Je li test pozitivan?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Rujan 2020. 19:32

https://ibb.co/tq1R9Zv

Pozdrav da li je ovo pozitivan test? 

Mimi20
    01. Rujan 2020. 19:44

Mama222

Po meni je pozitivan, ali svakako ponovit test kroz par dana🙂

Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
    8+4👶

01. Rujan 2020. 19:45

Mimi20

Mama222

Po meni je pozitivan, ali svakako ponovit test kroz par dana🙂

Hvala puno na odgovoru🙂

SAYURI
    01. Rujan 2020. 20:56

Jeste..

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

SAYURI
    01. Rujan 2020. 20:56

Jeste

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• MirEla
    01. Rujan 2020. 21:14

Pozdrav cure, 
    jutros sam napravila test i vidi se blijeda druga crta (nadam se da ce tako i ostati), ponovim za par dana :)  Kad je najbolje uraditi test krvi - BETA-HCG ?  

• TinaT
    20. Listopad 2020. 14:46

Pozz! Pitanjce ako je netko imao slična iskustva.. 
    Kasni M 9 dana (ciklusi 28-29 dana). Radila testove zadnjih par dana o svi su mi malo nejasni 🤪
    Ti plusići su nekako slabašni a s obzirom da je već 9-ti dan nakon očekivanog malo me brine. Inače simptomi su mi već 2 tj.kao PMS. Pa ako netko imao slična iskustva...
    Probam učitati sliku ali me nešto zeza..

• Danadani
    22. Listopad 2020. 19:57

https://ibb.co/bRs1G2S . Drage sve , da li je ovo pozitivan test? Druga crtica se pojavila nako 10 minuta pa me to zbunjuje. Menstruacija mi jos ne kasni.

• TinaT
    24. Listopad 2020. 10:14

TinaT

Kasni M 9 dana (ciklusi 28-29 dana). Radila testove zadnjih par dana o svi su mi malo nejasni 🤪
    Ti plusići su nekako slabašni a s obzirom da je već 9-ti dan nakon očekivanog malo me brine. Inače simptomi su mi već 2 tj.kao PMS. Pa ako netko imao slična iskustva…

Radila sam betu i prvi nalaz je 162 a drugi nakon dva dana 239...bila na ultrazvuku i ništa se ne vidi osim zadebljana maternica...sad bi bila negdje na 5+5 TT...zabrinuta sam 🤦

Tommyfame
    24. Listopad 2020. 11:30

TinaT

TinaT

Ti plusići su nekako slabašni a s obzirom da je već 9-ti dan nakon očekivanog malo me brine. Inače simptomi su mi već 2 tj.kao PMS. Pa ako netko imao slična iskustva…

Radila sam betu i prvi nalaz je 162 a drugi nakon dva dana 239…bila na ultrazvuku i ništa se ne vidi osim zadebljana maternica…sad bi bila negdje na 5+5 TT…zabrinuta sam 🤦

Heeej, beta bi ti se trebala poduplati.. znaci da bi ti trebala biti preko 300..a 5+5 bi beta trebala biti dosta veća :/ 
    Mislim ne zelim te plasiti..nisam dr.al imam iskustvo.

Meni ovo sve smrdi na biokemijsku trudnocu, no eto drzim ti fige da se varam 🤞🤞❤

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.