tako bilo kojoj od vas slicno?
Duvnjk
Cao svima..
Treba mi mala pomoć, zapravo 25.12. smo radili na bebi :-) testovi su negativni, a ciklus jako kratko trajao, skoro da krvarenja i nijee bilo.. Kakva su vaša iskuatva? Da li postoji šansa za trudnocu?
Inače, dojke su drugacije i često mokrim.. Stomak mi je prilično nadut..
Ivee javi nam svakako da znamo dal' imamo jos jednu trudnicu :)
Anadeki a to su ti bili plodni dani ili? Jel' znas koliko ti traju ciklusi? Iako ako si imala M i testovi su negativni tesko da se radi o trudnoci..
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Pozdrav cure,trebam vasu malu pomoc.U braku sam i ne cuvam se trudnoce.Medutim ciklus mi kasni 10 dana do sad se to nikad nije desilo.Uradila sam test i negativan je.Ja nemam simptome kao dosad kad trebam imat ciklus ,naprotiv imam mucnine.Volila bih i vase misljenje,hvala unaprijed!
Tamis, dobrodosla :)
malo je cudno sto je test negativan nakon 10 dana, mislim da bi tad vec i onaj najlosiji pokazao ispravno..
mozda da se najbolje narucis kod ginekologa ako je test negativan da nemas mozda slucajno neku upalu ili nesto? :/
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Sortiraj odgovore
Najstariji