Meni ne samo da baby love ne popuštaju nego su jedine kod kojih se ne osjeti miris mokraće nakon pola sata,a neki dan mi je spavala u njima od 21-08 sljedeće jutro,namjerno ju nisam budila jer je imala težak dan,pelena je bila teška i puna i apsolutno nijedna kap nije izašla,a čim se zbog pune pelene nije budila znači da su joj odlične
ja sam jednom prilikom kupila pufies pelene jer su bile na akciji...i pozalila....beba mi je dobila osip...a i svejedno ih vise nebi nikad kupila jer su strasno tanke...
od prvog dana koristim pampers premium care i zadovoljna sam u potpunosti...
najbolje vlazne maramice su mi baby love, a najbolja kremica pavloviceva mast
Lavic 30.07.2014
Svaka beba je drugacija neko dobije osip neko ne..nalah bas ih dosts mojihnfrendica hvalilo pa reko valjda su dobre,a ono sipak nama cure, kak god bi ju cvrsto zakopcala,mozda je do tog di su proizvedene neznam ili je do neceg drugog..nema veze :)
zebrica
Ni mojem starijem klincu Pufies nisu odgovarale, promakale su i danju i nocu! Jedva sam docekala da potrosimo paket do kraja!
Mi smo dobili puffies trojku i ta nam je odlična,manje preloše...a sad čitam da je dm poboljšao babylove i da su snizili cijenu,pa ću opet njih uzeti
4 paketa
veličina 4, od 8-18 kg
u paketu je 70 komada pelena
Cijena po paketu je 60 kn
Prozračni vanjski sloj pelena propušta svjež zrak do djetetove kože a mekana unutarnja vlakna odbijaju vlagu od njegove kože.Specijalni poboljšani odvodni sloj pospješuje upijanje tekučine.Zahvaljujuči inovativnom sustavu elastičnih elemenata
3D FLEXI SYSTEM pelena idealno prilježe uz tjelo djeteta,a njezin super anatomski oblik osigurava mu udobnost.
Pelene su bez lateksa i bez klora.
Proizvedeno u EU.
Sortiraj odgovore
Najstariji